X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w nocy trzy razy aż podskoczylam, czułam glowke baaaaardzo nisko, jakby chciał tam mi ja nisko wstawić, wiercil sie i byl przy tym lekki bol okresowy. Potem dostał czkawki i czułam ja tak mocno jak nigdy i w brzuchu i w tylko nawet : D
    Potem przeszlo i ruchy czuje juz normalnie wyżej niz w nocy. Może probowal sie w kanal wstawić albo napieral : )

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • coriii Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj tłusty czwartek uwielbiam pączki i cholera jasna w nocy miałam okropny ból żołądka który trwał ok.2 godz i nie mam zielonego pojęcia od czego to było.Ale pączka należało by się zjeść :-)

szara myszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie znowu nic :D dzisiaj idę kolejne km kręcić po mieście, do tego akcja depilacja, chociaż pewnie zanim urodzę jeszcze ze 2 razy będę ją robić...

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja na szybko dziś jest lepiej jutro wychodzimy gdyby mały urodził się przrd 13 wyszlibysmy dziś.
    Jest trochę lepiej ale leci tylko siara trenuje w wolnej chwili laktatorem.
    Dziewczyny te koszule odpinane to dla mnie do wyrzucenia te guziki uciskaja przeszkadzają lepsze te bez zamków guzików suwakow rogal tak tak tak. Przydatny i to bardzo a plecy bola nawet przy chodzeniu bo środek ciężkości znów się zmienił. Mimo że pół nocy i dnia wisi na początku na cycu kręgosłup boli.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xohd8y.jpg

Magdalena87, tysiaa93, Lexi150, Mila920, marissith, monjovika, d84, dana222, Astra, kkkaaarrr, Moniaa, Ashley, Tusiaa, L, Kri, Biedroneczka29, gorgeous, szara myszka, lula.91, tulipanna, vayn, Evans, niecierpliwa_92, Zosia_wop, gezanew, natalica06 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Magdalena87 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka cudne maleństwo:)

6bf940ceba.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E-ness kciuki :)

Lexi może już dzisiaj będziesz tuliła Igorka :)

Bruśka słodziak :)

L gin to żaden czarodziej, może cię ruszy z zaskoczenia mimo, że nie masz żadnych objawów porodu. Liczę, że nas obie tak w końcu ruszy haha :D

Zjedzcie dzisiaj dużo słodkości :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 11:10

L lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, ale słodziak :) Normalnie aż chce się rodzić ;) Brusia, pewnie z dnia na dzień będzie lepiej, u siebie w domku też się bardziej komfortowo poczujesz.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś pytała o ciuszki powiem ze to na zdjęciu jest 56 i mały ma tyle i jest za duże. Body pod spodem ma 50 i też są duże. Weźcie każdego rozmariu po trochę ale te rozmiarowki są zdecydowanie większe. I pieluszek sporo. Flanelowych czy tetrowych. Mi by się dziś drugi kocyk przydał bo mały mnie obsikal równo podczas zmiany pieluchy. Ale no cóż. I koszul minimum 3. Ja mam dwie i jest licho. Nie zdążyły dojść te italian bo wszystko o 2 tyg przyspieszone. A wózek hehe też będzie w poniedziałek nuby z 5 tyg wyprzedzeniem ale nic się nie przewidzi. Mari wkładki i podkłady dają nawet dużo ale pidklady na łóżko są małe wolę te swoje canpola te duże bo się tak nie ściągają. Wkładki też dają ale też wolę te podkłady canpola bo dają te ala Bella mama ale one są wąskie i mi bokami przrcieka.
    Pozdrawiamy.

tysiaa93, marissith, Astra, szara myszka lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia trzymajcie się cieplutko :*

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia jaki słodziak. Aż by się chciało zacalowac :)

Ja właśnie po USG. Nasz Synuś waży już 3300g :) przepływy idealne, łożysko w porządku. Tutaj na lepszym sprzęcie AFI troszkę ponad 7. Zostajemy na obserwacji. Jutro albo pojutrze kolejne badanie. Jeżeli AFI spadnie to rozwiązujemy ciążę a jeżeli nie to wracamy do domu. Ogólnie lekarz mówi ze na tym etapie malowodzie jest niebezpieczne dla Maluszka i trzeba pilnować.

Evans lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi świetne wieści, i kawał chłopa nosisz w brzuchu :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi przynajmniej teraz będziesz spokojniejsza

Moja mama co roku robiła sama paczki, schodzę do niej na dół (moi rodzice mieszkają na dole a ja na gorze) i juz mi cos nie pasowało źe nic nie czuć, wchodzę do kuchni a tam kupne paczki, załamałam sie, wiem moglamsobie sama źrobic, ale od mamy lepiej smakują.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara Myszko coś dla Ciebie. Nie wiem czy nie zamawiałaś razem z laktatorem ale może innym reż się przyda wycinek z gazetki superpharm
    25qqfx4.png

szara myszka, Kri lubią tę wiadomość

• L Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana takie swojskie pączki to najlepsze. Ja u mamci zjadła 2 jeszcze ciepłe i teraz zgagę mam ...ale było warto ;-)

Brusia śliczne maleństwo i tak mi się wydaje, ze do mamusi podobny :-)

Lexi widzisz nie jest tak źle , a dzidzia duża oj musi jej być dobrze w brzuszku :-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wyobraz sobie ze zrobilam te zakupy na blizejciebie, wzielam podgrzewacz, podklady, paczke pieluszek, jakies tam cos zeby dobic do darmowej dostawy a o tym zapomnialam!
    ale potem na allegro znalazlam 200ml za czterdziesci pare zlotych z przesylka i wzielam ;) dzis albo jutro powinno dotrzec :)

aaaaaaaaaaaaaaale zjadlam pysznego pączusia, dzidzius szaleje teraz :D

lexi - na pewno wszystko bedzie ok:) niewazne ze rozwiaza na dniach czy wrocisz;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:28

Moniaa lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka piekne maleństwo :) cukiereczek

Lexi tak sie zamartwiałas niepotrzebnie a wszystko jest ok :) juz niedługo coraz bliżej do wielkiego spotkania oko w oko hehe :)

Ja dzisiaj tez wpierniczyłam dwa pączki kupne :P ale mamunia jeszcze robi domowej roboty i nie mogę się doczekać :) a co tam. Waga i wyglądem poźniej będe sie martwić :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fajna cena faktycznie. Podasz linka do aukcji?

• Kri Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia dzięki za cynk, ja też czatuję na promo :-D p.s. Staniki do karmienia w Lidlu to myślicie, że jeszcze będą czy dużym powodzeniem się cieszyły?

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    To fajna cena faktycznie. Podasz linka do aukcji?

prosze:

http://allegro.pl/bio-oil-olejek-do-ciala-na-blizny-i-rozstepy-200ml-i5738691810.html

warto przejrzec inne przedmioty bo maja dosc tanio rozne witaminy czy nawet na gardlo dla kobiet w ciazy i karmiacych za chyba 2 zl tabletki, krotka data, ale moze sie przydac:)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1429 1430 1431 1432 1433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ