Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja w nocy trzy razy aż podskoczylam, czułam glowke baaaaardzo nisko, jakby chciał tam mi ja nisko wstawić, wiercil sie i byl przy tym lekki bol okresowy. Potem dostał czkawki i czułam ja tak mocno jak nigdy i w brzuchu i w tylko nawet : D
Potem przeszlo i ruchy czuje juz normalnie wyżej niz w nocy. Może probowal sie w kanal wstawić albo napieral : ) -
nick nieaktualny
-
Ja na szybko dziś jest lepiej jutro wychodzimy gdyby mały urodził się przrd 13 wyszlibysmy dziś.
Jest trochę lepiej ale leci tylko siara trenuje w wolnej chwili laktatorem.
Dziewczyny te koszule odpinane to dla mnie do wyrzucenia te guziki uciskaja przeszkadzają lepsze te bez zamków guzików suwakow rogal tak tak tak. Przydatny i to bardzo a plecy bola nawet przy chodzeniu bo środek ciężkości znów się zmienił. Mimo że pół nocy i dnia wisi na początku na cycu kręgosłup boli.
-
Magdalena87, tysiaa93, Lexi150, Mila920, marissith, monjovika, d84, dana222, Astra, kkkaaarrr, Moniaa, Ashley, Tusiaa, L, Kri, Biedroneczka29, gorgeous, szara myszka, lula.91, tulipanna, vayn, Evans, niecierpliwa_92, Zosia_wop, gezanew, natalica06 lubią tę wiadomość
-
E-ness kciuki
Lexi może już dzisiaj będziesz tuliła Igorka
Bruśka słodziak
L gin to żaden czarodziej, może cię ruszy z zaskoczenia mimo, że nie masz żadnych objawów porodu. Liczę, że nas obie tak w końcu ruszy haha
Zjedzcie dzisiaj dużo słodkościWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 11:10
L lubi tę wiadomość
-
Któraś pytała o ciuszki powiem ze to na zdjęciu jest 56 i mały ma tyle i jest za duże. Body pod spodem ma 50 i też są duże. Weźcie każdego rozmariu po trochę ale te rozmiarowki są zdecydowanie większe. I pieluszek sporo. Flanelowych czy tetrowych. Mi by się dziś drugi kocyk przydał bo mały mnie obsikal równo podczas zmiany pieluchy. Ale no cóż. I koszul minimum 3. Ja mam dwie i jest licho. Nie zdążyły dojść te italian bo wszystko o 2 tyg przyspieszone. A wózek hehe też będzie w poniedziałek nuby z 5 tyg wyprzedzeniem ale nic się nie przewidzi. Mari wkładki i podkłady dają nawet dużo ale pidklady na łóżko są małe wolę te swoje canpola te duże bo się tak nie ściągają. Wkładki też dają ale też wolę te podkłady canpola bo dają te ala Bella mama ale one są wąskie i mi bokami przrcieka.
Pozdrawiamy.
tysiaa93, marissith, Astra, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Brusia jaki słodziak. Aż by się chciało zacalowac
Ja właśnie po USG. Nasz Synuś waży już 3300gprzepływy idealne, łożysko w porządku. Tutaj na lepszym sprzęcie AFI troszkę ponad 7. Zostajemy na obserwacji. Jutro albo pojutrze kolejne badanie. Jeżeli AFI spadnie to rozwiązujemy ciążę a jeżeli nie to wracamy do domu. Ogólnie lekarz mówi ze na tym etapie malowodzie jest niebezpieczne dla Maluszka i trzeba pilnować.
Evans lubi tę wiadomość
-
Lexi przynajmniej teraz będziesz spokojniejsza
Moja mama co roku robiła sama paczki, schodzę do niej na dół (moi rodzice mieszkają na dole a ja na gorze) i juz mi cos nie pasowało źe nic nie czuć, wchodzę do kuchni a tam kupne paczki, załamałam sie, wiem moglamsobie sama źrobic, ale od mamy lepiej smakują.
-
Dana takie swojskie pączki to najlepsze. Ja u mamci zjadła 2 jeszcze ciepłe i teraz zgagę mam ...ale było warto
Brusia śliczne maleństwo i tak mi się wydaje, ze do mamusi podobny
Lexi widzisz nie jest tak źle , a dzidzia duża oj musi jej być dobrze w brzuszku -
Moniaa wyobraz sobie ze zrobilam te zakupy na blizejciebie, wzielam podgrzewacz, podklady, paczke pieluszek, jakies tam cos zeby dobic do darmowej dostawy a o tym zapomnialam!
ale potem na allegro znalazlam 200ml za czterdziesci pare zlotych z przesylka i wzielamdzis albo jutro powinno dotrzec
aaaaaaaaaaaaaaale zjadlam pysznego pączusia, dzidzius szaleje teraz
lexi - na pewno wszystko bedzie ok:) niewazne ze rozwiaza na dniach czy wrocisz;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:28
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Bruśka piekne maleństwo
cukiereczek
Lexi tak sie zamartwiałas niepotrzebnie a wszystko jest okjuz niedługo coraz bliżej do wielkiego spotkania oko w oko hehe
Ja dzisiaj tez wpierniczyłam dwa pączki kupneale mamunia jeszcze robi domowej roboty i nie mogę się doczekać
a co tam. Waga i wyglądem poźniej będe sie martwić
Kubuś
-
Moniaa wrote:To fajna cena faktycznie. Podasz linka do aukcji?
prosze:
http://allegro.pl/bio-oil-olejek-do-ciala-na-blizny-i-rozstepy-200ml-i5738691810.html
warto przejrzec inne przedmioty bo maja dosc tanio rozne witaminy czy nawet na gardlo dla kobiet w ciazy i karmiacych za chyba 2 zl tabletki, krotka data, ale moze sie przydac:)