Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • L Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:

Za to z czasem ja pobijam Ciebie, bo ja rodze jutro , jak tylko przez sniegi przejade :D
    Powodzenia we srode Kochana ;)

Evans i jak dojechałaś do szpitala ??? Jak będziesz mieć możliwość daj znać co i jak. Trzymam kciuki!!! :-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi wypoczywaj w domku : *

Mysle ze dobrze zrobilas ze nie wzięłaś cesarki, widocznie dzidzia ma jeszcze czas i w brzuszku jej najlepiej : )

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czasu już zbytnio nie mam a na wywoływanie się nie zgodzę bo nie wytrzymam bólu sto razy mocniejszego niż normalny ... Jutro do tego szpitala. Marzenie...

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia nie nastawiaj się tak zle. Będzie bolało. Nie będą Cię oklamywac. Ale nawet jak będziesz miala oxy to Tobie przywala od razu konkret dawkę i nie będzie to trwało dlugo. Mi podawali stopniowo od najmniejszej dawki i sprawdzali reakcje. A u Ciebie będą chcieli wywołać i już. A może sie okazać ze nie będzie takiej potrzeby. Czasami ze stresu kobiety rodzą w szpitalu ;)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I masuj sutki :) cały dzień po 5 minut co 15 minut. Pomaga wywołać skurcze.

W ogóle to wierzę, że urodzisz z zaskoczenia jak Tysia a przynajmniej tego Tobie życzę Kochana :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 10:42

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ashley gratuluje :) i czekamy na zdjęcia pozostałych maluchów, ktore sa juz na świecie :)
    Brusia dobrze radzi w szpitalu jest sajgon, jak jeszcze jest sie ma sali z innymi mamami to 24h hałasu :D ale na zapas wypocząć sie nie da niestety....a pod koniec ciazy to juz w ogole po spaniu
    My juz jestesmy po sesji noworodkowej, zdjęcia za 2 tyg, ale mamusia zrobiła sobie swoje próbki ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi chyba zaczął czop odchodzić. Obudziłam się z mokrymi majtkami, poszłam siku a tam na papierze trochę grudkowatego, brunatnego śluzu. Czekam na rozwój wydarzeń, może coś się ruszy i pojawią się kurcze. Jak nic się nie będzie działo to nie będę jechać do szpitala.

Kri lubi tę wiadomość

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia to pochwal się tymi probkami bo avatarek taki mały ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 10:54

Moniaa lubi tę wiadomość

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi u nas w szpitalu pewnie żałują na wszystkim i beda podawać w jak najmniejszych dawkach byle by cos ruszyło a ja tego gówna nie chce.
    Zresztą Ty to masz jeszcze czas :) Fajnie by było urodzić juz ale jak mnie np jutro łaskawie zbadaja i powiedza , ze nie ma rozwarcia to ja juz im podziekuje...
    Mojej mamie ze stresu jak jechała do spzitala wszystkie bóle, skurcze przeszły :D

D84 ja słyszałam może nie tyle sperma co sam stosunek/sex/penis masuje tam wszystko i dzieki temu poród może przebiegac lżej :)

Namida no to teraz czekać na rozwój sytuacji :) mam nadzieje, że u Ciebie postąpi to szybko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 11:02

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wolałabym uniknąć wywoływania, ale zapewne to zaczną robić, jeśli nie zdecydują o cesarce. Mam nadzieję, że szybko będę miała wszystko z głowy - najgorsza jest niepewność tego, czy zdecydują o cc, czy będą kazali próbować naturalnie.

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopadł mnie baby blues :( normalnie wyc mi się chce przez to kp.
    Przychodzi dziś doradca laktacyjny bo mała nie potrafi się przyssać , i pije mój sciagniety pokarm z butelki.

Jestem padnięta , maz mnie wku3!#@$$@a na maxa, jak nie wybuchnę to będzie dobrze.
    Mam ochote zaszyć się w jakieś puszczy :(

Nie przypuszczałam ze akurat z kp będę miała największe problemy, a tak naprawdę to nastawiłam się na sukces stąd moje rozczarowanie :(

no nic, piekna pogoda może rusze tłuste dupsko na spacer.

Tusia jak bardzo bliski jest mi twój stan ogólnego wku@$%#a na cały śwat .
    Jejku a to dopiero 11;/ gdzie do końca dnia!

wrrrrrrrrr

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • L Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia kochana musisz przyjąć każdą ewentualność. Poród to jedna wielka niewiadoma , każda przeżywa go inaczej jedna szybko druga wolno. Myślę, że każda z nas chciałaby urodzić najpóźniej w terminie a do tego żeby w ogóle nie bolało. Mi zostało 5 dni do terminu ale mam takiego stresa, że żołądek aż boli. Pamiętam wszystko z pierwszego porodu rodziłam 4 dni po terminie i jak teraz słyszę będzie dobrze, dasz radę to mną trzęsie. Boję się jak diabli i żadne słowa mnie w tym momencie nie pocieszają, a dzidzie kiedyś z nas wyjść muszą.

szara myszka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prostaglandyny w nasieniu "przyspieszają" poród.
    A wywoływanie to chyba nie tylko oxy ale też mogą wkładać taki balonik i rozwierac... Coś takiego też słyszałam.
    Ja osobiście chciałabym urodzić e okolicach terminu, nie spieszy mi się. Ale jakbym miała już takiego wkurwa i po terminie by było i nie ruszyło to pójdę na cesarkę. Przynajmniej teraz jestem taki chojrak, zobaczymy jak będzie.

A baby blusa to ja będę miała na 10000% procent bo ja normalnie płaczliwa jestem i się przejmuję ba zapas, a co dopiero jak twarde babki rozkłada. Kto to wogle wymyślił? jakaś porażka. Nie dość że połóg, ból tyłka, nowa sytuacja to jeszcze to. Ale namędziłam.
    A poza tym to życie jest piękne, ja wyczuwam już wiosnę :-D

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri masz rację z tym odczuwaniem wiosny :D U mnie piękne słoneczko za oknem, aż nie chce się wierzyć, ze to nawet nie połowa lutego. Normalnie na takie cuda az chce się żyć :D

Kri lubi tę wiadomość

• dana222 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj napisałam koleżance ze juz wszytsko umylam w domu, ze sama tez sie przygotowałam - depilacja, paznokcie, brwi, włosy wiec jestem gotowa na poród a ona mi odpisuje ze jeszcze psa nie wykapalam. Jest to jakiś pomysł, piesek nie jest przygotowany na przyjazd dziecka, ale cos czuje ze z tego pomysłu moja psina ńie bedzie zadowolona.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana kurde to może ja kota jeszcze wykąpie XD Może coś w tym jest :P

dana222 lubi tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Evans i jak dojechałaś do szpitala ??? Jak będziesz mieć możliwość daj znać co i jak. Trzymam kciuki!!! :-)

Jeszcze nie !! Dopiero sie obudzilam , u mnie jest 6:35 rano miedzy nami jest 6 h roznicy ... Ide pod prysznic wlasnie l mam zamiar zrobic sie na bostwo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 12:35

szara myszka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Evans! Trzymamy kciuki:):)

Evans lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    A ja czasu już zbytnio nie mam a na wywoływanie się nie zgodzę bo nie wytrzymam bólu sto razy mocniejszego niż normalny ... Jutro do tego szpitala. Marzenie...

Tusia , a czemu Ty tak myslisz? Wez mnie nie strasz ! , ja biore epidural , bez znieczulenia nie rodze , nie ma mowy , mam nadzieje, ze caly zespol na mnie czeka :P juz I anestozjolog tez :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WYCHODZIMY!!!!!!!!!!!!!

szara myszka, Tusiaa, nick nieaktualny, Kri, d84, niecierpliwa_92, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Biedroneczka29, tysiaa93, Lexi150, Astra, As ieńka, Doti87 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 1459 1460 1461 1462 1463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ