Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lula mam apke na Windows Phone, co 10minut caly czas, bardzo się napina brzuch i troche boli ale można odczuć ze w ramach skurczu bol lekki ale narasta i odpuszcza. Ale tak ze skurczu na skurcz to nie narasta bol. Ide pod prysznic i spać jakby czasem dzis jednak trzeba bylo jechac : )
-
Gratki Lula i dana!
Ja na patologii, 38,2 gorączki dlatego źle się czułam. Ktg coś nie tak z tetnem, brak skurczy i rozwarcia.
Dali mi teraz antybiotyk a kroplowce i dostałam uczulenia myślałam że umieram spuchłam brak tchu wysypka i ból brzucha. Juz przechodzi. Ktg mam znowu. Do porodu mówią że nie wypuszczą. A czułam ze sił nie mam 2 dni.
Cała ciąża książkowo a teraz masz. Ehhh.
I chyba chcę cesarkę -
Dana gratulacje
Kri trzymaj się, będzie dobrze
Wyczuwam nosem, że lada chwila będą u nas kolejne porody
A aplikacja suszarki jednak działa! Gabryśka dzisiaj dwa razy przy niej usnela także Misiek Szumisiek został zamówionyszara myszka, Moniaa, vayn lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio zakupiłam właśnie projektor z muzyczkami... I są chyba 3 melodie, deszcz, bicie serca i takie szumy.
Nazywa die sound spa lullaby z firmy homedics. Fajne jest to ze nie potrzeba baterii bo podłącza się do sieci.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Kri kurcze dobrze ze pojechałaś na IP !!!
Maluch będzie cały czas monitorowany. A od jakiego antybiotyku Cię tak uczuliło? -
Moja przyjaciółka, która miała termin tydzień później właśnie napisała że jej wody odeszły. A u mnie dalej nic
tzn mam skurcze bolesne i coraz krótsze przerwy ale się nie nakrecam.
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Kri szybkiego powrotu do pełni sił,dobrze ze pojechałaś i jestescie pod opieka.A Cc zrobią Tobie bez problemu jak będziesz chciała??
Myszko obys miała racjenie zostawiaj mnie samej
Lexi No to ide spac i bede rozmyślać o Tobie,oby w koncu sie ruszyło,zasługujesz na to jak nikt inny.
00:05 20luty przeminąłide spac ZzZ
-
Biedroneczka29 wrote:Kri szybkiego powrotu do pełni sił,dobrze ze pojechałaś i jestescie pod opieka.A Cc zrobią Tobie bez problemu jak będziesz chciała??
Z
-
nick nieaktualny
-
lula.91 wrote:Jedna dziewczyna ode mnie na sali miała zzo i nie chwyciło. I podobno jedyna rzecz za którą dziękowała i była wdzięczna to dolargan.
Przyjaciółka już po. Młody urodzony przez cc 3900 i 59 cm. Niezły klocek. A u mnie dalej nieregularne i bolesne skurcze. -
A ja przez noc dalej miałam te co 10minut i ucichlo calkiem : (
Takze biedroneczko jestem wciąż z Toba! Jak nic dzis to jutro szpital, ciekawe co powiedzą.. A na test oxy trzeba być naczczo? 2dni po terminie to Malo, bede oponować przed wywolaniem, choc zobaczę jakie rozwarcie. -
Ja jutro ruszam na pierwsze ktg,Boshe wlasnie sobie uświadomiłam ze przeciez jutro moja mama przylatuje
kurde niech mnie dzis w nocy chwyci nooooooooo!!!!
A co do znieczulenia zzo to ponoc trzeba umieć je podać zeby zadziałało ja bede rodzic w dużym szpitalu tam anestozjolog jest 24h to mam nadzieje ze jakis dobry i doświadczony. -
Ja właśnie ze względu na brak doświadczenia bede sie starac nie brac znieczulenia. Male miasto, zzo dają od niecalego miesiąca. Ogólnie te co miały są zadowolone ale jednej tak podal ze jej sparalizowalo nogi i nie mogla chodzić a w brzuchu wszystko czula!!! Obym dala rade bez, choc jak będzie bardzo ciężko to wezmę ale oby nie : )