Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri wrote:Monia a Twój ile waży?bo my podobne terminowo...
-
Myszko to we dwie jesteśmy oczekujące. Ja tez nie wiem czy mnie wypuszczą a nie zapowiada się jakbym miała rodzić. To co? Dziś pełnia.księżyc wyłazi
Działamy?
Magdalena gratulacje. Poród sn? Jak było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 17:18
-
Ja tez w szpitalu, przyjeli mnie dzisiaj na patologie. Rozwarcia brak, ale glowka ponoc jest bardzo nisko, a to dobrze. Zrobili mi masaz szyjki, bolalo, ale do przezycia, lekko plamie. Jutro testy z oxy. Zobaczymy... A synek wazy okolo 4kg i to tez mnie przeraza nieco...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Kri chciałabym!!! U mnie nic sie nie zapowiada, a w ogole to mój gin mi mowil ze mam 3 cm a ta lekarka tu powiedziała ze 2cm : \ nie chce tu być : ( jutro mój lekarz ma dyżur to sobie z nim pogadam : \
-
vayn wrote:Mi zostały 2 kg, startowałam z 75 w dniu porodu 95..
U nas tylko pampersy premium, póki co jeszcze rozmiar 1. Dzis zakupiłam 2 bo promka w rossmanie.
Pola ma 5 tyg, a ja z nią na spacerze nie byłam, położna i lekarka zabroniła. Wcześniak+kiepska pogosa+świńska grypa. Póki co to ją wywalam na taras i powiedzmy że się weranduje Eh tak mi sie marzy wspólny spacerwk
Tuli szczepimy w ten sam dzień, ale my się bardziej skłaniamy ku refundowanym.
Mi szwy w 8 dobie po cc położna zdjęła w domu
Patrząc na ukończony tydzień ciąży to Pola ma darmowe szczepienia 5 w 1 + pneumokokimój Mikołaj też się powinien załapać
-
nick nieaktualnyRoberta wrote:Patrząc na ukończony tydzień ciąży to Pola ma darmowe szczepienia 5 w 1 + pneumokoki
mój Mikołaj też się powinien załapać
Pneumo i krztusiec bezkomorkowy 3w1 sie należy dzieciom urodzonym przed 37tc i niską masą urodzeniową <2·5kg. Miłoby było gdyby były zadarmo 5w1 :p chcieliśmy 5 albo 6w1 ale zniechęciła nas położna. Wręcz próbowała na nas wymusić skojarzone, niby dziecku żałujemy wg niejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:28
-
U mnie jeżeli nic się nie zacznie samo dziać to w piątek mam się zgłosić do szpitala. Waga szacowana na tą chwilę to 3750 g
Lekarz zrobił mi masaż i trochę poczułam skurczy i bólu krzyża ale powoli wszystko się wycisza.
niecierpliwa_92 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Was tez wkurwiaja pytania:urodziłaś juz?itp????bo ja zaczynam miec na nie uczulenie!!!!!a dzis mnie moja kuzynka dosłownie (sorry za słownictwo)rozjebala,weszłam na fb a ona do mnie pytanie cytuje:"a Ty jeszcze chodzisz"???!??????????? Nie kurwa na wozku inwalidzkim jeżdzę!!!co to w ogole za pytanie??????nawet nic nie odpisałam.
Kri, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość