Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri wstyd powiedzieć ... ale nie wiem hehe ostatnie usg było 17 grudnia. Wiec to raczej nieaktualne. Jutro mam wizytę może doktorem mnie pobada. Przynajmniej go poproszę bo chciałabym wiedzieć na co mam się nastawiać.Kri wrote:Monia a Twój ile waży?bo my podobne terminowo...

-
Myszko to we dwie jesteśmy oczekujące. Ja tez nie wiem czy mnie wypuszczą a nie zapowiada się jakbym miała rodzić. To co? Dziś pełnia.księżyc wyłazi
Działamy?
Magdalena gratulacje. Poród sn? Jak było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 17:18
-
Ja tez w szpitalu, przyjeli mnie dzisiaj na patologie. Rozwarcia brak, ale glowka ponoc jest bardzo nisko, a to dobrze. Zrobili mi masaz szyjki, bolalo, ale do przezycia, lekko plamie. Jutro testy z oxy. Zobaczymy... A synek wazy okolo 4kg i to tez mnie przeraza nieco...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Kri chciałabym!!! U mnie nic sie nie zapowiada, a w ogole to mój gin mi mowil ze mam 3 cm a ta lekarka tu powiedziała ze 2cm : \ nie chce tu być : ( jutro mój lekarz ma dyżur to sobie z nim pogadam : \
-
vayn wrote:Mi zostały 2 kg, startowałam z 75 w dniu porodu 95..
U nas tylko pampersy premium, póki co jeszcze rozmiar 1. Dzis zakupiłam 2 bo promka w rossmanie.
Pola ma 5 tyg, a ja z nią na spacerze nie byłam, położna i lekarka zabroniła. Wcześniak+kiepska pogosa+świńska grypa. Póki co to ją wywalam na taras i powiedzmy że się weranduje Eh tak mi sie marzy wspólny spacerwk
Tuli szczepimy w ten sam dzień, ale my się bardziej skłaniamy ku refundowanym.
Mi szwy w 8 dobie po cc położna zdjęła w domu
Patrząc na ukończony tydzień ciąży to Pola ma darmowe szczepienia 5 w 1 + pneumokoki
mój Mikołaj też się powinien załapać 
-
nick nieaktualnyRoberta wrote:Patrząc na ukończony tydzień ciąży to Pola ma darmowe szczepienia 5 w 1 + pneumokoki
mój Mikołaj też się powinien załapać 
Pneumo i krztusiec bezkomorkowy 3w1 sie należy dzieciom urodzonym przed 37tc i niską masą urodzeniową <2·5kg. Miłoby było gdyby były zadarmo 5w1 :p chcieliśmy 5 albo 6w1 ale zniechęciła nas położna. Wręcz próbowała na nas wymusić skojarzone, niby dziecku żałujemy wg niejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:28
-
U mnie jeżeli nic się nie zacznie samo dziać to w piątek mam się zgłosić do szpitala. Waga szacowana na tą chwilę to 3750 g
Lekarz zrobił mi masaż i trochę poczułam skurczy i bólu krzyża ale powoli wszystko się wycisza.
niecierpliwa_92 lubi tę wiadomość

-
Dziewczyny czy Was tez wkurwiaja pytania:urodziłaś juz?itp????bo ja zaczynam miec na nie uczulenie!!!!!a dzis mnie moja kuzynka dosłownie (sorry za słownictwo)rozjebala,weszłam na fb a ona do mnie pytanie cytuje:"a Ty jeszcze chodzisz"???!??????????? Nie kurwa na wozku inwalidzkim jeżdzę!!!co to w ogole za pytanie??????nawet nic nie odpisałam.
Kri, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość

dziś mała jakoś leniwa jest mozolne ma te ruchy ... Tak bardzo juz bym chciała urodzić