Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U naals też żółte ale zdarzyły się dwa razy jasno zielone

Tusiu te szqy mam grubasne/ oby wypadł, czuć to ja go już nie czuje

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko współczuję Ci :( myślałam ze to ja mam pecha i problem z kroczem. Zresztą ja będę mieć brzydka blzne w stronę odbytu :/

A i ja zaczęłam stosować biogaje zapobiegawczo. Drogie to gowno małe :/
    A kupy u nas jak się zdarzają to są żółte takie niby .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 14:05

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e słodkiego to jadłam sernik tradycyjny i jogurtowy z jagodami,drzemy a dziś testujemy białą czekoladę.

Ile bejbik minut mniej więcej powinien jeść z cyca 15-20min? Mój jak już cyca złapie to z jednej piersi zje zazwyczaj 10-20mini basta drugiej nie chce.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalafiora ani brokułów nie jem bo to zawsze mnie wzdymało.

A z cycem to różnie, czasem poje 20 minut a czasem wisi na nim i z godzinkę, ale to wtedy gdy sobie przy nim przysypia ;p a jak je te 20 min to za jakiś czas woła o więcej ;p

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mlecznewsparcie.pl/2015/01/brak-pokarmu-i-pokarm-malowartosciowy/

nick nieaktualny, dana222, Astra lubią tę wiadomość

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Dziewczyny a kafiora czy brokuła jecie ? Bo ja jakoś się boję z ciastek to tylko herbatniki maślane jem i biszkopty. Ogólnie nic smaxonego na tłuszczu . Jajecznica na suchej patelni i naleśniki a tak to jem na parze :) może spróbuję z białą czekoladą na początek :) chociaż ogólnie boję się jeść czegoś nowego i zdały będzie płakał a mnie to strasznie irytuje :/

W domu nie jem, ale w szpitalu dawali zupy i drugie dania z brokułem, kapustą czy kalafiorem, chociaż ja akurat odkładałam je na bok, bo trochę się bałam.
    Ja z ciastek jadłam Hity, Pieguski, herbatniki, szarlotkę. Do tego schabowy chociażby i żadnego problemu. Wczoraj nawet skusiłam się na ukochaną bułkę francuską z czekoladą - miałam wyrzuty sumienia, ale na szczęście na razie nic się nie dzieje. Czekam do jutra, jak nie będzie problemów u małego, to jutro też zjem. :P

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile kup robią wasze dzieci? Mój wczoraj i dziś to cały czas, za każdą zmianą pieluchy jest ogromna kupa. i co zmienię to słyszę że jest znowu.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia brawo! Gratulacje!!! :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• d84 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri mój robi przeciętnie od 5 do 8, położna mówiła że jest ok. Ale ja to licze zmianę pieluch, a ile w jedną zrobi to nie wiem bo takich małych kleksików nie liczę jako kupa, a po jedzeniu to słychać że leci np 3 razy a ja liczę jako 1na.

Kri lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    e-ness no właśnie u nas jak idzie kupa to mała strasznie się męczy tzn nie zawsze płacze ale wierci się napina i widać, że chce zrobić ale ciężko jej to idzie. A no i te kupki jaki kolor u was , u nas zazwyczaj żółte ale bywają i takie bardziej zielone a to chyba nie dobrze :-( Zwariować idzie .
    Tez sie zdarzala jasniutko zielona ale taka to podobno nic zlego,podobno ja powietrza dziecko zlapie to stolec sie utlenia i mize byc lekko zielony. No byle sie nie przedluzalo i nie bylo mega zielone ciemne. Podobno- chociaz ja tez panikowalam:) teraz zolte:)
    TYSIU,ja daje po 10 kropelek 3 razy dziennie. Zaczynalam od5-6 bo wiadono ze z lyzeczki wszystkiego nue zlize:) moja Jagoda sue napnie,zmarszczy czolo,oczy jak 5 zl i fruuuuu bąki albo kupa:-)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari super artykuł, pocieszył mnie. z moja laktacja chyba jednak nie jest najgorzej

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj caly dzien na rekach z malymi przerwami na spanie bo bol go budzi. Dzisiaj od 3 juz na rekach. Rano jade do apteki po delicol, ostatnia deska ratunku. Chyba wpadne w depresje :(((

• L Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Tulipana no właśnie te kupki są lekko zielone więc chyba nie jest źle.

Roberta współczuję :-(

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L,pewnie ze nie:) u kazdej z nas wszystko jest ok. Ja tylko ciut zazdraszczam D i Gorgeous laktacji.. Przestalam sciagac i znow jedt tyle tulko zeby Jagoda sie najadla, sciagnac nie mam co...herbatka laktacyjna znow w ruch poszla:)
    Ja wychodze tylko wtedy jak mala spi-robie łowy w ciucholandzie:) 30 min i wracam:)
    Aaaa dziewczyny,ja poje tez koper-mala nie xhce to pije ja i ja tak nie wzdyma i latwo gazy odchodza:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakie herbaty laktacyjne pijecie, ja kupiłam w necie bocianek i piję jedną dziennie i mi smakuje, ale nie wiem jaką teraz kupić i przede wszystkim gdzie bo w żadnym sklepie ich nie widziałam nawet w rossmanie.

Mój śpi, a z cycków leci i nie chce się wybudzić do jedzenia.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W aptece tylko i wylacznie w aptece:) raz mialam herbapolu a teraz jakas inna

d84 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Humane dla matek karmiących, koper wloskiale taki z apteki, lactosan i miałam też taka vo dla matek karmiących było tylko napisane. Ja to się nie bawię w jedną biorę dzbanek wrzycam dwa kopry lactosan biorę jefna torebkę zwykłej i jeszcze czasem dosypie tej humany granulowanej i pije. Bo bym oszalała co chwile coś parzyc. Tak mam jakieś sześć kubków. I pije.
    Wczoraj Odciagalam pokarm na nic pierwsze 50 ml sciagalam w ciągu 3 h podałam mu o 15 a potem nakarmilam i po trochu sciagalam na noc 100 to dziś rano jak wstałam w końcu cycki twarde i jak mały Jdl to z drugiego ciurkiem. Się smialam żeby po butelkę lecieć to się nakapie.

Bierwszy raz się dziś wyspalam!!!!

d84 lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A któraś z was używała tej herbaty laktacyjnej felmatiker czy coś takiego ?
    U mnie chyba się zaczęła lepsza produkcja odkąd ściągam mleko do pustosci :)
    Wczoraj się zdziwiłam bo po kąpieli dałam cyca i mały tak zasnął ze spał aż 6 godz . Byłam w szoku bo zawsze było mu ciężko tak dobrze zasnąć i spać bez cyca :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie polecam tych herbat granulowanych, bo są z laktozą, a po co w dzieci pchać dodatkowe rzeczy poza ziółkami? Lepsze są te, co trzeba zaparzać

agulineczka lubi tę wiadomość

201602111680.png
  • madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdaję relację :) 27 lutego urodziła nam się córka 3430g i 51 cm, poród SN :)

Lexi150, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mila920, gorgeous, Tusiaa, tysiaa93, d84, Zosia_wop, Doti87, Kri, nick nieaktualny, natalica06, dana222, nick nieaktualny, L, Moniaa lubią tę wiadomość

7a4ap07wpy0eq58n.png
‹‹ 1538 1539 1540 1541 1542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ