Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszko współczuję Ci
myślałam ze to ja mam pecha i problem z kroczem. Zresztą ja będę mieć brzydka blzne w stronę odbytu
A i ja zaczęłam stosować biogaje zapobiegawczo. Drogie to gowno małe
A kupy u nas jak się zdarzają to są żółte takie niby .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 14:05
Kubuś
-
e słodkiego to jadłam sernik tradycyjny i jogurtowy z jagodami,drzemy a dziś testujemy białą czekoladę.
Ile bejbik minut mniej więcej powinien jeść z cyca 15-20min? Mój jak już cyca złapie to z jednej piersi zje zazwyczaj 10-20mini basta drugiej nie chce.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
vayn, dana222, Astra lubią tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:Dziewczyny a kafiora czy brokuła jecie ? Bo ja jakoś się boję z ciastek to tylko herbatniki maślane jem i biszkopty. Ogólnie nic smaxonego na tłuszczu . Jajecznica na suchej patelni i naleśniki a tak to jem na parze
może spróbuję z białą czekoladą na początek
chociaż ogólnie boję się jeść czegoś nowego i zdały będzie płakał a mnie to strasznie irytuje
W domu nie jem, ale w szpitalu dawali zupy i drugie dania z brokułem, kapustą czy kalafiorem, chociaż ja akurat odkładałam je na bok, bo trochę się bałam.
Ja z ciastek jadłam Hity, Pieguski, herbatniki, szarlotkę. Do tego schabowy chociażby i żadnego problemu. Wczoraj nawet skusiłam się na ukochaną bułkę francuską z czekoladą - miałam wyrzuty sumienia, ale na szczęście na razie nic się nie dzieje. Czekam do jutra, jak nie będzie problemów u małego, to jutro też zjem. -
Kri mój robi przeciętnie od 5 do 8, położna mówiła że jest ok. Ale ja to licze zmianę pieluch, a ile w jedną zrobi to nie wiem bo takich małych kleksików nie liczę jako kupa, a po jedzeniu to słychać że leci np 3 razy a ja liczę jako 1na.
Kri lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
L wrote:e-ness no właśnie u nas jak idzie kupa to mała strasznie się męczy tzn nie zawsze płacze ale wierci się napina i widać, że chce zrobić ale ciężko jej to idzie. A no i te kupki jaki kolor u was , u nas zazwyczaj żółte ale bywają i takie bardziej zielone a to chyba nie dobrze
Zwariować idzie .
TYSIU,ja daje po 10 kropelek 3 razy dziennie. Zaczynalam od5-6 bo wiadono ze z lyzeczki wszystkiego nue zlize:) moja Jagoda sue napnie,zmarszczy czolo,oczy jak 5 zl i fruuuuu bąki albo kupa:-)tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
L,pewnie ze nie:) u kazdej z nas wszystko jest ok. Ja tylko ciut zazdraszczam D i Gorgeous laktacji.. Przestalam sciagac i znow jedt tyle tulko zeby Jagoda sie najadla, sciagnac nie mam co...herbatka laktacyjna znow w ruch poszla:)
Ja wychodze tylko wtedy jak mala spi-robie łowy w ciucholandzie:) 30 min i wracam:)
Aaaa dziewczyny,ja poje tez koper-mala nie xhce to pije ja i ja tak nie wzdyma i latwo gazy odchodza:) -
a jakie herbaty laktacyjne pijecie, ja kupiłam w necie bocianek i piję jedną dziennie i mi smakuje, ale nie wiem jaką teraz kupić i przede wszystkim gdzie bo w żadnym sklepie ich nie widziałam nawet w rossmanie.
Mój śpi, a z cycków leci i nie chce się wybudzić do jedzenia.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Humane dla matek karmiących, koper wloskiale taki z apteki, lactosan i miałam też taka vo dla matek karmiących było tylko napisane. Ja to się nie bawię w jedną biorę dzbanek wrzycam dwa kopry lactosan biorę jefna torebkę zwykłej i jeszcze czasem dosypie tej humany granulowanej i pije. Bo bym oszalała co chwile coś parzyc. Tak mam jakieś sześć kubków. I pije.
Wczoraj Odciagalam pokarm na nic pierwsze 50 ml sciagalam w ciągu 3 h podałam mu o 15 a potem nakarmilam i po trochu sciagalam na noc 100 to dziś rano jak wstałam w końcu cycki twarde i jak mały Jdl to z drugiego ciurkiem. Się smialam żeby po butelkę lecieć to się nakapie.
Bierwszy raz się dziś wyspalam!!!!d84 lubi tę wiadomość
-
A któraś z was używała tej herbaty laktacyjnej felmatiker czy coś takiego ?
U mnie chyba się zaczęła lepsza produkcja odkąd ściągam mleko do pustosci
Wczoraj się zdziwiłam bo po kąpieli dałam cyca i mały tak zasnął ze spał aż 6 godz . Byłam w szoku bo zawsze było mu ciężko tak dobrze zasnąć i spać bez cycaKubuś