X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś pytał o bluzki do karmienia, tez szukam i znalazłam stronę gdzie sa rożne sklepy, niestety nie mogę żadnego polecić bo jeszcze nic nie zamawiałam, ale może któraś z dziewczyn http://www.kupujepolskieprodukty.pl/2013/10/polska-odziez-ciazowa.html tylko najbardziej denerwuje mnie to ze większość tych rzeczach jest dla kobiet w ciazy i dla karmiących, a ja bym wolała zeby były tylko dla karmiących bez zbędnego materiału brzuchu
    Biedroneczko ładnie wyglądacie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 02:49

tulipanna lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny , dawno nic nie pisalam, Bo I czasu nie mialam , caly czas zajeta dzieckiem :) , co u nas , ja pokarm odciagam I karmimy butelka, ja juz wracam powolutku do pracy ,ale nie na caly etat , pierwszy raz poszlam w piatek , to plakalam , nie moglam sie pozegnac I pomylilam autostrady , przebudzilam sie jakies 15 min jak jechalam w druga strone :( ciezko mi mojego synka zostawic , ale zostawiam z Tesciowa , tak sie zlozylo , ze moze zostac z nim przez nastepne 2 miesiace ...
    Troszeczke Was poczytalam I ja wam powiem , ze ja synkowi nie podaje zadnych herbatek ani nic w kropelkach , ani zadnych paracetamol czy innych , ja chyba mam troszke szczescia, Bo moj nic nie placze prawie tylko jak glodny ....budzi sie 2 razy w nocy , ja wstaje do pompy medela , a moj karmi w tym czasie , zajmuje nam okolo 20 min , czasem tez dostawiam do piersi , ale tylko dla relax, Bo gdybym miala karmic non stop piersia, to moj malutki siedzialby na niej caly czas I juz w ogole czasu by nie bylo na nic .... Wiec budelka jest nam po prostu latwiej , ciagle jest to moje mleko , wiec mysle , ze jest ok .... ( w nocy nie czekamy jak zacznie plakac tylko jak zaczyna sie budzic I stekac I karmimy na spiocha , odbijamy tez na spiocha , w dzien rowniez staramy sie nie czekac do chwili , gdy ogromnie placze z glodu ) Uwielbia sie kapac , ale nigdy na glodnego zawsze dajemy mu co nie co przed I reszta po kapaniu ... , teraz tak jest , pierwsze kapiele nie byly takie slodkie ....
    Ja mialam usg tarczycy I mam jakie guzki , za 3 miesiace powtarzaja I bedzie biopsja , hm .... A. Ja nigdy nie mialam wczesniej problemow, w ciazy mi tak to wyszlo .... :(
    To tyle
    Pozdrawiam Was goraco .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 06:02

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutoweczki która Już była na Basenie?? Chcemy iść w środę tylko czy to nie za wcześnie??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak biedronka to wygląda jak z żurnala :)

Evans biopsję miałam w 2trymestrze trwa 3minuty i nic nie boli u mnie na szczęście nic nie wyszło, trzymam kciuki. Kolejne usg mam w maju

Evans lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dana222 wrote:
    Ktoś pytał o bluzki do karmienia, tez szukam i znalazłam stronę gdzie sa rożne sklepy, niestety nie mogę żadnego polecić bo jeszcze nic nie zamawiałam, ale może któraś z dziewczyn http://www.kupujepolskieprodukty.pl/2013/10/polska-odziez-ciazowa.html tylko najbardziej denerwuje mnie to ze większość tych rzeczach jest dla kobiet w ciazy i dla karmiących, a ja bym wolała zeby były tylko dla karmiących bez zbędnego materiału brzuchu
    Biedroneczko ładnie wyglądacie
    Bo te firmy chyba mysla ze kazda upasie sie w ciazy do rozmiaru slonia.. Tez mnie to wkurza dlatego zamowilam na tulakach u dziewczyny co szyje na zamowienie,na wymiar:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Lutoweczki która Już była na Basenie?? Chcemy iść w środę tylko czy to nie za wcześnie??
    My czekamy,Luby chce nas zabrac ale pieluchy do wody sa od rozmiaru 3 albo 3+ w rossmanie.za innymi sie nie rozgladalam

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ma któraś taką karuzelę? Zastanawiam się czy jest to cokolwiek warte, bo w tym przedziale cenowym pewnie znajdę inne ciekawe. Początkowo chciałam z projektorem, ale już dostałam 2 pozytywki z projektorem także 3 to bezsens. Muszę coś zakupić bo młoda potrafi 10 minut piszczeć do serduszek od baldachimu :P
    28t9mbs.jpg

• L Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn fajna ta karuzela nam tez by się taka przydała.

Biedronka wyglądasz miodzio, ze tak powiem :-) ty jakbyś w ogóle w ciąży nie była :-P

Gorgeous tak jak dziewczyny piszą głowa do góry. Zobaczysz szybko bioderka wyleczycie i na tym teraz trzeba sie skupić a nie na mysleniu dlaczego tak sie stało. Lekarz gbur tyle o nim szkoda wiecej słów. Będzie dobrze...myślimy pozytywnie :-*

gorgeous lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D ja jeszcze nie ruszalam Młodemu siusiaka w sensie naciagania czy coś. Powiem Mężowi co by się tym zajął. :)

My jutro na szczepienie i z tego co wiem to lekarz powinien kompleksowo zbadać dziecko wiec raczej rozbieranie do pampersa.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli ja dostałam w biedronce mini pieluchy do wody a w środę ma być najcieplej dlatego chcielibyśmy iść na basen. Bo mały uwielbia wodę.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn ja polecam karuzele z canpola piraci za ok 80-90zł mj nią jest zauroczony, opinie ma dobre zwłaszcza że pźniej dzieci lubią się bawić tymi maskotkami, ale ona ma pozytywke w sobie

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgeous... dziecię sumiennie teraz pobędzie w szelkach i przy kolejnej kontroli będzie wszystko ok ☺ sama wiesz ze to nie twoja wina. Są dzieci które maja predyspozycje a są takie ze nawet odpowiednio noszone mają coś z biderkami nie tak.
    Najważniejsze czego można teraz Wam życzyć to ... aby młody zaakceptował funkcjonowanie w nich! BĘDZIE DOBRZE <3

gorgeous lubi tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wczorajszych dwóch spacerach gdzie byliśmy z 6 godzin mały jest tak marudny nie mógł zasnąć wczoraj dziś od 5 nie śpi tzn śpi po 10 min jak zająć że nawet poniższą instalacja go nie interesuje i ciągle płacze.juz mam dość. Myślałam że wyjdę na 3 godziny na spacer a słońce jeszcze nie wyszło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:35

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co mleko odciagaja też ono ma taki zielonkawy kolor nic takiego nie jadłam co mogłoby aż tak jakoś wpłynąć na nie

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

vayn lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielonkawe? A mize jakis stan zapalny i cos tam ropieje? Tylko to mi do glowy przyszlo..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • L Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska nie wiem , szczerze to myślałam że kolor mleka zawsze ten sam niezależnie od tego co się zje. Może gdzieś w Internecie poczytaj...dziwne.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj wieczorem mala ma problem z zaśnięciem nigdy tak nie płakał nawet jak bardzo zmęczona byla. Od rana na rękach i placze okropnie z zamkniętymi oczami juz wysiadam , tylko o co chodzi? Te skoki rozwojowe jak sie u was objawiały?

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L. Moja od wczoraj rana ma taki problem. Pośpi z 10 minut i zaraz pobudka... a wieczorem dochodzi do tego płacz.

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nareszcie jestem cicho. Pozdrawiamy!!

Lexi150, L, vayn, Biedroneczka29, d84, tysiaa93 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 1603 1604 1605 1606 1607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ