Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ktoś pytał o bluzki do karmienia, tez szukam i znalazłam stronę gdzie sa rożne sklepy, niestety nie mogę żadnego polecić bo jeszcze nic nie zamawiałam, ale może któraś z dziewczyn http://www.kupujepolskieprodukty.pl/2013/10/polska-odziez-ciazowa.html tylko najbardziej denerwuje mnie to ze większość tych rzeczach jest dla kobiet w ciazy i dla karmiących, a ja bym wolała zeby były tylko dla karmiących bez zbędnego materiału brzuchu
Biedroneczko ładnie wyglądacieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 02:49
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny , dawno nic nie pisalam, Bo I czasu nie mialam , caly czas zajeta dzieckiem
, co u nas , ja pokarm odciagam I karmimy butelka, ja juz wracam powolutku do pracy ,ale nie na caly etat , pierwszy raz poszlam w piatek , to plakalam , nie moglam sie pozegnac I pomylilam autostrady , przebudzilam sie jakies 15 min jak jechalam w druga strone
ciezko mi mojego synka zostawic , ale zostawiam z Tesciowa , tak sie zlozylo , ze moze zostac z nim przez nastepne 2 miesiace ...
Troszeczke Was poczytalam I ja wam powiem , ze ja synkowi nie podaje zadnych herbatek ani nic w kropelkach , ani zadnych paracetamol czy innych , ja chyba mam troszke szczescia, Bo moj nic nie placze prawie tylko jak glodny ....budzi sie 2 razy w nocy , ja wstaje do pompy medela , a moj karmi w tym czasie , zajmuje nam okolo 20 min , czasem tez dostawiam do piersi , ale tylko dla relax, Bo gdybym miala karmic non stop piersia, to moj malutki siedzialby na niej caly czas I juz w ogole czasu by nie bylo na nic .... Wiec budelka jest nam po prostu latwiej , ciagle jest to moje mleko , wiec mysle , ze jest ok .... ( w nocy nie czekamy jak zacznie plakac tylko jak zaczyna sie budzic I stekac I karmimy na spiocha , odbijamy tez na spiocha , w dzien rowniez staramy sie nie czekac do chwili , gdy ogromnie placze z glodu ) Uwielbia sie kapac , ale nigdy na glodnego zawsze dajemy mu co nie co przed I reszta po kapaniu ... , teraz tak jest , pierwsze kapiele nie byly takie slodkie ....
Ja mialam usg tarczycy I mam jakie guzki , za 3 miesiace powtarzaja I bedzie biopsja , hm .... A. Ja nigdy nie mialam wczesniej problemow, w ciazy mi tak to wyszlo ....
To tyle
Pozdrawiam Was goraco .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 06:02
-
dana222 wrote:Ktoś pytał o bluzki do karmienia, tez szukam i znalazłam stronę gdzie sa rożne sklepy, niestety nie mogę żadnego polecić bo jeszcze nic nie zamawiałam, ale może któraś z dziewczyn http://www.kupujepolskieprodukty.pl/2013/10/polska-odziez-ciazowa.html tylko najbardziej denerwuje mnie to ze większość tych rzeczach jest dla kobiet w ciazy i dla karmiących, a ja bym wolała zeby były tylko dla karmiących bez zbędnego materiału brzuchu
Biedroneczko ładnie wyglądacie -
nick nieaktualnyKochane ma któraś taką karuzelę? Zastanawiam się czy jest to cokolwiek warte, bo w tym przedziale cenowym pewnie znajdę inne ciekawe. Początkowo chciałam z projektorem, ale już dostałam 2 pozytywki z projektorem także 3 to bezsens. Muszę coś zakupić bo młoda potrafi 10 minut piszczeć do serduszek od baldachimu
-
Vayn fajna ta karuzela nam tez by się taka przydała.
Biedronka wyglądasz miodzio, ze tak powiemty jakbyś w ogóle w ciąży nie była
Gorgeous tak jak dziewczyny piszą głowa do góry. Zobaczysz szybko bioderka wyleczycie i na tym teraz trzeba sie skupić a nie na mysleniu dlaczego tak sie stało. Lekarz gbur tyle o nim szkoda wiecej słów. Będzie dobrze...myślimy pozytywnie :-*gorgeous lubi tę wiadomość
-
D ja jeszcze nie ruszalam Młodemu siusiaka w sensie naciagania czy coś. Powiem Mężowi co by się tym zajął.
My jutro na szczepienie i z tego co wiem to lekarz powinien kompleksowo zbadać dziecko wiec raczej rozbieranie do pampersa. -
Gorgeous... dziecię sumiennie teraz pobędzie w szelkach i przy kolejnej kontroli będzie wszystko ok ☺ sama wiesz ze to nie twoja wina. Są dzieci które maja predyspozycje a są takie ze nawet odpowiednio noszone mają coś z biderkami nie tak.
Najważniejsze czego można teraz Wam życzyć to ... aby młody zaakceptował funkcjonowanie w nich! BĘDZIE DOBRZEgorgeous lubi tę wiadomość
-
Po wczorajszych dwóch spacerach gdzie byliśmy z 6 godzin mały jest tak marudny nie mógł zasnąć wczoraj dziś od 5 nie śpi tzn śpi po 10 min jak zająć że nawet poniższą instalacja go nie interesuje i ciągle płacze.juz mam dość. Myślałam że wyjdę na 3 godziny na spacer a słońce jeszcze nie wyszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:35