Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś pytał o bluzki do karmienia, tez szukam i znalazłam stronę gdzie sa rożne sklepy, niestety nie mogę żadnego polecić bo jeszcze nic nie zamawiałam, ale może któraś z dziewczyn http://www.kupujepolskieprodukty.pl/2013/10/polska-odziez-ciazowa.html tylko najbardziej denerwuje mnie to ze większość tych rzeczach jest dla kobiet w ciazy i dla karmiących, a ja bym wolała zeby były tylko dla karmiących bez zbędnego materiału brzuchu
    Biedroneczko ładnie wyglądacie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 02:49

tulipanna lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny , dawno nic nie pisalam, Bo I czasu nie mialam , caly czas zajeta dzieckiem :) , co u nas , ja pokarm odciagam I karmimy butelka, ja juz wracam powolutku do pracy ,ale nie na caly etat , pierwszy raz poszlam w piatek , to plakalam , nie moglam sie pozegnac I pomylilam autostrady , przebudzilam sie jakies 15 min jak jechalam w druga strone :( ciezko mi mojego synka zostawic , ale zostawiam z Tesciowa , tak sie zlozylo , ze moze zostac z nim przez nastepne 2 miesiace ...
    Troszeczke Was poczytalam I ja wam powiem , ze ja synkowi nie podaje zadnych herbatek ani nic w kropelkach , ani zadnych paracetamol czy innych , ja chyba mam troszke szczescia, Bo moj nic nie placze prawie tylko jak glodny ....budzi sie 2 razy w nocy , ja wstaje do pompy medela , a moj karmi w tym czasie , zajmuje nam okolo 20 min , czasem tez dostawiam do piersi , ale tylko dla relax, Bo gdybym miala karmic non stop piersia, to moj malutki siedzialby na niej caly czas I juz w ogole czasu by nie bylo na nic .... Wiec budelka jest nam po prostu latwiej , ciagle jest to moje mleko , wiec mysle , ze jest ok .... ( w nocy nie czekamy jak zacznie plakac tylko jak zaczyna sie budzic I stekac I karmimy na spiocha , odbijamy tez na spiocha , w dzien rowniez staramy sie nie czekac do chwili , gdy ogromnie placze z glodu ) Uwielbia sie kapac , ale nigdy na glodnego zawsze dajemy mu co nie co przed I reszta po kapaniu ... , teraz tak jest , pierwsze kapiele nie byly takie slodkie ....
    Ja mialam usg tarczycy I mam jakie guzki , za 3 miesiace powtarzaja I bedzie biopsja , hm .... A. Ja nigdy nie mialam wczesniej problemow, w ciazy mi tak to wyszlo .... :(
    To tyle
    Pozdrawiam Was goraco .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 06:02

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutoweczki która Już była na Basenie?? Chcemy iść w środę tylko czy to nie za wcześnie??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak biedronka to wygląda jak z żurnala :)

Evans biopsję miałam w 2trymestrze trwa 3minuty i nic nie boli u mnie na szczęście nic nie wyszło, trzymam kciuki. Kolejne usg mam w maju

Evans lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dana222 wrote:
    Ktoś pytał o bluzki do karmienia, tez szukam i znalazłam stronę gdzie sa rożne sklepy, niestety nie mogę żadnego polecić bo jeszcze nic nie zamawiałam, ale może któraś z dziewczyn http://www.kupujepolskieprodukty.pl/2013/10/polska-odziez-ciazowa.html tylko najbardziej denerwuje mnie to ze większość tych rzeczach jest dla kobiet w ciazy i dla karmiących, a ja bym wolała zeby były tylko dla karmiących bez zbędnego materiału brzuchu
    Biedroneczko ładnie wyglądacie
    Bo te firmy chyba mysla ze kazda upasie sie w ciazy do rozmiaru slonia.. Tez mnie to wkurza dlatego zamowilam na tulakach u dziewczyny co szyje na zamowienie,na wymiar:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Lutoweczki która Już była na Basenie?? Chcemy iść w środę tylko czy to nie za wcześnie??
    My czekamy,Luby chce nas zabrac ale pieluchy do wody sa od rozmiaru 3 albo 3+ w rossmanie.za innymi sie nie rozgladalam

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ma któraś taką karuzelę? Zastanawiam się czy jest to cokolwiek warte, bo w tym przedziale cenowym pewnie znajdę inne ciekawe. Początkowo chciałam z projektorem, ale już dostałam 2 pozytywki z projektorem także 3 to bezsens. Muszę coś zakupić bo młoda potrafi 10 minut piszczeć do serduszek od baldachimu :P
    28t9mbs.jpg

• L Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn fajna ta karuzela nam tez by się taka przydała.

Biedronka wyglądasz miodzio, ze tak powiem :-) ty jakbyś w ogóle w ciąży nie była :-P

Gorgeous tak jak dziewczyny piszą głowa do góry. Zobaczysz szybko bioderka wyleczycie i na tym teraz trzeba sie skupić a nie na mysleniu dlaczego tak sie stało. Lekarz gbur tyle o nim szkoda wiecej słów. Będzie dobrze...myślimy pozytywnie :-*

gorgeous lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D ja jeszcze nie ruszalam Młodemu siusiaka w sensie naciagania czy coś. Powiem Mężowi co by się tym zajął. :)

My jutro na szczepienie i z tego co wiem to lekarz powinien kompleksowo zbadać dziecko wiec raczej rozbieranie do pampersa.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli ja dostałam w biedronce mini pieluchy do wody a w środę ma być najcieplej dlatego chcielibyśmy iść na basen. Bo mały uwielbia wodę.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn ja polecam karuzele z canpola piraci za ok 80-90zł mj nią jest zauroczony, opinie ma dobre zwłaszcza że pźniej dzieci lubią się bawić tymi maskotkami, ale ona ma pozytywke w sobie

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgeous... dziecię sumiennie teraz pobędzie w szelkach i przy kolejnej kontroli będzie wszystko ok ☺ sama wiesz ze to nie twoja wina. Są dzieci które maja predyspozycje a są takie ze nawet odpowiednio noszone mają coś z biderkami nie tak.
    Najważniejsze czego można teraz Wam życzyć to ... aby młody zaakceptował funkcjonowanie w nich! BĘDZIE DOBRZE <3

gorgeous lubi tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wczorajszych dwóch spacerach gdzie byliśmy z 6 godzin mały jest tak marudny nie mógł zasnąć wczoraj dziś od 5 nie śpi tzn śpi po 10 min jak zająć że nawet poniższą instalacja go nie interesuje i ciągle płacze.juz mam dość. Myślałam że wyjdę na 3 godziny na spacer a słońce jeszcze nie wyszło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:35

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co mleko odciagaja też ono ma taki zielonkawy kolor nic takiego nie jadłam co mogłoby aż tak jakoś wpłynąć na nie

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielonkawe? A mize jakis stan zapalny i cos tam ropieje? Tylko to mi do glowy przyszlo..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • L Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska nie wiem , szczerze to myślałam że kolor mleka zawsze ten sam niezależnie od tego co się zje. Może gdzieś w Internecie poczytaj...dziwne.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj wieczorem mala ma problem z zaśnięciem nigdy tak nie płakał nawet jak bardzo zmęczona byla. Od rana na rękach i placze okropnie z zamkniętymi oczami juz wysiadam , tylko o co chodzi? Te skoki rozwojowe jak sie u was objawiały?

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L. Moja od wczoraj rana ma taki problem. Pośpi z 10 minut i zaraz pobudka... a wieczorem dochodzi do tego płacz.

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nareszcie jestem cicho. Pozdrawiamy!!

Lexi150, L, nick nieaktualny, Biedroneczka29, d84, tysiaa93 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 1603 1604 1605 1606 1607 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ