Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak dokarmialam sztucznym mlekiem na początku to myłam buzie w środku gazikiem zmoczonym w przegotowanej wodzie, bo miałam wrażenie źe jest cały biały z tego mleka. Jak karmie teraz tylko cycem to juz tak ńie ma i przemywam mu dziąsła tylko raz dziennie przy wieczornej pielęgnacji, choć gdzieś czytałam ze powinno sie myć po każdym karmieniu
-
Ja na ten mój ból sutka nic nie mogłam wymyślić i jedynie z opisu " kłujący ból" mi pasowała ta grzybica więc smaruje clotrimazolem, mały ma biały język ale tylko język, nie wiem czy to plesniawka, daje aphtin ale nie znika, w pt na szczepieniu zapytań lekarki czy to pleśniawki.
Paola a czy po twojej brodawce coś widać? Bo na mojej nic nie ma ale niby może nie być widac
-
szara myszka wrote:Ja na ten mój ból sutka nic nie mogłam wymyślić i jedynie z opisu " kłujący ból" mi pasowała ta grzybica więc smaruje clotrimazolem, mały ma biały język ale tylko język, nie wiem czy to plesniawka, daje aphtin ale nie znika, w pt na szczepieniu zapytań lekarki czy to pleśniawki.
Paola a czy po twojej brodawce coś widać? Bo na mojej nic nie ma ale niby może nie być widac -
szara myszka wrote:A to lekarz ci powiedział że to grzybica?
poza tym nie wiem czym Smarujesz, ale najlepiej czysta lanolina, bo inne maści maja czesto glukozę w składzie co moze sprzyjać grzybicy
-
A mnie martwi bardzo fakt, ze mój Tymuś nie podnosi tak ładnie główki jak Wasze dzieciaczki, w zasadzie prawie w ogole nie podnosi gdy leży na brzuszku i bardzo się denerwuje.. za to gdy trzymam go pionowo na rękach to ładnie się odsuwa i glowke trzyma, wiec nie wiem dlaczego leżąc na brzuszku nie próbuje, nawet gdy mu rączki pod główkę podkladam to on zaraz je jak żabka rozkłada
martwi mnie to trochę, czy wszystkie dzieci w wieku mojego Tymona podnoszą już glowke tak ładnie jak np lexi albo tulipanny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 11:37
-
Mila, czesto kladz na brzuszku,trenuj, nie wychodzi to nic, trenuj dalej. Jagoda to łokcie zaczyna podnosic wrecz. Ja od pierwszych dni Jagode kladlam po kilka razy bo mi polozne w szpitalu powiedzialy ze to ulatwia odchodzenie gazow. Klade przed kazdym jedzeniem po zmianie pieluchy. Oprocz nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 12:18
-
tulipanna wrote:A ja myje dziaselka ta szczoteczka co sie na palec zaklada,wszystko sie wtedy przemywa. Jagoda to uwielbia to smyranie:) wystarczy ja po wargach tym posmyrac i dzioba otwiera:)
Bo pierwsze slysze o czyms takim
Mialam dzis wychodne i bylam u fryzjera, nalezalo mi sie