Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila Wojtek podnosi głowę ale nie na jakoś bardzo długo. Na rękach jak jest to ładnie trzyma. Ja się za to zastanawiam dlaczego mało się uśmiecha, nie robi tego świadomie może raz się zdarzyło a potem już nie...uśmiecha się na chwilke i tyle a chciałbym częściej
Ja niczym nie myje w środku buzi, na SR mówili ze nie trzeba. Każde dziecko z tego co czytam ma ten nalot na języku, mój też
O 15 szczepienie dyg dyg dyg! -
nick nieaktualnyMila moja jest starsza, a głowy nawet nie podnosi jak Jagódka od Tuli kiedy miała miesiąc. No poprostu kładę na brzuchu to jest ryk jakby ją ze skóry obdzierali, a jak już wać panna wyrazi zgodę na leżenie to leży jak na plaży plackiem i kciuka sobie liże
Nic na siłę.
Za to śmiejemy się z małżem, że Pola już mówi "pełnymi zdaniami". Opowiada po swojemu a guu a be ma pu. My do niej mówimy, a ta odpowiada. Śmiesznie wygląda jak obserwuje nasze usta i swoje też próbuje tak układać.
Uwielbiam jak śmieje się na głos, od 3 tyg były takie początki ale teraz to już aż ciepło człowiekowi na duszy:)
tysiaa93, d84, Lexi150, Mila920, dana222, Biedroneczka29, tulipanna, L, Zosia_wop, Tusiaa, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
-
jakie usmieszki robi
muj też się usmiecha duzo ale u mojego od usmiechu do płaczu jest 1sekunda
Głowę podnosi ale na krótka i rąk, wygląda to jakby robił kołyskę tylk ona brzuchu i przez to zaczął robić tzw kołowrotki obraca się dookoła
dziewczyny u mnie okap też działa na uspokajanie wczoraj testowałam17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mila u mnie dokładnie tak jak u Ciebie jak ja nosze pionowo to główkę trzyma super,a jak klade na brzuszek to taki ryk ze szok i nie podnosi główki ja malo ja kładłam na brzuszek bo miała problem z pepuszkiem a tetaz jak probuje to jest masakra wiec jej nie mecze,raz dziennie położę i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 15:20
-
Mila dzieciaczki teraz w różnym tempie będą się rozwijać. Nasz Maluch uwielbia leżeć i spać na brzuchu więc myślę że dzięki temu szybciej nabył tę umiejętność.
Kri Igor w zasadzie to od kilku dni świadomie się uśmiecha. Wcześniej mu się zdarzało ale raczej przypadkowo a teraz patrzy na nas i się uśmiecha jak do niego gadamy. Z dnia na dzień tak się stało.
Co do mycia buziaków w środku to u nas na SR położna mówiła, że przy kp raz w tygodniu wystarczy. Przy mm trzeba częściej. Ja zawsze robię to co dwa dni po kąpieli. Gazik nasączony solą fizjologiczną i przecieram dziąsełka i języczek oraz podniebienie ale teraz kupiłam tą szczoteczkę silikonową i będę tym to robić. Mały próbuje ssać mój palec z gazikiem jak mu wkładam
Myślicie że tydzień po szczepieniu mogą być jeszcze skutki uboczne? Bo od razu po nic nie było a teraz Igor ma stan podgorączkowy. Tzn miał 3 dni temu później jeden dzień spokoju i wczoraj znowu miał. Dziś narazie spokój. Poza tym nic mu nie jest. Żadnego przeziębienia, kataru, kaszlu, żadnej wysypki czy czegoś innego.
Vayn Pola cudaśna!
Tysia to coś takiego:
http://allegro.pl/babyono-szczoteczka-do-zebow-i-masazu-dziasel-723-i5313852589.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 15:27
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila no ja ją kładę raz dziennie albo i rzadziej. Liczę, że w końcu sama się zacznie domagać leżenia na brzuszku.
Ile Tymuś ma włosków! Moja to włosy ma z tyłu i to jasne, wygląda na łysola.
Śliczny chłopczyk
Ja swojej nawet nie pomyślałam, żeby przemywać. Pediatra też nic nie wspomniałMila920 lubi tę wiadomość
-
A jeśli chodzi o uśmiechy to Tymon ma limit dzienny i trzeba sobie na jego uśmiech zasłużyć
najczęściej zaskakuje mnie w nocy, gdy go przewijam taka zaspana i zajechana (ostatnio budzimy się co 2h i częściej..) i tak mnie to rozczula, że ląduje z nami w łóżku
a gdy zrobi podkówke to juz mu xboxa obiecałam hehe mistrz manipulacji
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:A gdzie to sie kupuje? W aptece?
Bo pierwsze slysze o czyms takim
Mialam dzis wychodne i bylam u fryzjera, nalezalo mi sietysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Moja to też łysolec. Włosy ma tylko z tyłu i to od połowy głowy haha
A uśmiecha się przecudnie. .. I wydaje pojedyncze dźwięki ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:53
Lexi150, tysiaa93, Mila920, dana222, vayn, d84, L, Zosia_wop, Tusiaa, tulipanna, kkkaaarrr lubią tę wiadomość