Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri wrote:Myszko w środku nocy twój mąż robi porządki? Bo tak zrozumiałam...
dokladnie tak xd korzystamy z drugiej taryfy hahaha
ja karmie, on przez ten czas wszystko powlacza a potem przewinie malego i poczeka ze mna zebysmy sie razem polozyli -
L no niestety z moim jest tak ze ma swoja firmę i często chodzi z klientami na których zarabia
a mnie dziś kurde kaszle i łeb boli ;/
mam wyrzuty że małego "samopas" dziś zostawiam i nie zabawiam bo nie chce go zarazic i lezy sam na lezance ;/ i tylko zyra na mnie17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D84 dużo zdrówka, ciężko zajmować się dzieckiem gdy człowiekowi coś dolega... Właśnie dlatego po mniej więcej trzech tygodniach odstawiłam te tabletki anty, prawie codziennie bolała mnie głowa i paskudnie się czułam. Brałam je po raz pierwszy w życiu i jednak to nie dla mnie niestety. Może po innych by było lepiej ale ciężko mi się ruszyć do gina ;p Poza tym i tak od porodu jestem "dziewicą" hahaha ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 16:10
-
tulipanna wrote:Myszko.. Podziwiam meza i Was ogolnie ze Wam sie chce tej drugiej taryfy..Ja bym oszalala chyba:)A sasiedzi sie nie wkurzaja ze pralka odkurzacz chodza w nocy?No chyba ze masz dom:)
W bloku mieszkamy, ale dosc chyba nie slychac bo mamy nad nami taka sasiedke co na 100% by cos powiedziala bo ogolnie latwo ja zdenerwowacdrzwi mamy szczelne wiec jak my spimy to nawet nie slyszymy tej pralki. Mały w salonie moze predzej ja slyszec ale jemu to tylko pomaga spac
druga taryfa jest po prostu, nie wiemy jak ja wylaczyc -
nick nieaktualny
-
A ja jutro moja malutka sroczka zostawiam z cioteczkami,ponieważ musze jechać do pracy 10-17 bo jakis zasrany kurs mamy
i przezywam troche ze zostawiam ja na cały dzien.Dobrze,ze mam prace blisko to o 12 przyjadę na godzinke jak bedzie przerwa.Chyba umrę z tęsknoty
pierwszy raz tak zostawiam i zdałam sobie sprawę,ze nikomu obcemu bym dziecka nie zostawiła.
A te tiramisu tak mi chodzi po głowie,ze wypatrzę jajca i chyba zrobie.Ja jesCze tiramisu mrożę wiec jajca beda wyparzone i przymrożoneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 20:01
-
Belly cos szwankuje....
Tiramisu tez bym zjadła, ale cóż wczoraj byłam w galerii i jak przymierzylam ubrania to w lustrze zobaczyłam nieciekawy obraz, wiec sie powstrzymam
D- chyba mam podobnie tez w ciazy dopadło mnie chyba wszystjo, wczoraj miałam cytologię i kolpo...cytologia ok, ale kolpo juz nienie wiem co dalej...