Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
d84 wrote:Lexi gdzie tą chustę kupiłaś muszę coś takiego zakupić
D84 ostatnio kupiłam mojej czapeczkę w cocodrilo i widzę mają tam podobną dla chłopca https://pl.coccodrillo.eu/p/z_daszkiem,czapka,p-78592,v-142810 choc to widzę że za duży rozmiar.cienkie są ale wiązane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 20:25
-
pochwalę się zdjęciami z domowej sesji - zdjęcia z przestrzeni 2,5ms, ale ostatnio je obrabiałam dopiero
nie cytujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 15:43
Mila920, L, vayn, tysiaa93, Bruśka, dana222, Biedroneczka29, Lexi150, Tusiaa, Zosia_wop, Kri lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
a moj maz potulny sie zrobił nawet pralke kupilam
jak na razie po szczepieniu wszystko ok. mały doleguje sobie po nocce. czy Wasze dzieci tez sie tak pocą? leci z niego nie ubieram go grubo a on mokry non stop. Dziewczyny ja rozumiem ze lato ciepło ale wstaje Tuli nic nie napisała nikt sie nie odzywa cisza.Jakbyście dzieci miały
D84 super zdjecia
-
nick nieaktualnyMnie właśnie pampers uraczył kodem rabatowym na karton pieluszek także od razu go zreazlizowałam - 120 szt 3 premium care za 74 zł z rabatem i darmową dostawą.
Jakie kremy z filtrem polecacie? Kupiłam Poluni a o sobie oczywiście nie pomyślałam i mnie obsypało. Mam taką czerwoną "kaszkę" na dłoniach i dekolcie, okropnie to wygląda -
świetne zdjęcia dziewczyny!!
kurde jak tak czytam jak ubieracie dzieciaczki to wydaje mi sie ze ja mojego przegrzewam. Ja jak dotad zawsze ubieram w pajaca bawelnianego i na to polarowy kombinezon taką pandę, albo taki kubusiowy. I na to kocyk, raz tylko odkrylam go. I czapka zawsze i kaptur.
A w ogole to te czapki mnie tak denerwuja, jak sie dziecko rusza to zaraz uszy odkryte, nawet w tych wiazanych jakos sie tak rozszerzaja ze i tak uszy na wierzchuja sie wlasnie boje o te uszy ;/
dziewczynki maja fajne opaski takie, a dla chlopcow widzialyscie gdzies takie?? -
a i dziewczyny poratujcie:( w niedziele chrzciny a ja mam okropny odcisk na srodkowym palcu z boku, miedzy palcami. Boli
(((( mam nowe buty i jeszcze wydaje mi sie ze sa lekko przyciasne ;/ a narazie w nich tylko po domu chodzilam ;/
-
Nasz Synuś juz drugą noc się kręci. Niby śpi ale jęczy przez sen, trzeba mu dyda co chwilę wsadzac. Także jestem padnieta. Ale to chyba od tego gorąca bo u nas w mieszkaniu 26 stopni.
D śliczne zdjęcia. Borys jaki fotogeniczny. -
szara myszka wrote:a i dziewczyny poratujcie:( w niedziele chrzciny a ja mam okropny odcisk na srodkowym palcu z boku, miedzy palcami. Boli
(((( mam nowe buty i jeszcze wydaje mi sie ze sa lekko przyciasne ;/ a narazie w nich tylko po domu chodzilam ;/
-
Myszko nie wiem jaka u Ciebie pogoda ale polarkowy pajac to chyt za grubo. Ja już od miesiąca przynajmniej nie zakładam żadnych pajacy czy kombinezonow tylko body,spodenki i bluza, ewentualnie kocyk jak było chłodniej. Teraz bez kocyka i bez plandeki spacerujemy. Sprawdzaj Małemu kark. To po nim będziesz widzieć czy mu gorąco czy zimno.
Brusia mojemu strasznie się pocą stopy i dłonie.szara myszka lubi tę wiadomość
-
Szara Myszko poczytaj ja swojemy tez zakładam te czapy a on mokry pod nimi wczoraj zamówiłam dwie w smyku z takim na uszy naciagaczem ale sie zastanawiam własnie po co. jak wczoraj w kapeluszu który odsłaniał wszystko upocony jak szczur był
http://www.bliskodziecka.com.pl/czy-musimy-zakladac-dziecku-czapke/
http://www.bliskodziecka.com.pl/jak-ubrac-dziecko-na-spacer/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 10:59
szara myszka lubi tę wiadomość