Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny już myślałam że Was straciłam. Wracamy że szczepienia wazymy 6470 recepty na mleko ha mi nie dała. Jeśli niedługo też idziecie zamawiajcie szczepionki bo się kończą. Mąż tej 5w 1 szukaj w 6 aptekach nawet Gemini nie miała. I mówią że w 2 półroczu będą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 16:31
-
Bruśka wrote:Dziewczyny już myślałam że Was straciłam. Wracamy że szczepienia. Jeśli niedługo też idziecie zamawiajcie szczepionki bo się kończą. Mąż tej 5w 1 szukaj w 6 aptekach nawet Gemini nie miała. I mówią że w 2 półroczu będą.
My tylko płacimy pielęgniarce i sami nie kupujemy mają w ośrodku zakupione. -
Zosia ja kiedyś miałam na cytologi 3 grupę i jakis wynik z dupy bo żaden lekarz ne wiedział co to bo takich wyników na świecie wg statystyk było aż 0,05%!!! zrobili mi wycinki z szyjki i z macicy i nic nie było w sumie ale od teraz mam zalecone chodzenie co pół roku bo sie załapałam na jakiś program z nfz więc przynajmniej za free to mam.
Mój zaczą robić jakieś nowe ewolucje ruchowe robi coś jak mostek tylko zamiast rękami podpiera się głową i wtedy wybija się stopami i przesuwa o jakieś 5-10cm. Najlepiej jak zacznie to czynic na przewijaku to ubranie pampersa graniczy z cudem
a propo pieluch w rossmanie przynajmniej moim wszystkie pieluchy babydream sa tańsze o ok 5zł na paczce.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tuli biore tabsy ale fatalnie się czuję
az poszłam do neurologa tak mnie głowa bolała i powiedziała ze mam je odstawić, bo jestem obiążona chorobami układu krążenia i jeszcze te bóle.
mój maz nie toleruje gumek ja nie mogę brac tabletek, nawet w sypialni mamy problem
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Potwierdzam ze szczepionkami 5w1 infanrix jest problem na rynku, dlatego nam pediatra doradziłą aby zaszczepić pantaximem aby się nie stresować.
Nie ma jej w hurtowniach wiec jak przychodnia nie zrobiła zapasów to może być nieciekawieCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Ja dzisiaj dzwoniłam do przychodni zeby zapisać sie na szczepienie, ale maja remont, mam dzwonić pod koniec tygodnia. Nie muszę mieć wykupionej szczepionki bo oni maja w przychodni.
Moj tez sie strasznie ruchliwy zrobił, zwłaszcza na przewijaku, tez robi mostek na głowie i mam problem z ubraniem pampersa, jak teraz tak dziczeje to co to bedzie jak bedzie starszy.
Tak sie ostatnio zastanawiałam, do dziewczynek na lato sa fajne kapelusiki i przepaski a co ubrać chłopczykowi, zeby chroniło przed słońcem i było przewiewne.
-
My idziemy za tydzień na kolejne szczepienie. Ale jak będzie tak jak do tej pory to nie mam się czym martwić. Co do ubierania to body na długi rękaw plus jakieś spodenki. Czapeczka też ale jak jest za ciepło to ściągam.
Dana ja Małemu kupiłam taką fajną chustę zawiązywaną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 06:36
Bruśka, L, tysiaa93, dana222, adelka77, d84, Biedroneczka29, Mila920, Tusiaa lubią tę wiadomość