Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tak Kri to mastka jakiś czas temu o tym pisałam - to jest naturalne i ok i będzie tak miał. Pytałam lekarza o to bo ja u mojego to zauważyłam jak mu ciut kiedys napletek zjechał to tam pod spodem dużo tego miał i lekarz mówił żeby zostawić toi nie ruszać17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Zastanawiam się czy u Igora zęby nie idą. Dziś już tak się ślini że mu normalnie cieknie z buzi co chwilę. Całą pięść do buzi wkłada i cały czas ciamka. Ale jak patrzyłam to dziąsełka miękkie. I już nie wiem o co kaman. W środę idziemy do lekarza to zapytam czy to już blisko czy to taki zbieg okoliczności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 17:12
-
U nas tez sie młoda ślini, a od wczoraj do tego pcha rączki do buzi i gryzie (wcześniej zasysała) no i nauczyła sie brać zabawkę do buzi i sobie ją ciumkać
tez sie zastanawiamy czy ten brak apetytu i gryzienie wszystkiego to zęby czy niwa umiejetność i przez to "brak czasu" na jedzenie?
czytałam wcześniej wpis Tuli o butelce nuka i specjalnie na spacerze weszłam di Tesco zeby sprawdzić czy maja...ale niestety tylko Canpol i aventWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 17:56
-
U nas tez cały czas wkłada rączki do buzi i gryzie, na razie swobodnie łapie pieluszke wiec to tez laduje w buzi i tak jak Wasze dzieciaczki jest mokro w miejscu gdzie leży na brzuszku. Czasami muszę tłumaczyć ludziom ze nie jest głodny jak wkłada rączki do buzi
-
Ale sie dzisiaj w nocy przeraziłam, podczas przewijania młody sie tak zakrztusił, ze miał tak wielkie oczy. Zwykle poklepywanie po plecach nic nie dawało, dalej sie męczył. Dopiero jak go przełożyłam przez kolano to mu troche mleka wyleciało przez nos. Potem zeby mu wyczyścić nosek to maz go musiał trzymać bo jak go kładłam na przewijak to wpadał w panikę. Masakra. Podejrzewam ze moze przyczyna je to ze on nie odbija po nocnym karmieniu bo zasypia jeszcze na cycu.
-
Bruśka wrote:Evans Trump wygra i będziecie mieli lepiej!
Hyyyyy hyyyyy jestem za a nawet przeciw
Danna222 no wlasnie tak jest , u nas day care jest od 6 tyg. !!! zycia Malenstwa nie
zawalam sobie,sparwy , ze tak trudno mi bedzie!
Moj malutki tez sie slini , sliniak co chwila
Sobota u nas spedzona cudnie, w domu I rodzinnie , robilismy ognisko
Jutro niedziela , znowu komunie mamy
Moje szczescie sie,wlasnie na jedzonko budzi .... -
Pogadałem z bratem szczerze i podjęłam decyzję ze nie jadę. Tylko bym się denerwowała
Dzieki dziewczyny☺dana222, d84, tulipanna lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Ciężka nocka za nami , mała wierci piętek chyba brzuszek męczył
może to po wczorajszym lodzie waniliowym...eeehhh.
Jagoda super już sobie radzi z trzymaniem
Evans współczuję...ciężko jest się rozstać z takim maleństwemkto się małym zajmuje pod twoją nieobecność?