Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D u mnie to samo. Spacerek był ale krótki. A Mały dziś bardzo dużo śpi a jak nie śpi to marudzi. Chyba zmiana pogody daje mu się we znaki.
U Nas mata minimum raz w tygodniu ląduje w praniu bo Mały i się ślini i ulewa. -
Evans współczuję...ciężko jest się rozstać z takim maleństwemkto się małym zajmuje pod twoją nieobecność?[/QUOTE]
Do konca tego miesiaca Tesciowa , potem babysitter , a od lipca po drugim weekend idzie do home day care I zobaczymy jak bedzie , od wrzesnia jest miejsce w facility day care - bardzo dobry !!!!!
Ale tak naprawde , nie wiem czy z babysitter nie zostanie na dluzej .... Ciezko mi , zabacze , co przyniesie los.
Dzisiaj z ranka , moj siedzi na fotelu u synka w pokoju , ja na dole w kuchni , Mamuuusia wola , slucham ! Mowie , bo wola , co chwile , chce ksiazeczke synkowi przeczytac , ok to wiesz gdzie leza ksiazeczki , no tak , ale jak wezme sam , to juz tak ladnie synka nie usadze, no I idzie MATKA po schodach po raz setny
Wychodzimy na imprezkenie chce sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 17:23
-
ja używam vanish w proszku - rozpuszczam w wodzie w misce i do tego brudne ciuchy, Ponoć dobry jest też Napisan w pl go nie widziałam,ale w uk jest, może w italii też np w tesco.
Ma może któraś bluzki do karmienia z firmy pentelka?
http://pentelka.shoparena.pl/pl/p/Bluzka-do-karmienia-krotki-rekaw/153
jak tak prsze o opinięWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 17:53
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
ja to zbieram te "zasrane"
i potem ładuje razem przed praniem i do tej pory wszystko mi zeszło. Czasem to było po 2ch dniach. Kilka jest tych vanishów ja mam ten oxy action w proszku w różowym opakowaniu. Ktoś mi też polecał mydełko piorące dr brown - w rossmanach są.
adelka77 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dobry wieczór Forumowym Cioteczka.
Pogoda pod psem tragedia. Cały weeken niemalże w domu. A jak sami będziemy cały tydzień to pewnie będzie gorac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 08:15
MamaNieMama, dana222, Zosia_wop, tysiaa93, Mila920, e-ness, Tusiaa, d84, vayn, Evans, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Ja do takich plam tez używam albo mydełka odplamiającego, albo zwykłego mydła i zawsze wszystko ładnie schodzi
Pogoda do bani, zimno, wieje nawet na spacer nie bardzo była dzis ochota i tylko 15min sie przeszliśmy i do domu, no i mamy dzuś dzien śpiocha. Byliśmy tez dzisiaj na wadze jest 5200, dalej bez szału, ale w 9dni 300g to jak na nas to bardzo ładny wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 21:33
Bruśka lubi tę wiadomość
-
A to my na spacerku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 12:01
tysiaa93, Mila920, e-ness, Tusiaa, adelka77, d84, dana222, vayn, Evans, Lexi150, tulipanna, L, L lubią tę wiadomość
-
Brusia podobno po 3mcu dzieci przybierają juz mniej, no ale my musimy nadgonić choc troche bo w tyle jestesmy. U nas od paru dni ciagle mała ulewa nosem i to nawet po 2 godz od skończenia jedzenia po pare razy nawet i czasem tez buzią do tego, tez nie wiem co jest