Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia ja z pieluszek polecam babyono muślinowe. Są droższe niż tetrowe ale mega delikatne i mięciutkie. Ja mam 3 komplety ale chyba jeszcze jedne kupię. Igor śpi z pieluszką pod buzią i te są świetne do przytulania. Tetrowych w ogóle nie używam no chyba że do obsikania
-
Kri sukienki ładne, u mnie internet to ostateczność, wolałabym przymierzyć.
Lexi my tez jutro idziemy na szczepienie, nawet wcześniej nie zdawałam sobie sprawy ile to razy sie idzie z takim maluchem
Adelka Małgosia dostała ośmiorniczkę w szpitalu czy kupiłaś jej?
D słodkie wygibasy
-
Myszko u nas bywa rożnie z wózkiem, czasem marudzi, płacze, a czasem jest ok, tak w zasadzie falowo u nas, próbowałam spacerówkę, ale chyba sie bała, bo jak sie rozłoży do leżącego to buda jest duża i ciemna to płacze
-
d84 wrote:ma któraś może wanienkę z ikea? jak tak to mam pytanie używacie jej jeszcze? bo mój już ledwo się w niej mieści
-
adelka77 wrote:Zosia osmiorniczka zabawką ☺ jest fajna bo ma macki/nozki za ktore moze ciągnąć. Ale osmiorniczke o ktorej myslisz tez namy. Kupilam w sklepie Akpol. Była baaardzo przydatna jak Małgoś była malutka.
Wiem, ze w szpitalach niektórych dają dzieciom i słyszałam, ze nie tylko wcześniakompodobno dla noworodków super sprawa
-
d84 wrote:ja mam tylko prysznic więc wanienka musi byc
-
Brusia chętnie się czegoś dowiem.
Do tej pory używaliśmy zwykłego i było ok. Ale teraz jak Młody dużo czasu spędza na podłodze to aż mnie trzęsie bo tam tyle kurzu. Co z tego że odkurzę jak zaraz odkurzacz to wydmuchuje. A przy okazji pranie dywanu i tapicerki też wskazane.
-
Ja mam plastikową wkładkę i wkładam ją teraz do wanny i tak myje Młodego jak Męża nie ma. Ale ogólnie położna nie polecała używania jakichkolwiek wkładek. Z resztą widzę że chyba już dlugo nie pociągnie bo Igor się w nią ledwo mieści
A te gąbkowe to siedlisko bakterii.
tulipanna lubi tę wiadomość