Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam też gabkowa ale nie użyłam ani razu. teraz myślę że bez sensu było to kupować .
Lexi a nie udusi się pod taką dziecko ? Mój zakłada sobie tetre na głowę i tak śpi. A tamte pieluszki tez są przewiewne ? Może wypróbujęA co do odkurzacza nie ialam z takim styczności
Moje dziecko się znowu zablokowalo i już 2 dzień kupy nie robi.
Mój jeszcze śpi, leży w wózku na dworzea w domu też go w nim usypiam i odpukac jest ok
Co do wanienki Kubuś Też już powoli się nie mieści. Jakoś w wannie nie chce go jeszcze kąpać bo trzeba by było dużo więcej wody lac. Myślę że niedługo zakupie większa jak są ale boję się trochę ze wtedy nie dam rady nosić jej po schodach z wodąWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 21:18
Kubuś
-
Tusia fajnie macie, ze na dworze tak długo mozecie byc, nie to co mieszkanie w bloku. Mieszkań przy ruchliwej ulicy to pamietam jak sąsiadka z bloku rozkładała dzieciom basen pomiędzy drzewami a chodnikiem, przy tej ulicy wlasnie...niby za żywopłotem, ale taki brak intymności to masakra.
Dzis wpadła mi w ręce moja książeczka zdrowia i co odnalazłam tekst:
7xpierś, gdy zabraknie pokarmu podać II mieszankę (czegos nie widać bo to pieczątka) łyżeczki mleka na ba 100g wody + UWAGA 1,5 łyżeczki cukru pod koniec gotowania....no to nie ma sie co dziwić ze zaraz pod tym okazało sie jak przybieram super na tym cukrze...teraz sie dziwić, ze mam rozjechany żołądek i jelita jak babcia kazała dodawać kaszy manny żebym w nocy spała lepiejehhhh
-
Ja używam tej gąbkowej wkładki ale co jakiś czas wymieniam, bo tak jak mówicie jest siedliskiem bakterii. Małą zawsze kąpię sama i boję się, że mi się wyślizgnie czy coś dlatego wkładkę muszę mieć. Pewnie do momentu w którym sama zacznie siadać i już nie będę się bała, że coś jej się przez moją nieuwagę stanie
A z wózkiem jest różnie bo czasem parzy a czasem nieGabi miewa takie dni, że super śpi w wózku - nawet dwie godzinki, a czasem poleży w nim 15 minut, pobawi się zabawkami i marudzi tak bardzo, że biorę ją na ręce i noszę po podwórku
-
D84 współczucia
Ja tez używam tej wkładki z gąbki, widzę ze maz sie pewniej czuje przy kąpieli jak jest ta wkładka. Mam blisko sklep gdzie kosztuje ona ok 11 płn, wiec wymieniam ja co jakiś czas. I tak jak pisze Tysia, maz jej bedzie chciał używać do czasu jak Michał bedzie pewnie siedział
-
Zosiu tak niestety wygladała kiedyś nasza dieta, wiec stare siatki centylowe nie sprawdzają sie u naszych dzieci.
Moja szwagierka ma 3 miesięcznego synka, uznała ze jak skończy 4 to poda mu mleko krowie, bo ona juz dostawała jak miała miesiąc. Ja sie tu boje podać marchewkę z słoiczka, bo moze jego zoladeczek nie byc na to gotowy, a tu proszę mleko krowie, wszystko zależy od podejścia
-
dana222 wrote:D84 współczucia
Ja tez używam tej wkładki z gąbki, widzę ze maz sie pewniej czuje przy kąpieli jak jest ta wkładka. Mam blisko sklep gdzie kosztuje ona ok 11 płn, wiec wymieniam ja co jakiś czas. I tak jak pisze Tysia, maz jej bedzie chciał używać do czasu jak Michał bedzie pewnie siedziałjak kazda gabka(wspaniale warunki-cieplo i wilgotno,nic lepszego nie trzeba) U nas zadnych wkladek,reka Lubego i tyle. Nie myjemy tez zadnymi gabeczkami,sciereczkami,myjkami-reka i tyle. Sami tez nie uzywamy ze wzgledow higienicznych wiec czemu by dziecko tym muc?
-
Fajny przepis widziałam kruszysz herbatniki i siekasz orzechy mieszasz roztapiasz czekoladę z masłem odrobina zalewasz to chlodzisz dwie godziny potem roztapiasz trochę czekolady na polewe dekirujesz truskawkami i orzeszkami i tyle a pychota jak nie wiem.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Lexi ile Twój Igus wypina ml mm ? Daj linka jak masz sprawdzonego sprzedawcę na allegro
A ja mam w nocy z reguły 2 karmienia ale nieraz i 3 myszą być tyle że ja nieraz do cyckw muszę mm zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 08:30
Kubuś
-
my oboje na ręce tylko myjemy tylko że nie nalewamy za duzo wody. Na samym początku jak się mały zsikał w wannie to małż odruchowo go puścił i mały zaczął się sam ratować i łapać rękami co popadnie i miał potem awersje do kapieli przez może 2 dni.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
przedstawiam Wam najlepszego ostatnio przyjaciela Jaska canpol ma nową serię zabawek i są superowe dzwonią brzedkaja i co fajne cena. Kupiliśmy małemu pizytywke kosztowała 60 zł a te miski kypilam po 22 zł te duże i około 10 zł ten mały. Opcja z pozytywką to 26 zł. Kupiłam sowke na prezent bo tak mi się spodobała dla córki kuzynki.
Od kiedy podajemy marchewkę z jabłkiem mały nie budzi się o poranku z krzykiem. Co dla nas jest Nowością dziś pół godziny sobie gadał. U nas podtopienia na początku były dwa bez płaczu teraz nawet na wodę na twarzy jak się poleje nic nie mówi to dobrze na basenie ryczec nie będzie jak go coś chlapnie. A żeby ciemieniucha nie powstawała to tak głowę myje mu paznokciami delikatnie i się śmieje na to skrobanko.Lexi150, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
ja mam przepis na super tartę na kruchym cieście, bardzo szybko się robi
na każdym robi wrażenie
http://www.makelifeeasier.pl/inne/slodka-tarta-truskawkowa-z-biala-czekolada
P.S.
Ja krem robię z dwóch czekolad
I polecam mojewypieki.com
Każde ciasto z tej strony mi wyszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 09:18
-
Bruska a nie wolała bys zamówić na aptece doz.pl ? Ja ostatnio zamawiałam i dostawa za darmo do apteki albo kurier 5 zł. Mnie to taniej wyszło bo na gemini musiałabym płacic za przesyłkę.
Jakis czas temu zamawiałam z koleżanka na gemini to chyba ze 2 albo 3 dni pisało że zamówienie w trakcie realizacjiKubuś