Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia a ile karmien Wam wychodzi? U nas zawsze 6. Je teraz po 150 na raz i póki co nie ulewa.
Igor walczyl ze snem a w końcu zasnął od razu jak się na brzuszek przewrócił. A ja się dygam bo już od bardzo dawna tak nie spał no i nigdy w nocy. Ale już chyba na tyle sprawnie rusza tą lepetynka ze nic mu się nie stanie. -
Lexi jak się pewnej nocy obudziłam i zobaczyłam, że Gabryśka śpi na brzuchu to o mało zawału nie dostalam i patrzyłam czy oddycha... Przekręcałam ją na plecy chyba z 10 razy bo ciągle na brzuch wracała. Wybudziła się przy tym ale trudno. Niby nasze dzieci są już spore i nie powinny się przydusić ale na ten temat jakaś jestem przewrażliwiona.
Poprzeglądalam sobie te tule i w większości się zakochałam. Ale ta cena... -
Dziś niby już 7 w tym jeden oszukanczy marchewkowy. A tak byłoby 7 plus marchew. Czasem jak się z nienacka obudzi to i 8 wysepi. Ale wiesz co u Ciebie w enfamilu miarki są mniejsze bo też mam tą miarke to sporo mniej do niej wchodzi widocznie mleko lepiej zageszczone.
-
Dobrze że my póki co nie mamy problemu ze spaniel na brzuchu
mój się nawet nie kwapi żeby się przekrecax na brzuch. Z brzucha też mu się nie chce . Ostatnio chyba z tydzień temu się na plecy przerzucil. No kurczę straszny leń
No i na wieczór musiałam mu butlę podać bo by Nie zasnął. Tak się chyba przyzwyczaił a specjalnie go uspalam żeby minęły ze 3 godz od ostatniego karmienia i kapanie trochę później ale to nic nie dało. Mojego mu nie starczylo.Kubuś
-
d84 wrote:Dana Twoj Michać tak ładnie siedzi - często go tak sadzasz?
Posadziłam go tylko tak do zdjecia, ale jak trzymam go na swoich kolanach i staram sie żeby był w pozycji pół leżącej to sam wyrywa sie do siedzenia. Jest bardzo uparty, jak juz siądzie to nie da sie powrócić do pół leżenia, a ja sie martwię ze to za wcześnie dla jego kręgosłupa. Choć jak tu czytam to większość dzieci tak robi, wiec moze to juz ten etap
-
paola87 wrote:Tuli, a jak Twoja Córcia taka duża to nie za ciasno jej z tą wkładką? Bo mój ma 6,5 kg i właśnie mam wrażenie, że mu tam ciasno i że w nóżki go pnie. A jak ma ułożone nóżki w tym? W ogóle skąd wiesz jak mocno ściągnąć te pasy?
-
Niuniek wszamał dziś ponad pół słoiczka marchewki. Buźkę otwierał a jak tylko zobaczył łyżeczkę to uśmiech od ucha do ucha. I po marchewce nawet wypił 40 ml wody na raz! Toż to szok. Najbardziej jednak spodobało mu się wkładanie paluszków do pełnej łyżeczki.
Nie muszę mówić że wszystko do prania
Szkoda że nie miałam jak go nagrać...
vayn, Tusiaa, L, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny