Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ona w wózku się aż tak mocno nie poci, w spacerówce to w ogóle, a w foteliku mamy maxi cosi non stop jest mokra, nie wiem co to będzie w zimę, boję się, że non stop będzie chora
A jeszcze mam pytanie, macie iso-fixa do tych fotelików? my nie mamy i Blanka ciągle pas po jednej stronie mi ściąga, jak ona jest w stanie to nogą zdjąć to jak to ma ją ochronić w razie uderzenia? Tylko kurde ten zasrany iso-fix 5 stów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 13:59
-
nick nieaktualny
-
Vayn a ile zapłaciliście za fotelik? my mamy fotelik i wózek innej firmy. Wózek x-lander i zero pocenia. W ogóle napisałam, że zgubiłam guzik do podnoszenia podnóżka to mi go od producenta gratis przysłali, ale fotelika nie polecę nikomu. Ona nie jest spocona tylko mokra jak oblana wodą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bruśka wrote:Tuli a na co? Marchew?
-
Może jakiś nowy kosmetyk a nie pokarm może perfum uzywalas. Wiece że zauważyłam że jak Jaska weźmie na rękę ktoś wyperfumowany mocno to od razu ma krosty. I strasznie ciężko potem go dopriwadzic do normy. A może uzylas dla siebie innego proszku do prania? Małemu piore w jego a nam normalnie może jak się styka to coś nie tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 15:33
-
Nasz w cybexie też się poci ale nie jakoś strasznie.
A z wózka jestem zadowolonaVayn daj namiary na wkładkę do wózka. Ja użyłam spacerówki tylko jak były mega upały a teraz wróciliśmy do gondoli. Ale to już ostatnie podrygi bo jest do 9 kg a Młody już ma 8 poza tym na długość się nie mieści.
Biedna Jagodka. A może faktycznie jak Brusia pisze cos nowego było. Ja juz wszystko piore w bobini. Nasze rzeczy też. Nie chce mi się prac osobno -
natalica06 wrote:ona w wózku się aż tak mocno nie poci, w spacerówce to w ogóle, a w foteliku mamy maxi cosi non stop jest mokra, nie wiem co to będzie w zimę, boję się, że non stop będzie chora
A jeszcze mam pytanie, macie iso-fixa do tych fotelików? my nie mamy i Blanka ciągle pas po jednej stronie mi ściąga, jak ona jest w stanie to nogą zdjąć to jak to ma ją ochronić w razie uderzenia? Tylko kurde ten zasrany iso-fix 5 stów
polecam. W koncu foteliki sa sztuczne.
-
nick nieaktualnyTuli a nie ukąsiło coś Jagódki? Polcie komar dziabnął to owszem był bąbel po ukąszeniu, ale na ciałku wysypka też się pojawiła
Lexi ja zamawiałam na fb, jutro albo w środę wrzucę zdjęcia to zobaczysz jak to wygląda. Bo z telefony nie wiem czy zamało pamięci czy co, ale gdzie bym nie próbowała wrzucić zdjęcia to mnie cofa do ekranu głównego. Mamy małe przemeblowanie w domu także nie wiem kiedy małżu ogarnie komputery
No i ja mam 2 wkładki i do tego zamówiłam ochraniacze na pasy. Jak jedna jest w praniu to śmigamy z drugą. Za 2 komplety dałam 160+15 kurier