Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ona w wózku się aż tak mocno nie poci, w spacerówce to w ogóle, a w foteliku mamy maxi cosi non stop jest mokra, nie wiem co to będzie w zimę, boję się, że non stop będzie chora
A jeszcze mam pytanie, macie iso-fixa do tych fotelików? my nie mamy i Blanka ciągle pas po jednej stronie mi ściąga, jak ona jest w stanie to nogą zdjąć to jak to ma ją ochronić w razie uderzenia? Tylko kurde ten zasrany iso-fix 5 stów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 13:59
-
nick nieaktualny
-
Vayn a ile zapłaciliście za fotelik? my mamy fotelik i wózek innej firmy. Wózek x-lander i zero pocenia. W ogóle napisałam, że zgubiłam guzik do podnoszenia podnóżka to mi go od producenta gratis przysłali, ale fotelika nie polecę nikomu. Ona nie jest spocona tylko mokra jak oblana wodą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiadomo. Marchew nie bo odstawilam ja tydzien temu juz a krostki wczoraj doszly nowe i pojawily sie na brzuszku i plecach. I z szyi nie zeszly od tygodnia. Ponad tygodnia. Dostala Fenistil w kroplach i Nanobase (krem). Na razie tyle bo nic innego nie mozna. Dodam ze tu gdzie mieszkam jest masakryczna koncentracja oprysku bo sa sady (Warszawianki beda wiedziec co to za ciekawa okolica) Zrobie testy z krwi zajakis czas to zobaczymy. No i ja dietkaBruśka wrote:Tuli a na co? Marchew?
-
Może jakiś nowy kosmetyk a nie pokarm może perfum uzywalas. Wiece że zauważyłam że jak Jaska weźmie na rękę ktoś wyperfumowany mocno to od razu ma krosty. I strasznie ciężko potem go dopriwadzic do normy. A może uzylas dla siebie innego proszku do prania? Małemu piore w jego a nam normalnie może jak się styka to coś nie tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 15:33

-
Nasz w cybexie też się poci ale nie jakoś strasznie.
A z wózka jestem zadowolona
Vayn daj namiary na wkładkę do wózka. Ja użyłam spacerówki tylko jak były mega upały a teraz wróciliśmy do gondoli. Ale to już ostatnie podrygi bo jest do 9 kg a Młody już ma 8 poza tym na długość się nie mieści.
Biedna Jagodka. A może faktycznie jak Brusia pisze cos nowego było. Ja juz wszystko piore w bobini. Nasze rzeczy też. Nie chce mi się prac osobno
-
Masz za luzno pasy skoro sciaga.. A ja po prostu od zawsze klade tetre. Tez mam maksi cosi. Raz E latwiej zachowac czystosc fotelizka a dwa zeby sie nie pocila..natalica06 wrote:ona w wózku się aż tak mocno nie poci, w spacerówce to w ogóle, a w foteliku mamy maxi cosi non stop jest mokra, nie wiem co to będzie w zimę, boję się, że non stop będzie chora
A jeszcze mam pytanie, macie iso-fixa do tych fotelików? my nie mamy i Blanka ciągle pas po jednej stronie mi ściąga, jak ona jest w stanie to nogą zdjąć to jak to ma ją ochronić w razie uderzenia? Tylko kurde ten zasrany iso-fix 5 stów
polecam. W koncu foteliki sa sztuczne.
-
nick nieaktualnyTuli a nie ukąsiło coś Jagódki? Polcie komar dziabnął to owszem był bąbel po ukąszeniu, ale na ciałku wysypka też się pojawiła
Lexi ja zamawiałam na fb, jutro albo w środę wrzucę zdjęcia to zobaczysz jak to wygląda. Bo z telefony nie wiem czy zamało pamięci czy co, ale gdzie bym nie próbowała wrzucić zdjęcia to mnie cofa do ekranu głównego. Mamy małe przemeblowanie w domu także nie wiem kiedy małżu ogarnie komputery
No i ja mam 2 wkładki i do tego zamówiłam ochraniacze na pasy. Jak jedna jest w praniu to śmigamy z drugą. Za 2 komplety dałam 160+15 kurier