Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBrusia ja takie akcje mam raz na jakiś czas, też wiecznie sama w domu siedze. Nerwy mi puszczają, bo nie wiem czy boli czy moje cycki już szwankują... jasne można spokojnie, ale jak tak jest od rana że nic nie pomaga to człowiek na łeb dostaje. gdybym miała tak codziennie to serio, ale musieliby mnie zamknąć w różowym domku
-
Brusia pewnie kazdy by tak reagował, ja juz tez nieraz mam dość i jest to normalne. Człowiek sie martwi bo to bo tamto i nie wie jak pomoc...dzis juz od 6 nie śpimy, w nocy pobudka, znow jakies dziwne kupy, juz do głowy dostaje
w dodatku juz kolejna pobudka 5-6 i juz ze zmęczenia boli żołądek, głowa i snują sie ponure myśli
-
Każda z nas ma chyba takie chwilę i takie dni, ze dzieci chcą nas wykończyć
Ale codziennie to musi być bardzo męczące. Brusia potrzebny Ci reset - wiem co mówię
. Kiedyś wspominalas, ze tam gdzie mieszkasz nie masz koleżanek, a może ktoś z pracy? Taki babski wieczór przy winku dobrze by Ci zrobił.. albo nawet wyjście do baru - wystroisz się i spedzisz wieczór z dorosłymi - bezcenne
. A może poproś mame/teściowa o opiekę i wyjdzcie gdzies z mężem. Na prawdę to pomogło by Ci nabrac sily i spokoju, bo na pewno Ci ciężko, a póki nerwy beda brały górę to słaba szansa na zmianę zachowania Synusia
. Jak sama o siebie nie zadbasz to nikt tego nie zrobi - szczęśliwa mama - szczesliwe dziecko!
-
To Janie czytam instrukcji
pani w labo nic nie mowila, takze ten chyba inaczej byłoby to bardzo ciezko zrobić , domniemam ze nie sa sterylne, no ale u nas nic nie wyszło tak czy siak
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6768629/944796/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6768629/813591/image.jpg
Bezapelacyjnie stwierdzam ze krzeselko z IKEA jest dla starszakowBruśka, Lexi150, Mila920, d84, vayn, Zosia_wop, dana222, L, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
To moze 90 to za malo? A zawsze po wiekszej ilosci ulewa? Co ile karmisz?I jakos noe widac zeby sie tak darl..Poza tym Brusia-moze on po prostu potrzebuje uwagi?Moze zostawiasz go bo chcesz cos zrobic to soe drze. Ja widze ze Jagoda do nolu sie bawi byle czlowieki byly obok:) Moja corka jest grzeczna ale cos gorEj spi w nocy teraz. Budzi sie po kilka razy. Ale bawi sie rewelacyjnie. Moja mama jej koldre wielka rozlozyla na podlodE i buszuje:)
-
Chyba mnie karma dopadła za rady
Blanka mi się rozplakala na spacerze że aż do domu musiałam z nią wrócić. Nosiłam ja nawet na ręku. W domu sie okazało że chciało jej się odbić. Jak się biedna uplakala że aż śpi. U mnie na woreczkach też jest to napisane ale do woreczka była instrukcja że nie używać do posiewu. Poza tym do posiewu powinien być środkowy mocz, to w woreczku nie ma szans na to. My zawsze polujemy na siku o 4 rano. Mamy coraz lepsza wyprawę
-
A moje dziecię dostało na karmienie o 13 180ml i zasnęło i tak już śpi 1,5h. A chciałam go na spacer zabrać. Ale to pewnie po szczepieniu tak troli.
Ja już jestem prawie pewna że chcę krzesełko Caretero Bistro White albo Grey. Chyba że po chrzcinach albo na chrzciny ktoś będzie nam chciał zafundować to może jednak Chicco Polly Magic albo Progres. Ale to już wyższa półka.
Pomóżcie z wyborem ubranka. Bo już się zaczynam rozglądać i mam kilka typów ale nie wiem czy sama będę się umiała zdecydować. Do mnie najbardziej przemawia 1 albo 2 bo tkanina dresowa i powinno być Młodemu wygodnie.
-
Tuli ile mu nie dasz ulewa ale kazała lekarka mniej dawać i mniej ulewa trochę bo trochę ale mniej. Je co 3 h jak w zegarku. On że mną wszędzie chodzi a tona zabawek jak mu machasz bawisz się to go nie interesuje. A zdjęcie to ledwo sid obudził po spacerze 4 h lazenia mojego oczywiście.
-
Brusia Blanka że wszystkich swoich zabawek też najbardziej lubi leżeć że mną na łóżku i gadać do mojej twarzy. Może on potrzebuje Ciebie. Chcę się tulic albo pobyć z Tobą. Albo może jak tak ulewa to może cofa mu się kwas żołądkowy i boli go gardło? Zobacz czy mniej płacze jak posmarujesz mu zęby mascia one pomagają też na to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 15:04
-
nick nieaktualny
-
Lexi mi sie ten pierwszy zestaw najbardziej podoba
A słuchajcie jesli dzieci nie siedzą to mozna je sadzać do takich krzesełek? My mamy z regulowanym oparciem 6m+ ale nie wiem kiedy zacząć tam mała sadzać?