Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie u alergilog..Pani byla zaskoczona ze taka wyttwala jestem w kp,nie myslala ze tyle bede karmic (byla przy porodzie Jagody,bo jest ordynatorem oddz.dzieciecego i ocenia noworodki). Wypisala nam leki,lacznie z nascia sterydowa,aerius w syropie. Kazala rozszerzac diete pomalu.
-
Zosiu jak ma regulowane oparcie to można już takie nasze maluchy już wsadzać w pozycji półleżącej, tak jak w leżaczku.
Vayn jakie piękne te wzory. I znowu mam rozkminęMogłaś nie pokazywać
Tuli a Ty w co byś ubrała chłopaka? Bo to wszystko na ten sam deseń. Garniturki, koszule. Nie wiem co innego mogłoby być. -
Lexi wszystkie fajne.mi podoba się ostatni tylko muchę jednokolorową bym wzięła.
Ja chyba ubiorę w spodnie, koszulę, szelki i mucha. I tyle. W sobotę wybieram się na łupy a jak nie to net. Takie coś http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5752246062 -
No nie wiem mi to się podoba. Musi Młody mieć coś w razie "w" bo to koniec sierpnia i różnie z pogodą bywa.
Dziś byłam w Smyku i tam był taki komplecik ze sweterkiem, koszulą i spodenkami na wyprzedaży. Ostatnia sztuka akurat na 74 za 80 zł i sama już nie wiem.
O taki:
http://www.smyk.com/cool-club-komplet-chlopiecy-koszula-spodnie-sweter.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 20:24
-
Lexi ten ze smyka fajny ale za mało " elegancki " na chrzest, chyba że dasz krawat albo muchę
A każdemu podoba się co innego i przez to świat jest fajny. A zakładanie na łyse główki dziewczynek różnych opasek to też przedobrzanie a do chrztu tak się ubiera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 20:59
-
Kri wrote:Lexi ten ze smyka fajny ale za mało " elegancki " na chrzest, chyba że dasz krawat albo muchę
A każdemu podoba się co innego i przez to świat jest fajny. A zakładanie na łyse główki dziewczynek różnych opasek to też przedobrzanie...
Kri lubi tę wiadomość
-
Lexi dla mnie wygrywa nr 1
a to ze smyka mi sie nie podoba mało eleganckie
Kri ja miałam szelki dla małego ale szybko je zdjełam bo z tyłu mogło mu sie wbijac w plecy to zapiecie.. Jakbym mojego jeszcze raz chrzciła to bym poszukała czegos takiego jak Lexi
Tuli moim zdaniem małe chłopcy w muchach, szelkach wyglądają superDla dziewczynki wszystko jest takoe proste biała sukieneczka i gra gitara
Brusia a nie myslałas że może mleko mu nie odpowiada? Ja widze po swoim że jak dostanie wieksza ilosc jedzenia to co chwile mu sie odbija, cofa mu sie do buzi i on to połykaDzisiaj w nocy mój Kuba budził sie jakos dziwnie czesto znowu
niby jadł co 4 godz ale w miedzyczasie musiałam mu wody dawac od picia i zasypiał. Ale skubany rano tak sie drze ze szok. juz chyba 2 albo 3 dzień pod rzad. NIby mu sie odbija jeszcze ale nie wiadomo co z nim zrobic. Wydaje mi sie ze moze zeby mu ida bo kurcze ostatnio wsysał dolna wargę do buzi i przygryzał a dziaij juz z górna tak robił i co chwile palec wskazujący w buzi i sobie jezdzi po dziąsłach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 21:43
Kubuś
-
Tusia mleko jest zmienione że zwg na to że bebilon wprowadził nowe opakowania i chyba vos w nim namieszali bo mały takie zielobe kupy robił że hej nawet bez rozszerzania diety. Jest na bebiko pro plus te częściowo fermentowane co mu pasuje mniej ulewa i bakow nie ma takich a dodatkowo ma mleko na wodzie mineralnej hotowanej robione. Jak byliśmy na pibraniu krwii to pielęgniarka nam zasugerowala że jej wnuczka jak przyjeżdżali z Poznania miała mleko na innej widzie robione na wyjazdach. Teraz robione z mineralki. Ja już chwytam się chyba wszystkiego co możliwe. Już chyba zostało mi odczarowywanie go.
-
Brusia dla dzieci to tylko źródlana. Mineralna za ciężka. Ja taką prosto z butli leję primaverę albo żywca.
Jak to moja mama mówi że dziecko dopóki nie ochrzczone to niespokojneOczywiście tak z przymrużeniem oka.
Mąż wybrał zestaw 1Tak więc jedno z głowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 22:14