Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dżizas jakie ceny tych fotelików! Ja chyba nie będę tyle inwestować a raczej na pewno. Kuzynka kupiła ceretero diablo i sobie chwali i może też coś w tym kierunku pójdziemy.
Mi lekarka zapowiedziała że przy następnym również wdrażamy clexane, acard i lutkę tak więc będzie wesołoA tak poza tym odstawiłam anty i czekamy na traf. Na razie na luzie a jak nie będzie efektów za kilka miesięcy to polecę z testami ovu.
Moja kuzynka karmiła piersią i jak Mała miała 8 miesięcy zaliczyli wpadkę
Gorgeous pokaż krzesełko!
Ja już dzisiaj wybrałam kilka i teraz tylko muszę się zdecydować -
Lexi, ale fajnie że już powoli probujecie
mam przeczucie, ze niedługo pochwalisz nam się dwoma kreskami
swoją drogą ciekawe jak to jest przy drugiej ciazy, czy wszystko przezywasz na nowo czy po prostu wiesz już wszystko czego sie spodziewac i jest to dla Ciebie taki 'normalny' stan.
-
vayn wrote:My tylko rwf bierzemy pod uwagę. Swoją drogą już o następnym foteliku myślisz? Ja nie planuję szybciej niż wyrośnie z tego :o a to pewnie jeszcze z rok conajmniej
-
Moj fotelik jest do 10kg, a Michał ma 7,5kg wiec chyba jeszcze wystarczy na 3-4 miesiace, bo Michał przybiera teraz mniej więcej 0,5kg na miesiąc. Choć jak zaczną zimne dni i bedzie trzeba kombinezon ubrać to moze szybciej bedzie trzeba zmienić, bo Michał jest szeroki w barach i moze mieć ciasno
A mnie od północy boli głowa nad prawym okiem i mam zaczerwieniony kącik oka ehh:/
-
Zosia_wop wrote:Gorgeous mogłabys karmić w tandemie jakby sie udało zajść, widziałam ze dziewczyny sobie chwalą
u mnie to nie ma szans pewnie przy drugiej ciazy tez bym musiała brać tonę leków.
Dzis przymierzaliśmy krzesełko, niestety ale to jeszcze nie czas mimo, ze ma 3 poziomy ustawienia oparcia, no i fotelik do auta tez pewnie kupimy jakis porządniejszy, ale przy naszej kruszynce to nie musimy sie spieszyć
Niby tak, ale nie wiem, czy długo pociągnęłabym... Teraz karmię tylko Jasia, a kilogramy spadają bardzo, zaczęły pojawiać się zawroty głowy itd. - muszę zrobić morfologię, bo pewnie anemia... Wszyscy i tak mówią, że zaraz zniknę, a jak doszłoby drugie maleństwo do karmienia, to nie wiem, czy mój organizm pociągnąłby. Poza tym, tak jak pisałam, aby zajść w ciążę będę musiała pewnie znowu brać Clo, a przy nim nie można karmić, więc jakbym odstawiła Jasia, to bez sensu później znowu go przyzwyczajać, bo jak odzwyczaję to już na dobre. -
natalica06 wrote:Co do fotelików chce ktoś kupić rwf? Albo zna kogoś kto taki ma? Szukam opinii czy to rzeczywiście takie super ale zdania są podzielone
My będziemy taki kupować. Prawdopodobnie Joie Stages Stone, bo najtańszy jeśli chodzi o RWF.
Z tym, że my musimy już bardzo poważnie myśleć nad fotelikiem, bo nasz jest do 10kg, a Jaś ma już 9.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 08:26
-
nick nieaktualnyGorgeous fajny fotelik! :o
I macie szare pasy, może będzie mniej widać plamy po jedzeniu. My mamy białe i już są całe ubabrane w marchewce
My z fotelikem mamy czas, nasz jest do 13... aktualnie Pola ma 6,5 także no.
Lexi trzymam kciuki!Wow może niedługo któraś będzie miała kolejny suwczek - oby nie ja
gorgeous, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
A my wieczór i znów krzyki i spazmy i zapowiedzialam że to pierwsze o ostatnie dziecko bo nie wyobrażam sobie mieć takiej dwójki jedno budziloby drugiego
muszę się zacząć pakować bo jutro jedziemy do mamy i cały tydzień mam na przygotowania do tych chrzcin. Masakra. Już mi się odevhciewa a potem powrót i przeprowadzka. Wczoraj super wiadomość bo mąż znalazł inna pracę ale to będzie wiązało się z tym że będzie mniej miał czasu dla nas. Jakoś sobie tego wszystkiego nie mogę wyobrazić ten rok to jak armagedon. Ale trzeba dać radę.
Co do fotelików to chyba jeśli mały dostanie kasę na chrzviny to trzeba będzie ją ulokować właśnie w fotel. Bo ceny straszne a te joie foteliki są od 0-25 kg i coś mi tu śmierdzi jakiś inny zakres muszę znaleźć ale to na kompie.
Szykam jakiejś fajnej interaktywnej zabawki dla małego może coś podpowiecie coś co gra a nie wkurzy bo 3 godzinach co się przekłada oglądałam wczoraj takie kostki interaktywne i inne pierdoly ale jakoś się zdecydować nie mogę. -
Bruśka wrote:Szykam jakiejś fajnej interaktywnej zabawki dla małego może coś podpowiecie coś co gra a nie wkurzy bo 3 godzinach co się przekłada oglądałam wczoraj takie kostki interaktywne i inne pierdoly ale jakoś się zdecydować nie mogę.
My mamy taką kostkę i Blanka ostatnio to lubi nią przede wszystkim rzucać, ale wybawiła się nią jak ją kupiłam miała z 2,5 miesiąca
http://www.smyk.com/bambam-aktywna-kostka-zabawka-interaktywna.html
a teraz lubi to:
http://www.smyk.com/smily-play-kroliczek-bibi-zabawka-interaktywna.html
nie umie jeszcze tego wciskać ale dotyka tych guzików i on sam parę razy gada, żeby mu nacisnąć brzuszek, więc się cieszy, że jak dotyka to gada. Jest na przyssawki, ale tak naprawdę to taka typowo zabawka na za 2-3 tygodnie. Teraz to bardziej do pooglądania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 10:57
-
My chyba kupimy axkid Minkid 9-25kg tyłem do kierunku jazdy, drogi ale wystarczy na dlugooo
Lexi czekamy wiec na dobre wieści
Dana zamierzasz wrócić do pracy? Tak sie składa, ze tez mam długa drogę do pracy bo o nawet czasem w korku powrót 2h mi zajmował...Twoje 50km to pewnie tez godzina półtorej z głowy?