Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
witam moniq
mój też zaczął mlaskaćwczoraj zaliczyliśmy 2gie podejście do spacerówki - udane
czytałam że do 2go roku życia dzieciom kształtuje się kolor włosow
a używacie takich gryzaków slikonowych do podawania owoców?tysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Moniq witaj!
L Adusia po mm tak kiepsko sypia? Czy na noc cycusia dajesz?
Ja wczoraj zestresowana podałam brokuła. Ale na szczęście nic nie wylazło. Za pierwszym razem było za wcześnie.
Zamówiłam świecę i szatkę, ubranko mam, czekam na buciki. Dziś jeszcze muszę iść miejsce w knajpie zarezerwować. No i krzesełko do karmienia zamówionetysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Mi chrzestny i chrzestna dali kasę na szatkę i na świecę i kupiłam taką jaka mi się spodobała
D taki "gryzaczek" kupiłam w pepco, z jakąś siatką jest ale jeszcze nic nie podawałam przez to.
Aa zakochałam się we wzorze tych lidlowskich pieluch, słodkie sówki, żabki i króliczkiMam chyba pieluchowe zapalenie mózgu heheh
Vayn się dawno nie odzywała, halo. -
Jestem czytam Was. Na noc z małym był mąż. A teraz ja siedzę. Chrzciny przekładamy. Nie będziemy go narażać bo jeszcze w pluckach wyszły ogniska więc nie ma co w tłum ludzi go ciagac. Zdążymy. Przełoży się o dwa tyg i też dobrze będzie. Ja sama szatke kupiłam bo chrzestna przyjezdna a świece zamówił chrzestny i już wiem że nie taka jak chciałam. Chciałam biała z białymi dekoracjami a będą badziewne niebieskie. I tak grawer będzie trzeba zmienić bo się data zmieni bo ma wygrawerowane imiona swoje imiona Jan Paweł nie wiem czy jest nazwisko i datę. Więc trzrba będzie poprawić. Jestvtaki niespokojnybprzestraszony się nie dziwię jeszcze będziemy tu z 8-12 dni.
-
Brusia nie mogę pojąć że bidulek tak długo się męczył przez rutynę lekarzy. Zdrowiejcie Maluszki :*
Tuli u Nas też tak. Ale ja wolałam sama zamówić takie jakie mi się podoba. A nie liczyć na łut szczęścia i gust chrzestnychA tak będzie w komplecie i spersonalizowane.
Niuniek dziś taki marudny. Jojczy i płacze. Brzuszek miękki, kupka była, więc stawiam na swędzące dziąsła. Posmarowałam żelem. -
Joanna_88 wrote:A gdzie Dziewczyny kupujecie warzywa? Po prostu na rynku? Zastanawiam się czy takie też nie są jednak pryskane...