Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi Luby sprawil niespodzianke i kupil drewniane krzeselko Jagodzie. Bylam wsciekla,bo oczywiscie chcialam zupelnie inne. Mowie od razy-oparcie sie nie regulluje,nie mozna tego klamota zlozyc a i przestawic ciezko. Jagoda w nim lata na boki. Pomogla poduszka pod plecki. Ja nie polecam tego koromysla
-
Lexi150 wrote:Moniq witaj!
L Adusia po mm tak kiepsko sypia? Czy na noc cycusia dajesz?
Ja wczoraj zestresowana podałam brokuła. Ale na szczęście nic nie wylazło. Za pierwszym razem było za wcześnie.
Zamówiłam świecę i szatkę, ubranko mam, czekam na buciki. Dziś jeszcze muszę iść miejsce w knajpie zarezerwować. No i krzesełko do karmienia zamówione
Sypia lepiej choć i tak nie prześpi więcej niż 4h ciągiem. Pierś possie raczej dla wyciszenia niż pojedzenia wiec powoli kończymy z KP. Dwa razy butelkę w nocy zjada. -
To ja też się przypomnę. Pisałam z Wami kiedyś, ale przy moim przyłączeniu wybuchła tutaj burza i jakoś tak ucichłam. Byłam styczniówko-lutówką. Miałam termin na 26.01, ale synek się nie kwapił na świat i przyszedł 07.02. Wątek styczniówek zamarł a was od czasu do czasu podczytuję, bo wiadomo borykamy się z wieloma podobnymi problemami. Pozdrawiam z zachodu Polski i mam nadzieję, że ten wąteczek jeszcze dłuuuuuuuugo będzie trwał.
Mila920 lubi tę wiadomość
-
Bruśka wrote:dziewczyny gdzie kupiłyscie otulacze bambusowe? musze cos takiego mu zakupic
ja stąd kupiłam, przyjemna w dotykuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 21:11
-
kri spokojnie lepiej zostac i sprawdzic wyobraz sobie ze ja bede az do piatku nastepnego na razie krew przetoczyli to wiesz roznie moze byc trzeba czekac na reakcje organizmu, bedziesz spokojniejsza. Ja Wam kibicuje i trzymam kciuki :*:*:*:*:*:*:*:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 21:21
Kri lubi tę wiadomość
-
A ja w ogole nie mogłam napisać posta, nie miałam tego okienka do tekstu, no i nie moge przeczytać co było na stronie wcześniejszej takze cos jest tu nie halo na belly...a teraz widze, ze stare posty jakies są na gorze...szaleństwo
Bagabaga witaj i przyłączaj sie do dyskusji
Kri pewnie wszystjo chca sprawdzić zeby nie było jakis jaj, w ogole wytrzymacie dziewczyny juz wszystko idzie w dobrym kierunku Jaś i Wojtuś zaraz beda w domu, a szpital bedzue tylko wspomnieniem -
Dziewczyny trzymajcie się, niedługo wrócicie do domków! :*
Brusia w Smyku mają fajne otulacze smiki. Ale to muślinowe a nie bambusowe. Takie duże 120x120. Przez neta zapłaciłam 35 zł za dwa ale stacjonarnie są droższe.