Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak z ciekawości pytam, bo mnie nieraz ciągnie w brzuchu, od czasu do czasu jak np za długo chodzę, albo się zmęczę itp, ale np po przespanej nocy mija. Ale jak mnie tak ciągnie dokuczliwie, to biorę tą nospę. Lekarz wcześniej mi zalecał, ale teraz jak będę na konsultacji to podpytam co jest normalne, a co może być niebezpieczne z tych "bóli" dysykomfortu i ciągnięć
-
Cześć Wam, i ja nieśmiało przeszłam na fioletową stronę po wielu wielu miesiącach oczekiwania wierzę ze wszystko będzie dobrze pozdrawiam Wam Dziewczyny
beta HCG 02.06.2015 821,9 mlU/ml
Progesteron 18,92ng/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:28
tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Mi gin wczoraj mówił, że takie bóle jak na miesiączkę są normalne Że póki nie zwijamy się z bólu i nie krwawimy to jest dobrze
Czarownica222 witamy :)oczywiście, że wszystko będzie dobrze!
Dzięki tysiu , ja mam takie właśnie "bóle ale w skali 1-10 do moich @ to 1, czasami 2. Ale mam w razie coś nospę pod ręką, bo jednak jakieś obawy mi zostały. Ale na szczęście śluz biały, kremowy, wilgotno i bez plamień, oby tak zostało .
Chyba mnie ktoś tutaj czarnowidztwem dziś zaraził! i chciałam zacząć panikować
Czarownica222 Witamy Cię serdecznie! Tutaj mamy grupę wsparcia! wszystko będzie dobrze, być musi -
Wiemy wiemy, że rośnie, no ja nospy jak cukierków nie łykam, ale miałam taki dzień że cały dzień odczuwałam (w terminie @) więc wzięłam nospę 3x1 tą zwykłą, tak mi podpowiedziała intuicja
Uff podmalowałam się, uczesałam, ruszam zaraz do miasta, gdzie spotkam się z małżonkiem i będziemy trwonić pieniądze ha ha
Może zajadę do rossmanna, dziewczyny chwalą tą serię babyderm dla kobiet w ciąży, może się skuszę na jakiś balsamik
Tak więc uciekam, życzę Wam miłego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:51
-
Iriss, z tym czarnowidztwem... to chyba o mnie
Póki co chcę myśleć, że moja fasolinka żyje i ma się dobrze...
Ale strasznie się boję...
Nie żebym planowała dostać @ ale, pytam z niewiedzy.. jeśli ciąża obumarla i kobieta nadal przyjmuje progesteron, to @ sama przyjdzie czy dopiero po odstawieniu luteiny? -
Pianistka wrote:Iriss, z tym czarnowidztwem... to chyba o mnie
Póki co chcę myśleć, że moja fasolinka żyje i ma się dobrze...
Ale strasznie się boję...
Nie żebym planowała dostać @ ale, pytam z niewiedzy.. jeśli ciąża obumarla i kobieta nadal przyjmuje progesteron, to @ sama przyjdzie czy dopiero po odstawieniu luteiny?
No ale koniec o smutach, pogadajcie sobie o obiedzie albo jakimś pysznym deserku -
Czyli luteina i nie wstrzyma krwawienia... o to mi chodziło właśnie
Oczywiście mam nadzieję, że dzidzia pomieszka u mnie do lutego ale co ma być to będzie...
Ja dzisiaj na obiad mam mielone z młodymi ziemniaczkami i surówką najchętniej zjadłabym zupę owocową albo spaghetti ale mój D. nienawidzi tych dwóch potraw... ale w lipcu wyjeżdża na tydzień do Polski sam więc już mu zapowiedziałam, że przez tydzień bede jadła tylko to co ja lubię Ogólnie straszna maruda z niego jeśli chodzi o jedzenie... rybki beee, warzywka beee... Kiedyś zrobiłam couscous carry z brokułami i do tego kurczak... to zjadł couscous, a brokuły odłożył razem z kostkami śmieszny jest -
Ja właśnie gotuję młode ziemniaczki I mam sosik, bo córka mojego faceta lubi sosiki:)
Pianistko, i przestań mieć czarne myśli...a tak swoją drogą to mówi się ze Polska jest 100 lat w tył a proszę, w Norwegii nie można badań prywatnie zrobić..a tak chwalą kraje skandynawskie..ehhh...
Ja zjem i jadę po wyniki bety.
Dziś mi koleżanka w pracy mów: Olga, śniłas mi się..Taaaak?-pytam A co Ci się śniło? A ona: Że w ciąży byłaś..może to jakieś proroctwo Nic nie powiedziałam.. Wiedźmę mam w pracy Kupię jej szklaną kulę jak już będzie można powiedzieć...