Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZosiu bo na forum moja jest najstarsza
Zresztą ja mam wyrzuty, że Pola ma zamało urozmaicone menu. Kaszka, zupka owoc i tak w kółko. Nadal nic nie pije poza mleczkiem.
Wczoraj była u nas prababcia Poli i akurat ją karmiłam. No wkur& mnie takie coś, bo Pola je a ta ją zagaduje, szarpie jej nogami i rękami " a co tam Poluniua, ale masz śliczne "pyćki" no i ta przestała jeść - no ok nic na siłę a babcia a weź jej jeszcze wsiśnij bo mało zjadła.....zabrałą mi łyżeczkę i wcisnęła małej do buzi, Pola się rozjechała. Musiałam wyjść z pokoju bo myślałam, że wybuchne. Wracam a ta liże czekoladę. No ku*wa. Bo niezaszkodzi, bo widać że jej smakuje. Moja rodzina się nie wtrąca, jak jesteśmy w gościach to nikt jej nic nie pcha do buzi a tutaj samowolka. Chodź Polunia spróbujesz, jak ja mam z tym walczyć nie robiąc wojny? -
a mój na kapcie uwagi nie zwraca, póki co są 2 hity - zwykły woreczek który miętoli i jak się mu chce go wsiąść to łapie go mocna i smiechu jest od groma i 2gi na złość matce pożeranie piankowych puzzli
czy takie dziecko może spać w pokoju gdzie do kontaktu włożony jest odstraszacz na komary?? Tam gdzie jedziemy na wakacje jest mega dużo komarów.
Dziś też podaję maliny. Póki co to widzę że jabłko mojemu nie wchodzi ani surowe ani pieczone, chyba że minimalna ilość z bananem.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ja wczoraj znowu od teściów zła wyszłam. Już mi tak działają na nerwy... "Soczki już pije?" Odpowiadam, że nie. "A dlaczego? Nie lubi?" Mówię, że pije wodę, soków pić nie będzie teraz na pewno. "Ale jak to? A dlaczego?" Zaraz pytanie jakie zupki je, czy ziemniaczki lubi, kiedy mięso w końcu zje. Mówię, że na razie nie bardzo cokolwiek małemu pasuje - zje parę łyżeczek i koniec. Zresztą nie mam parcia, bo przez pierwszy rok podstawą jest mleko, a że Jaśko ładnie waży, to nie muszę mu wciskać nic, jeśli widzę, że nie chce. No i oczywiście zaczęło się - ale jak to, przecież on musi coś jeść innego niż mleko, bo przecież mlekiem się nie naje, bo to, bo tamto... No szlag mnie trafia. Ostatnio spotkałam też moją ciotkę i od razu pytanie, jaki apetyt Jaś ma i co je. Mówię, że słabo mu cokolwiek wchodzi oprócz mleka. Usłyszałam: "no, jakby nic nie jadł, to by tak nie wyglądał". No kur... zamurowało mnie. Od 6 miesięcy dobrze wygląda przez mleko, a nie parę łyżeczek marchewki czy czegoś innego.
Ja pierdzielę... czy ja zaglądam im w talerze i mówię, co mają jeść?
-
Jak to niektórzy łatwo zapominają, że swoje dzieci już dawno odchowali i nie powinni się wpierniczać...
D dla dzieci są polecane te preparaty, przy tym urządzeniu do kontaktu też jest napisane, że można stosować dla niemowląt juz od pierwszych dni po urodzeniu:
http://www.chiccopolska.pl/produkty-chicco/pielegnacja/odstraszajace-komary.htmlgorgeous, d84 lubią tę wiadomość
-
A ja poszłam na pobranie krwi, zagadnęła mnie przed labo jakaś stara brzydka prukwa-czarownica. I że jej sąsiadka teraz bliźniaki urodziła przez cc i po co te kobiety tak się tną! Jak jej odpowiedziałam że czasami to trzeba i że ja też tak rodziłam to zaraz wywody że kiedyś tego nie było i dzieci się rodziły a teraz te kobiety wymyślają i się ciąć dają! Nosz tak mnie zamurowało, a zaraz weszła do labo a już miałam na końcu języka żeby jej powiedzieć że jest stara i głupia
No żal normalnie.
-
U nas też kapcie są hitem
mam pomarańczowe z dziurkami
interesują go takze moje pomalowane paznokcie u stóp na czerwono .
A mój pełza . zapiera sie o cos rekami i sie podciagapodajecie dzieciom tran ?
A mnie wczoraj wkiurzył mój samochód . kolejny raz mi to zrobił. Spieszyłam sie do kolezanki a on kurde mi nie odpaliłto samo było w sobote zebrałam sie z małym i poszłam rzeczy zaniesc to mysle a odpale go i co a on nie odpala
dobrze ze kuby nie włozyłam bo bym sie wkurw.. jeszcze bardziej. A co najlepsze mąż próbuje odplic naastepnego dnia i mu odpalił bez problemu.
Współczuje Wam na pewno jest to wkurzające jak tak gadaja o tym jedzeniu... Aa jaklby tesciowa mojemu dziecku cos dała czego nie toleruje to bym na bank zabrała i chodziła z dzieckiem co chwile i trudno najwyzej wojna by była
Lexi dobvrze ze sie pohamowałas hehhea Jak sie czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 11:02
Kubuś
-
Dziś super. Normalnie nie wiem czy to zasługa lutki, nospy czy magicznych rąk mojego Małża który wczoraj tak długo i delikatnie masował plecki.
Ale jest git. Dalej plamię ale widać że to nie żywa krew. Wieczorkiem dopiero będę miała wyniki.
-
Lexi na pewno wszystko musi byc ok, bo zobacz ile tutaj osób trzyma za was kciuki
Mój kapci nie dostaje, ale gole stopy uwielbia, damskie czy męskie byle palce sie ruszały
Współczuje wam tych docinek o jedzeniu. Bądźcie twarde. A czekolada.... To nie za wcześnie dla takiego malucha? Ogromny alergen. Nawet gorzkiej bym nie dała.... A dużo daje mojemu do spróbowania.
No właśnie on je juz praktycznie wszystko. Jeden stały posiłek, drugi zaczęłam wprowadzać zeby na 8 mcy juz jadł 2. A on mi od wczoraj odmawia posiłków! Stałam przy garach pol godziny zeby pomidorówkę z ryżem i indykiem ugotować i nic. Ryczał, wyrywał sie i buzi nie otworzył. Nawet jak mu na papkę totalna zblanszowałam. Dzisiaj jajka nie chciał. Nosz.... Co sie dzieje z moim obżarciuzzkiem ? -
Brawo dla Jagody!!!
Moi rodzice co do jedzenia to sa zadowoleni jak karmie młodego, nawet wczoraj jak moja babcia powiedziała do taty zeby dał Michałowi biszkopta, to odpowiedział ze niech sie nauczy takie rzeczy jeść przy mnie bo on sie boi ze sie zakrztusi. Z tesciowa tez w sumie problemów nie ma, choć chciała dac mu ostatnio kaszkę od drugiego wnuka, ale ja powiedziałam nie i nie było więcej gadki
-
Jesteśmy.
Starałam się Was nadrobić i tak
-Tuli to nie od basenu pytalismy lekarki 4 razy mówi że nie możliwe
- Wojna o produkty ekoligiczne z punkutu technologa nie istnieje pojęcie zdrowa żywność jest to mit bo w takim razie reszta jest trujaca? Pojęcie eko również zostało wymyślone na potrzeby a aby coś było tak naprawdę zdrowe powinno być uprawiane od ziarna bez dostępu wody deszczowej kwasnej na ziemi leżącej odlogiem ok 20 lat
Kupując kiełbasy i wędliny za mniej niż ok 36 zł też się trujemy bo z technologicznego punktu widzenia dobrej kiełbasy szynki za mbiejsze piebiadze nie da się zrobić przemyslowo
- Akredytację instytut to co jest na produktach czy towarzystwo w kraju nie ma aktów prawnych w których jest powiedziane kto może zalizyc taka organizacje i na dobrą sprawę dziś zakładam działalność place firmie i drukuje moje logo więc tak naprawdę to wszystko jest ściema.
Jest za i przeciw we wszystkim ważne jest aby było z głową.
Już prawie qszystko ogarnelusmy parę rzeczy nie ma miejsca ale nie mamy piwnicy i chyba muszę kupic lodówkę. My przed wyjazdem jak zwykle chrypa już siły nie mam dostał Wit c wapno srebro i jutro wizyta w nowej przychodni.
Zdjęcia wszystkie mnie ominely trudno. Trzymam kciuki za Lexi. Buziole dla wszystkich.
-
A no właśnie przyszły wyniki. Niestety tak jak myślałam beta dużo za niska. 25 było 170 a dzis tylko 560. Powtorzymy w sobotę i się okaże czy spada i to poronienie czy cp. Oby to pierwsze. Także odstawiam leki. Następnym razem się uda
-
dziewczyny kochane jestem z Wami caly czas tylko nadrabiam dokladnie, juz mi niewiele zostalo!
dziewczynki po przejsciach szpitalnych - brawo - bylyscie dzielne!
Lexi - badz spokojna, jeszcze nic nie wiadomo! sciskam Ciebie i wszystkie - niedlugo napisze co tam u nas jak nadgonie -
czesc dziewczyny, mam do Was pytanie, jak widac na suwaku mój synek ma dwa i pół miesiaca a jeszcze ani raz nie widziałam żeby polała sie łezka z jego prawego oczka. Z lewego leją się łzy, rano czasami ma w kącikach śpiochy a czasami zaschnięte skorupki. Z prawego nic, czyściutkie i suche zawsze. Czy któreś z Waszych dzieci tak miało/ma ?
Nie wiem czy mogłoby być jeszcze tak, że w ogóle nie lecą łzy ale przecież jedno miewa mokre a drugie nie