Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka możliwe. Wczoraj ten ząb wyszedł bezbolesnie, za to dzisiaj cos daje czadu. Na szczęście przed chwila usnela a nie spala od 14. Mam nadzieję ze noc będzie spokojna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 22:19
-
Mamusia nasz nie był szczepiony na rota. No i to co nas zlapalo to raczej zwykła wirusowka a nie rota bo jednodniowa. Nocka była tragiczna. Spał na rękach, budził się bo był głodny, podawalismy tylko elwktroloty ale wszystko wymiotowal. Na szczęście bez biegunki. Teraz wstał wypił i na razie ok. Mąż na dziś załatwił wolne także może trochę odpoczniemy.
Zdrówka dla reszty Maluchów:* -
Biedne dzieciaczki. Dużo dużo zdrówka zycze!
Właśnie przez te wirusy darowalam sobie przychodnie, no i dalej Tymoniasty zasmarkany, ale ostatnio katar 3 tyg się ciągnął, ale to nie ma prownania do tego co było na początku.
Ja też na tronie, ale przez okres.. umieram
-
Lexi nie wiem czy Iguś je chrupki kukurydziane, ale jeśli tak to nie dawaj mu ich teraz bo podobno wirusy lubią mąkę kukurydziana, cukier itp.
Mój póki co ok, rzadkie kupy robi ale od 2 dni podstawa diety to mleko.
Za to mnie dziś brzuch pobolewa17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Bagabaga wrote:Dana jak panujesz nad włosami Michałka? Bo mojemu już grzywka do oczu włazi. Spineczką chyba podepne, ale jak niemąż zobaczy to mnie przechrzci
Pare razy jak był grzeczny po kąpieli i po myciu wlosow to mu obcięłam grzywkę i przy uszach nożyczkami do paznokci z ta zaokrąglona końcówka, ale musi byc mega grzeczny zeby go nie dziobnąć tymi nożyczkami, czasami mu sie zdarza byc takim. Oczywiście nie jest to super proste obcięcie. Trzeba bedzie sie kiedyś do fryzjera wybrac. Moja kolezanka była pierwszy raz z synem jak miał właśnie 9 miesiecy. A jak by byli dziewczynkami to mogłybyśmy juz szaleć z spineczkami
-
Oj Lexi to coś pokręciłam z tym szczepieniem
ale rota trwa też jeden dzień. Czesze na dwa fronty.
Baga ja też słyszałam o tych przesądach i od razu przypominają mi się te bzdurne zakazy w ciąży hahahahaha..... siła zabobonów..... tylko nigdy nie znam zakończenia tych głupot. A jak obetniesz włoski wcześniej to ????? -
http://oczekujac.pl/2016/09/przekluc-dziecku-uszy-dorosnie-dlaczego-odpowiada-specjalista.html
Super artykul, polecam dla Mam Dziewczynek. Wywiad z certyfikowanym pincerem a nie kosmetyczka.
Baga! U mnie tez sie tak mowi, ze obcinac nie wolno bo sie obcina rozum :-pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 11:03
vayn lubi tę wiadomość
-
Chwale się Jasko przy kanapue przejdzie w jedną druga samiuski.
Ja sibie pęcherz przeziebilam i boli jak cholera chyba nie dam rady z nim wyjść dziś sikam jak królik i ten ból o matko.
Tuli zglisilas się do testowania dziś wyniki.Mamusia_synusia, vayn, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
tak się zastanawiam czy kolejnego rozmiaru ubranek nie kupić Blance używanego i wlazłam na allegro i oglądam.
Jezu ludzie są obrzydliwi!! Jak można sprzedawać komuś rzeczy rozprute, wyplamione, bez guzika, zamka itp. W ogóle zdjęcia ubranek wygniecionych jakby psu z tyłka wyjął. Chyba mój pomysł upadł -
Bagabaga wrote:No jak to Mamusia ? NIe wiesz? Przecież oczywiste że OBETNIESZ ROZUM
Hahahahaha..... Baga trochę spodziewałam się takiego zakończenia, ale nie chciałam w nie wierzyćhahahaha ja pitole.... to już wiem, dlaczego niektórzy są poj......ni, bo im włosy obcinali przed raczkiem! Hahahahaha
Kri ja też mam taki kojecale Wojtuś grzecznie siedzi, bo mój ancymonek to roznosi ten kosz
Brusia musisz szybko (jakimś sposobem?) nabyć proszki na siury. Są takie w aptece