X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha nataluca też wczoraj oglądałam że przykładem ale też mi pomysł upadł. Jak poogladalam.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furagin i urosept już za mną.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica to jakoś źle trafiłaś, bo ja kupuję prawie nówki, bez takich niuansów jak opisujesz. Jestem zawsze zadowolona. Zdarza mi sie kupić paczkę za 200 zł o wartości np. 1000

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze inna sprawa, że większość tych ubranek to jakby po dzieciach, które kończą w tej chwili gimnazjum ...
    Mamusia jakoś nie chce mi się wierzyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 11:28

201602111680.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już kupiłam chyba z 5 czy 6 paczek :)

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri akurat mój mały siedział mi na kolanach jak pokazało się zdjęcie twojego Wojtusia :) i mu się pysio uśmiechnął. I mówię: pomachaj do dzidziusia i powiedz Hello. A on cały uśmiechnięty macha :)

Kri, Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia no to tajemnica wszechświata się wyjaśniła :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga, fajnie ;-) czyli koledzy ;-) Wojtek też się cieszy jak słyszy jak inne dzieci na filmikach się śmieją :-))
    Wojtek zaczął zrywać sobie śliniak przy jedzeniu, chyba muszę kupić taki fartuszek, ciekawe czy jego też nie zerwie. Powiedzcie Wasze maluchy jedzą mięsko codziennie?
    Aaaa ale bym poszła na szpery do ciucha :-( umknęłam na tej wsi... Buuu. Ale bym poszukała ubranek, tęsknię za tym...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia to ja nie wiem jak Ty to znajdujesz :)
    rozpętałam ostatnio rodzinną aferę. Męża siostra będzie miała w grudniu dziecko, też córkę i oni w ogóle bez pytania nas o zdanie, założyli, że dostaną wszystko od nas. Ja mam wszystko nowe i raczej firmowe, więc łakomy kąsek dla nich, ale jak się mnie w końcu spytali czy dostaną to powiedziałam, że nie no i teraz są obrażeni, że oni nie myśleli, że teraz im przyjdzie wszystko kupić. Sory, ale jak planowali, że będę sponsorem ich dziecka, to mogli mnie zapytać o zdaniem zanim się o nie postarali :/ Poza tym oni w kółko a to na Stingu - najtańszy bilet 500zł, a to na wczasach, a to w teatrze i wiecznie gdzieś. Mi szkoda na to kasy. Nawet się nie zapytali czy chcę to im sprzedać, tylko od razu z mety oddać. Inna sprawa, że sama chcę drugie dziecko i raczej wszystko mi się przyda. No i jak nie będę mieć kasy to sprzedam to co mam i będę chociaż część miała na nowe ubranka, a nie że oni wszystko dostaną. Jak w ogóle można zakładać, że ktoś mi ma coś dać :/ Jeszcze żeby tak normalnie powiedzieli, macie po Blance rzeczy, może chcecie nam pożyczyć, może ja jej kupię większy rozmiar, to dasz nam te co już wyrosła. Pewnie bym się zgodziła, a nie że ja muszę im dać, bo przecież to tyle kosztuje. Mi to wszystko spadło z nieba. Poza tym ich córka zawsze będzie młodsza to całe życie mam im wszystko oddawać? :/ wrrrrr wyżaliłam się, bo się tak wkurzyłam, że aż się we mnie gotuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 11:47

201602111680.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica my też dużo dostajemy po bratanku, a mi zawsze jest trochę głupio, że biorę. Ale sami dają i wiedzą, że zostanie to u mnie i jak będzie potrzeba to wróci do nich. Ale żeby się obrażać, powinni zapytać co byś chciała w zamian przynajmniej...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie najbardziej wkurzyło, że oni sami założyli, że muszą wszystko dostać. Jakoś na koncerty czy do teatru mnie zapraszają, ale ja to mam się o nich martwić :/ Rozumiem, że byliby biedni albo nie mieli pracy, ale oni oboje pracują i wcale źle nie zarabiają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 11:49

201602111680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali bo to przecież takie "naturalne", że powinnaś oddać to z czego Wy już nie korzystacie :) U nas to samo, ostatnio była gadka bo brat małża się oświadczył, że o wyprawke dla dziecka martwić się w przyszłości nie muszą bo po nas wszystko dostaną. Także no :D

Tuli dziękuję za linka. Wydrukuję i przeczytam coponiektórym. Kolega córce przekuł uszy jak miała 2 miesiące co by ładnie na chrzcinach wyglądała :)

U nas zębowy dramat. Kupiłam dzisiaj 3 różne maści i camilie bo mi się od nurofenu uzależni :/

A no i wczoraj brat małża dzownił, coś chciał po moim. Pytam czy on nie w pracy, a ten że nie bo od soboty ma gorączkę i gardło zawalone. No nawet nie wiecie jak się $&^%^$$& w niedziele na obiedzie u babci też był i przy Poli cały czas blisko. Nie wiem jak można być aż takim ignorantem. Bo zaprosili na obiad to trzeba iść, co z tego że źle się czuję

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak to właśnie jest ze myślą że wszystko się dostanie. Ja to wolę w szafie trzymać niż nawet niepotrzebne sprzedać. W piątek sprzedalismy wózek wiecie że ja płakałam jak go pakowalam. Tak mi źle byli się z nim rozstać. Powinnam sprzedać też ta komode kąpielowa ale mi żal.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla mnie to naprawde naturalne ze w najblizszej rodzinie oddaje sie niezniszczone za male rzeczy kolejnemu dziecku. Zwlaszcza w rodzinie, chociaz sie zdarzaja takie gesty i wsrod przyjaciol. Potem rzeczy wracaja wrwaz z innymi jak dziec wyrosnie a pojawilo sie u darczyncow kolejne dziecko. Po Jagodzie rzeczy oddaje natychmiast kolezance ktorej corka jest 4 mce mlodsza,albo jak pojawi sie rodzina z zagranicy to im daje. I nie oczekuje nic w zamian, naprawde uwazam to za naturalne ze rzeczy z ktoryvh dziecko wyroslo oddaje sie komus w rodzinie.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obetnijce te wloski i mi wyslijcie to Gabrysi dokleję :D

Tuli bardzo dobry artykuł. Za gówniarza miałam mnóstwo kolczyków i wiem, że tylko piercer powinien je robić. Jako dziecko miałam przebite uszy pistoletem i niestety mam brzydkie ucho do tej pory, czuć tam rozerwaną tkankę.

Wojtuś wymiatasz :D Robić z tobą pranie to przyjemność

Brawo Jaś! Brusia bólu współczuję, przyjaciółka się właśnie z tym męczy tyle, że ona aż sika krwią, antybiotyk dostała

Kri mięsko jakoś wychodzi co drugi dzień, a lumpki też uwielbiam ale rzadko chodzę bo muszę do miasta dojechać haha. Ta radość w oczach gdy znalazło się tanią perełkę ;)

Natalica mów, że wszystko zostawiasz dla drugiego dzidziusia i tyle

Vayn u nas chyba też zęby męczą. Noc była spokojna a rano znowu. Coś tam na dole widać białego ale jeszcze się nie przebiło. Mam nadzieję, że długo to nie będzie trwać bo zwariuję, na pocieszenie przyszła piżamka z ali i jest śliczna :P A skoro Polci wyszedł już pierwszy ząbek to teraz pewnie poleci i będzie ciągle jakiś nowy.

Kri lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn-prosze bardzo:) na fb mi sie wyswietlilo ze ktos polubil o i kliknelam:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo, Tysiaku, ja tez sobie w mlodosci podziurawilam cale lewe ucho:/ na przerwach miedzy lekcjami:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Był jakiś sposób z jabłkiem i igłą :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysia tak też zrobiłam, ale i tak się obrazili, ale ich sprawa. Nikt nie będzie mnie stawiał pod ścianą, że ja coś muszę i że im się należy.
    Tuli ja na ubranka tylko na rozmiar 80 wydałam 1500zł i nie, nie wydaje mi się to normalne, żeby teraz je komuś tak po prostu oddać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 12:31

201602111680.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Był jakiś sposób z jabłkiem i igłą :D
    U mnie gumke do scierania sie podkladalo:/ o zgrozo:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 2225 2226 2227 2228 2229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ