Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak nasz też się wyslizguje. Raz mi tak rabnal głową o podłogę bo nie miałam jak go złapać. Oprócz tego pokazuje fochy. Jak mu na cos nie pozwalam to wymusza płacz. Taki terrorysta mi rośnie
-
nick nieaktualnyPola dostanie mmr+pneumo 30 stycznia
nie chcą mi tego rozbić na dwie wizyty.
Pneumo za darmo dla dzieci urodzonych po 1 stycznia 2017.
Kuzynka małża wściekła bo miała termin na 12 stycznia, a cc miała 28 grudnia. Bo darmowtch pneumo nie dostaną, jakby to cholera najważniejsze było... -
O to fasolina nasza się zalapie jak coś.
Kurczę Vayn ja bym się nie zgodziła na dwie razem. U mnie w przychodni zawsze każde szczepienia osobno i to min 2 tygodnie odstepu robią. Nie mogą Cię przecież zmusić. Tym bardziej że pneumo nie jest obowiązkowe. Nam po mmr kazała przyjść dopiero jakiś miesiąc po żeby zaszczepić na pneumo.
Kasę wezmą za dwie konsultacje przed szczepieniem a de facto bedziesz raz. Tak się zarabia na pacjentach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 12:16
-
Ja nigdy nic nie rozdzielałam, teraz też nie będę i myślę, że mojemu dziecku ręce i nogi nie poodpadają
zawsze miała tą co trzeba + pneumokoki, co do nieszczepienia, to mam wśród bliskich znajomych, jedną mądrą, która nie zaszczepiła swoich dzieci i od 8 miesięcy ciągają się po szpitalach, bo załapały krztusiec - a do tego powikłania, zapalenie płuc, którego nie mogą lekarze wyleczyć nawet sterydami
także nie znam osób, zautyzmowanych po szczepionkach, ale znam takie, które "odchorowały" ich brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 12:37
-
Jak dobrze wiedzieć ze nie tylko moje dziecko pokazuje swój charakterek, moja mama tez na niego mówi terrorysta. Jemu jak cos nie pasuje albo jak czegoś mu sie nie da to potrafi krzyczeć lub sie rozpłakać. A jak nie chce siedziec na kolanach to tak sie wije ze ledwo go mozna utrzymać. Aktualnie najbardziej sie wścieka przy ubieraniu na spacer, No jakaś masakra, dopiero sie uspokaja jak ruszymy wózkiem ale co sie przy tym człowiek namęczy i przy okazji spoci
U nas Myszko tez nie było ciekawie w nocy, tak sie rozbeczał ze nie dało sie go uspokoić, potem niby juz spał ale ze wcześniej płakał to robił tak jakby oddechu nie mógł złapać, wiecie jak to przy płaczu, to go wybudzal i od nowa płacz, po godzinie dałam mu cyca bo by sie to neskonczyloWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 13:19
-
Diabełki nam rosną
Kri o ale fajnie a jak to sprawdzić na którym miejscu jesteśmy?
U nas dzisiaj też słaba noc, spalam może z 4 godziny z przerwami. Nie wiem co jej się porobiło ale żadnego nowego zębola nie widzę
Na temat szczepionek się nie wypowiadam bo szczepię tylko podstawowymi, tyle że 5w1 -
nick nieaktualnyTeż nigdy nie rozdzielałam Poli szczepień, zawsze końską dawkę znosiła lepiej lub gorzej. Tylko o tej mmr się nasłuchałam od znajomych ile to powikłań po niej. Znowu koleżance pediatra powiedziała, że nie ma bezpieczniejszej szczepionki od tej mmr. Także jak zwykle punkt widzenia zależy od siedzenia
D ja na święta porozdawałam kalendarze, na dzień babci będą kubki ze zdjęciem Poleny -
A ja zrobię kalendarze na dzień babci i dziadka. Bo za bardzo pomysłu nie mam.
Kurczę dziewczyny robiłam porządki u Młodego w ubrankach i nie mam nic bodów na krótki rękaw. Na teraz mam jakieś 5 szt które zakładam pod bluzeczki na długi rękaw a większych nic. Ani sztuki. A na długi rękaw full. Jakby któraś gdzieś widziała jakieś fajne promo na bodziaki to dajcie znać. Tyko nie tescowe bo one jakieś dziwne są. Tu szerokie, tu za krótkie
-
nick nieaktualny