Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D ja tam też ruchawa na wakacjach. Uwielbiam zwiedzać i w wodzie siedze godzinami. Wróóóóććććc! Tak było do tej pory. Teraz sobie nie ponurkuję, bo ktos z dzieckiem zamki będzie musiał z kamieni budować
A zwiedzać... zobaczymy czy damy rade z 10 kg obciążeniem....
Ale kompana byś miała
Mój po dadzie miał czerwoną dupę, ale nie sądzę, że to przez jakiś straszny alergen, któego nie mają inne pampesry. A to może być kaczka dziennikarska konkurencji. Tak samo jak było, że świeżaki mają w środku trujące wypełnienie.Tusiaa lubi tę wiadomość
-
D ale bosko! Zazdroszczę
Baga moja prawie od urodzenia śpi na płaskiej podusi. Klina podkładałam pod materac jak jej się ulewało
Czy ja wiem czy Dady mają taką super cene, jak nie są w promocji to wychodzą identycznie jak Tojours z Lidla, a jeszcze tańsze są rossmanowe. ALe tak jak Tusia pisze czasem te których się zawsze używa potrafią uczulić, różnie bywa -
Mój od dawna śpi na podusi tej płaskiej ale złożonej na pół. A z nami różnie. Czaaami z nami na dużych poduchach albo kładzie się zupełnie na płasko. Zależy jak mu wygodnie.
Kri wracam do Was. Znowu śpimy razem całą nocłóżeczko to była chwilowa fanaberia
Kri lubi tę wiadomość
-
Tak jak Tysia pisała - my w szpitalu
lekarka mówiła, ze angina. Nie dosc, ze Jaś na siłę musiał pić ten antybiotyk to co w ogóle nie tolerowal- po Augmentinie dostał ogromnych odparzen. Nic się nie poprawiło, więc poszliśmy na pogotowie. Okazało się, ze ma zapalenie płuc i do szpitala.. Do tego ma jeszcze zapchany nos przez co ciężko mu jeść i kaszel okropny, a do tego wodniste i sluzowate kupy. Przez te chorobę schudl kilogram
wkuwali mu sie 4 razy...bo zyly pekaly, a do tego ciężko było znaleźć zyle jakaś... trzymali go we 4 osoby, tak się wyrywal. Zostawiłam go z mężem, a i tak serce mi się krajalo jak słyszałam płacz... dostaje antybiotyk 3 razy dziennie, miał 2 razy kroplowke. Ryczec mi się chce za każdym podawaniem leku do wenflonu na główce, tak płacze...Ale jest najdzielniejszy na świecie...trzymajcie kciuki za nasze zdrowie! Szczególnie Jasia i moje trochę też, bo z tego wszystkiego wszystkiego gardle mnie drapie...mam nadzieję, ze to.tylko przez suche powietrze
-
Noe wiem w co się zamieszczę ale pewnie leginsy i jakaś luźna bluzka
Sorki edycja. W lidlu mają być sukienki trapezowe. Może się szarpneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 10:46