Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalijka w dupe z takimi lekarzami w tym szpitalu!!!!!!!!!!!! No jak można coś takiego powiedzieć???!!!!???!!
Aż mnie szlak trafił jak to przeczytałam. Q ogóle.się nie zastanawiaj tylko.idź prywatnie do swojego gin i niech cię zbada porządnie.
Az tak mocno plamisz kochana?? -
Konwalijka, tak mi przykro, że trafiłaś na takiego chama! to nie powinno mieć miejsca, próbuj zadzwonić do swojego gina, może on coś ci doradzi. trzymam kciuki żeby było dobrze! Całuje i wspieram!

Niezapominajka jestem z Ciebie dumna! dałaś rade! teraz szefowa może Ci naskoczyć
Dziewczyny gratuluję pomyślnych wizyt!
-
Konwalijka - idź do innego lekarza a do tego nawet nie wracaj. Cokolwiek by się działo, to lekarz powinien wiedzieć jak to przekazać pacjentce. Dla Ciebie to najważniejsza rzecz pod słońcem i on tak to powinien traktować a nie jak kolejny przypadek...
Trzymam kciuki, żeby jednak było wszystko w porządku. ściskam mocno -
Konwalijka strasznie mi przykro, że Cię ten pajac tak potraktował
trzymam kciuki, aby wszystko dobrze się skończyło.
Dziewczyny gratuluję wizyt :*
Skierka duuuużo zdrówka dla Ciebie i rodziny
Skierka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Hej kochane

Za każde dobre słówko ślicznie dziękuję
Strasznie mi Was brakuje, ale nie mam jak czytać pisać. Mąż rozłożony na 4 łopatki, starsza córcia jakoś jeszcze się trzyma, ale dwójka młodsza już nie bardzo. Całe dnie zatem przytulam, podaję syropy i inhaluję....łeb mi pęka...
Pati, Magdalena87, Monkey, Iriss bardzo Wam gratuluje udanych wizyt!!! No cieszę się jak by to o mnie chodziło
Rośnijcie zdrowo!
Konwalijko no ręce opadają! Kochana, obyś poszła z tym do innego, bardziej ludzkiego i żeby Cię szybko uspokoił. Trzymaj się!
Justaw zerknij sobie na to. Tu masz fajnie rozpisane poziomy progesteronu w ciąży

Pozdrawiam każdą z Was serdecznie i życzę miłego wieczorku
Monkey, Viki26 lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Magdalena87, Pati, Monkey, Iriss super że wizyty udane gratuluje oby tak już do końca

Konwalijka brakuje słów nie możliwe że takie rzeczy się dzieją, mi za to dziś podniosło się ciśnienie bo koleżanka przesła mi taki filmik .. https://www.facebook.com/1503391583245745/videos/1567166070201629/
z racji mojego zawodu normalnie aż mi się zrobiło wstyd że takie raszple pracują przy dzieciach ...
Nogi z dupy bym wyrwała
a ja jutro na 8 usg
chciałabym zobaczyć
-
Monkey, Iriss, Pati i Magdalena87 gratuluję super wizyt!!!
Monkey, piękne tętno Twojej fasolki
Iriss, super że dzidziuś tak urósł! Mierzył Ci gin FHR?
Konwalijka, ten lekarz nie powinien mieć prawa wykonywania zawodu bo zamiast pomagać, szkodzi...
Nie przejmuj się nim, to buc i na pewno nic złego się nie dzieje! Może też krwiaczek jak u Monkey? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma co się stresować ja też szłam 'obsrana' a jak zobaczyłam to pięknę ciałko żółte a później jak lekarz mi przybliżył i pokazał pulsujące serduchoPianistka wrote:Super Agnesia, gratuluję :*
Jak poczytałam o Waszych pozytywnych wizytach to jeszcze bardziej się stresuję przed ginekologiem w czwartek...
aaaahhhh. No i ciąża jednak nie jest młodsza jak sądziłam prawidłowo się rozwija i jest 6tydzien i 6 dzien jak na suwaczku:)
-
Ale się tu dziś działo
a ja dopiero niedawno wróciłam, byłam na zakupach w Bielsku i zeszło trochę 
Pati, Magdalena, Monkey, Iriss, Agnesia gratki udanych wizyt
Monkey a widzisz, wiedziałam, że będzie ok
do wizyty wytrzymasz, ja mam teraz pomiędzy wizytami odstęp 5 tygodni, trochę się dłuży, ale już prawie połowa minęła
poza tym z Iriss będziecie odliczać 
Iriss masz skierowanie na genetyczne i będziesz robić za darmo? Masz jakieś wskazanie?
Konwalijka masakra jakaś w tym szpitalu, a ten lekarz szkoda słów
trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!
Skierka wracaj do zdrowia i do nas jak najszybciej!
Skierka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteście kochane!Dziękuję Wam za wsparcie.Nie wiem skąd we mnie tyle spokoju.
Wieczorem na obchodzie zapytałam innego lekarza czy ciąża jest żywa ,czy jest ok?
A on na to ze przecież z obumarla by mnie nie trzymali...poczekam jutro na badania i jak nie będzie znajomej lekarki to chyba stąd ucieknie! Plamienie jest brunatne i takie plamy dosyć duże na wkładce wiec nie wiem czy to duże czy małe.