Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz, próbowałam w necie znaleźć informacje o plamieniu czy jest groźne itd ale nigdzie nie znalazłam podobnego przypadku... W większości dziewczyny plamiły kilka dni i przeszło a u innych plamiły na brązowo np tydzień i był to początek poronienia... Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o kimś, kto plamił dosłownie raz, potem miał spokoju tydzień i znowu jeden brązowy ślad i tydzień spokoju... Dziwne to

Mam nadzieję, że z maleństwem wszystko ok... Wizyta dopiero w czwartek o 11
Ale gadałam z szefostwem, pracuję tylko w poniedziałek i wtorek i to lekko
-
Nie chcę pytać jak u Ciebie skończyły się te plamienia i krwawienia...Iriss wrote:Pianistka, nie szukaj w necie!
bo się nakręcasz... Ja poprzednio jak miałam plamienia, krwawienia to szperałam w necie i tam natknęłam się na info o wrażliwej szyjce właśnie. Do wizyty po prostu się nie przemęczaj i nie denerwuj 
No mój fasol wczoraj mnie tak rozczulił...
mam przed oczami tą maleńką postać i bijące serduszko 
Pytałaś mnie o jakieś parametry, lekarz na końcu ma takie dane i on sobie coś tam spisuje, ale ja chciałam tylko wielkość dzidzi
a resztę niech on ogarnia 

Mam nadzieję, że będzie ok.. do czwartku muszę dotrwać... -
Pianistko ja mam dwie koleżanki, które plamiły do końca I trymestru i dzieciątka są zdrowe, a ciąża w dalszym etapie przebiegała bezproblemowo. Czasem tak jest i nie jest to nic groźnego, czego i Tobie życze kochana. Często jak łożysko przejmuje funkcje ok tego 12 tc, to plamienie się uspokaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 09:04
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
No właśnie też tak czytałam że kobiety plamią od tego 6 do 12-13tc a potem nagle spokój... Mam nadzieję, że tak samo będzie i u mnie... oby do czwartku dotrwać i się wszystkiego dowiemSkierka wrote:Pianistko ja mam dwie koleżanki, które plamiły do końca I trymestru i dzieciątka są zdrowe, a ciąża w dalszym etapie przebiegała bezproblemowo. Czasem tak jest i nie jest to nic groźnego, czego i Tobie życze kochana. Często jak łożysko przejmuje funkcje ok tego 12 tc, to plamienie się uspokaja

Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOOO a mi wczoraj spisał te dane. Tzn . oni tak robią takie rozpocznanieIriss wrote:Pianistka, nie szukaj w necie!
bo się nakręcasz... Ja poprzednio jak miałam plamienia, krwawienia to szperałam w necie i tam natknęłam się na info o wrażliwej szyjce właśnie. Do wizyty po prostu się nie przemęczaj i nie denerwuj 
No mój fasol wczoraj mnie tak rozczulił...
mam przed oczami tą maleńką postać i bijące serduszko 
Pytałaś mnie o jakieś parametry, lekarz na końcu ma takie dane i on sobie coś tam spisuje, ale ja chciałam tylko wielkość dzidzi
a resztę niech on ogarnia 
i mój pęcherzyk ma ponad 14mm a dzidzia 3mm
jeszcze cos jest podane ale nie moge znaleźć rozszyfrowania :p hehehe.
Muszę się na 7sierpnia zapisać chyba na prenatalne albo po 7 jakoś bo to już będzie 12 tydzień ;p -
witam dziewczyny
chyba troche lepiej czuje sie po wizycie,
ale znajac zycie to 16lipca przed wizyta znowu stresa zlapie...
zaraz musze wstawac, a bedzie ciezko w nocy dzis spalam niecale 5godzin, chyba z wrazenia po wczorajszej wizycie
zaraz musze sie pakowac bo okolo 16 jade na urlop do 5 lipca -
Nie ma czego zazdrościć. Jadę do miejscowości wypoczynkowej kolo mojego miasta. Jadę do własnego domku letniskowego dlatego teraz bo później wynajmuje ten domek. Pewnie większość czasu spędzę na lezaczku w cieniu nad jezioremIriss wrote:pati, to dobrze że wizyta Cię uspokoiła
teraz jedź i wypoczywaj
zazdroszczę 
-
Bianka* wrote:Dzień dobry !!!
Zosia udanego urlopu !
Ja też dziś i jutro pracuję, a najchętniej nie wychodziłabym z łóżka
Dzięki :*
Miszkaa super te ogrody, może się przejedziemy, dzięki za info
Iriss z tym skierowaniem rozumiem
super zdjęcie dzidzi 
Skierka dobrze, że się poprawia
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Ja od samego początku czuję że to chłopak
nawet lekarz mówił na moj brzuch Kubuś
chciałabym bardzo mieć syna. Ale będę się cieszyła i z córeczki
nie mogę się doczekać aż poznam płeć
też mi się synek marzy
trzymam kciuki za naszych chłopaków 
ps. śniło mi się dzisiaj, że poroniłam.... chyba za dużo w głowie się dzieje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyooo wczoraj miałam kupić, ale mi się odechciało późniejIriss wrote:No, trzeba zaraz ruszyć tyłek z kanapy i przejść się do warzywniaka, bo mam dziś ochotę na fasolkę szparagową!!!
. Cieszę się, że między tymi mdłościami trafiają się takie smaki
.
ja muszę kupić 10kg ogórkow kiszonych bo ciagle mi malo
-
nick nieaktualnyJa przy pierwszej ciąży miałam przekonanie że będzie to chłopiec

Teraz na razie nie mam żadnych przeczuć śmieje się że do parki bd dziewucha. A tak szczerze ważne żeby było zdrowe i żeby wszystko było dobrze. Oglądałam dziś wózki na olx kurcze znalazłam za 400 zł świetny wózek ale spokojnie
-
nick nieaktualnytomania2806 wrote:Ja przy pierwszej ciąży miałam przekonanie że będzie to chłopiec

Teraz na razie nie mam żadnych przeczuć śmieje się że do parki bd dziewucha. A tak szczerze ważne żeby było zdrowe i żeby wszystko było dobrze. Oglądałam dziś wózki na olx kurcze znalazłam za 400 zł świetny wózek ale spokojnie
https://www.youtube.com/watch?v=0z76UbM_iyI
Ja jestem zakochana w tym. Ma duża gondole idealną na zimę dla dziecka
i świetnie wygląda!
Od dawna go kocham koszt za nowy to ok 1500zł. Jak tylko będzie w koncu grudzien to go kupie!
ale 2w1 bo fotelik posiadam maxi cosi
-
Agnesia ja tez mam upatrzony ten sam! Zakochałam sie nim! Co prawda nie widziałam go na żywo ale jak ma dużą gondole i jest wysoki to mi wystarcza. Bede musiała zamówić z netu bo w mojej mieścinie ich nie ma. Podoba mi sie kolor scarlet lub ten z limonką, ale na kolor będzie jeszcze czas

A myślałam ze tylko ja oblukałam juz wózki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 10:31
-
nick nieaktualnyJa go już w grudniu wybrałam:Dmiszkaaa wrote:Agnesia ja tez mam upatrzony ten sam! Zakochałam sie nim! Co prawda nie widziałam go na żywo ale jak ma dużą gondole i jest wysoki to mi wystarcza. Bede musiała zamówić z netu bo w mojej mieścinie ich nie ma.
A myślałam ze tylko ja oblukałam juz wózki
Ja widziałam milion razy i właśnie wtedy się w nim zakochałam. Jest ekstra na żywo. Stabilny, duży, wysoki. Taki dostojny!
widziałam już wszystkie linie. A ty którą chcesz Mondo ecco white, mondo black czy mondo grey?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 10:34
-
nick nieaktualny
-
Agnesia ja pod tym względem tez cały net przetrzepałam jeszcze Camarelo Carrera tez są wysokie i duże, ale koleżanka ma taki wiec odpada. Poza tym Mondo jest o wiele ładniejszy
Edit
Iriss Camarelo jest bardzo lekkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 10:42

ale fajny masz pęcherzyk... nie wiem czemu ale mój na pierwszej wizycie miał kształt taki sam jak twój, a na drugiej był okrąglutki