Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratulacje kochana!miszkaaa wrote:

melduję się, że wróciłam z wizyty!
Jest groszek! ma 2,5 mm. serduszko bije. Ciąża jest młodsza, bo wg usg 4t6d. Termin mam na 02.03.2016. Następna wizyta na 21 lipca, dostałam kilka badań do zrobiania m.in hiv, WR, grupa krwi, jeszcze raz morfologia i mocz.
Mam dzieje, że mogę z Wami zostać mimo, że zapowiada się termin na marzec?
Ale się cieszę!
Zaliczyliśmy wizytę u moich rodziców! ha już się domyślali z czym przyjeżdżamy. Bardzo się ucieszyli!
Dziękuję Wam za kciuki!
Widziałam pytanie odnoście partnera na wizycie ja weszłam do gabinetu sama, lekarz mnie zbadał kazał się ubrać po czym powiedział żebym zawołała męża. Pokazał mu nagranie na monitorze, że serduszko bije!
Oczywiście żebyś z nami została:D jeszcze 3 razy zmieni Ci się termin porodu zobaczysz sama
Dziewczyny weszłam dziś do netto po małe zakupy na jutro zeby cos A. zrobic pysznego jak wyjdzie ze szpitala. I odrazu kupiłam sobie Oranżade PRL mniam mniam pycha. I tak chodziłam bez celu bo dzis nic w sumie nie jadłam i nagle moje oczy weszły na pasztet francuski (ten w białym opakowanku) jeeeejuuuu jaki pysznyyyy! -
Monkey, miałabym prośbę o zaktualizowanie mi TP na pierwszej stronie, bo wtedy belly zrobiło mnie w konia i wyliczyło mi na podstawie złej daty owulacji
wpisz mi proszę 02.03. na razie tego bedę się trzymać.
Dzięki dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 20:07
-
Melduje sie po wizycie
fasolka ma juz 1,1cm, serduszko bilo jak dzwon i dostalam nawet niespodzianke od Gina, zebym sie tak nie martwila juz, w postaci zdjecia w 4d
musze jechac do dobrego endokrynologa 130km na dniach, a oprocz tego wysokiego tsh wszystko ok
miszkaaa, Pianistka, ilka85, tysiaa93 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyGratuluję dobrych wiadomości!Mila920 wrote:Melduje sie po wizycie
fasolka ma juz 1,1cm, serduszko bilo jak dzwon i dostalam nawet niespodzianke od Gina, zebym sie tak nie martwila juz, w postaci zdjecia w 4d
musze jechac do dobrego endokrynologa 130km na dniach, a oprocz tego wysokiego tsh wszystko ok 
ja za 17 dni będę miała wizytę w 10tc 
Pokaż nam fasolkę!
-
A ja za 16 dni mam USG u położnej i to będzie początek 12tc!!!Agnesia wrote:Gratuluję dobrych wiadomości!
ja za 17 dni będę miała wizytę w 10tc 
Pokaż nam fasolkę!
Odetchnę gdy skończę Iszy trymestr 
Agnesia, szybko leci, co?
Ty zaraz kończysz 8tc, ja pojutrze zaczynam 10 tc
Już tylko dotknąć, największe ryzyko za nami 
-
Wiecie, ja w sumie miałam spore przeboje przed zajściem w ciąże. Nie planowałam, od lutego chorowałam, angina, 3 rożne antybiotyki. Po serduszkowniu w maju gdy temp podniosła sie do 37,5 i praktycznie nie spadała myślałam ze choroba wróciła. Zrobiłam masę badań, a z racji profesji ( w labie) mam spora wiedzę na co chorować można. Ale wyniki ok, nic. Aż szef zasugerował ze to moze gruźlica, borelioza, chlamydii w plucachTaru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Mila920 wrote:Melduje sie po wizycie
Super gratuluję
))!
Taru witaj:)
Gratuluję wszystkim dzisiejszym wizytujacym.
Zazdroszcze,ze już widzieliście swoje serduszka:)
Pianistka mówiłam człowiek jak dąb to Twoje maleństwo:)
.

-
nick nieaktualnyNiby szybko ale będę spokojna dopiero po 12 tygodniu:) Ale już bliżej niż dalej.Pianistka wrote:A ja za 16 dni mam USG u położnej i to będzie początek 12tc!!!
Odetchnę gdy skończę Iszy trymestr 
Agnesia, szybko leci, co?
Ty zaraz kończysz 8tc, ja pojutrze zaczynam 10 tc
Już tylko dotknąć, największe ryzyko za nami 
Obawiam się tylko teraz mojego następnego terminu @ bo podczas owulacji bolał mnie brzuch po prawej stronie Jakby ta owulacja była.
-
Byłam u gina i po zbadaniu (bez USG) lekarka stwierdziła, że ciąża na pewno jest piękna
Nie czekając długo pojechałam od razu na USG
Jest fasolka, jest serduszko (101 u/min). Fasolka ma 2,1 cm 
Przy okazji dowiedziałam się, że mam 2 macice (jedną szczątkową) i pewnie będę miała cesarkę - sama nie wiem, czy mam się cieszyć z tej cesarki czy nie.
Pianistka, zosiaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

w 7t+4d miała 1,5 cm