Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Ja czułabym sie rewelacyjnie gdyby nie wymioty
niedługo idę na badania z krwi i w związku z tym mam pytanie co mogę rano przekąsić żeby nie paść i nie zwymiotować w lab? O tyle dobrze ze glukozy nie będę miała robionej wiec zjedzenie czegoś nie zaburzy wyniku.
Ja mam wizytę 21 lipca
Miłego dnia -
nick nieaktualnyNie jestem w stanie was nadrobić

Od 2 tygodni siedzimy nad morzem
Wszystko z maluszkiem ok, czuje się świetnie, mam nadzieje że u was też też tak jest ! Trzymam kciuki za te które dziś wizytują i gratuluję tym mamuniom które właśnie wróciły z wizyt
Pozdrowienia z Sopotu

Taru, Bianka*, miszkaaa, ilka85, Max, domiii, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ojoj myszeczka ale ci zazdroszczę
fajnie fajnie masz, a dajesz radę wytrzymać na słońcu? Bo ja to z domu nie wychodzę i niestety bladzioch jestem że heej...
Hmm miszkaa możesz wodę pić ale lepiej być naczczo.. A czemu tak późno idziesz oddania krew? Bo teraz faktycznie z głodu padniesz
myszeczka lubi tę wiadomość
-
W diagnostyce normy dla IgM sa do 0,8. Poniżej wynik ujemny, wiec jest dobrzelelewela wrote:Dzięki dziewczyny uspokoiłyście mnie. Właśnie normy mam niepodane. A badania robiłam w diagnostyce.
Tylko progesteronu nie mam, a robiłam i tak na ten wynik czekałam
może się jeszcze pojawi, bo części wynikow wczoraj nie było tylko dopiero dziś.
. . Właśnie sprawdziłam. Ja tez bardzo boje sie toxo, bo nigdy nie chorowałam, przez to boje sie jeść wiele rzeczy.
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
lelewela wrote:Dzięki dziewczyny uspokoiłyście mnie. Właśnie normy mam niepodane. A badania robiłam w diagnostyce.
Tylko progesteronu nie mam, a robiłam i tak na ten wynik czekałam
może się jeszcze pojawi, bo części wynikow wczoraj nie było tylko dopiero dziś.
Wyniki są nawet tego samego dnia a normy pokazują się na drugi dzień, więc na pewno będą.
Miszka nawet woda nie wskazana, łyk jak już ktoś nie może wytrzymać... -
Doti87 wrote:
Hmm miszkaa możesz wodę pić ale lepiej być naczczo.. A czemu tak późno idziesz oddania krew? Bo teraz faktycznie z głodu padniesz
Moje lab otwarte jest od 8 wiec będę chciała jechac odrazu po wstaniu, ale problem jest taki ze jak wstaje to z głodu odrazu bierze mnie na wymioty i nie wiem jak jak dojade do lab
tym nadziej ze mieszkam 15km za miastem i musze dojechać. Pani w lab tez powiedziała ze lepiej na czczo ale jak ja mam to zrobić!?
-
Bianka, ja tez jestem perfekcyjna, i drażni mnie jak nie ma idealnie,dlatego musze to jakoś "kulturalnie" rozegrać.
panownie zwalaja na ekipę remontową, ze to oni żle zrobili sufit podwieszony, ale mój mąz był przy tym jak to robili i jest przekonany ze nic takiego nie miało miejsca.
powiedział nawet ze on może ten sufit zdemontować aby stolarzom udowodnicich bład, ale ja juz nie chce bałaganu i tak od 2 tyg jestem na kartonach i jadam z dziecmi w knajpach:(
No nic bedą w czartek to zobaczymy, mąz też bedzie wiec damy radę
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Ja wczoraj byłam zrobić badania, rano sporo wypiłam bo inaczej zyły mi nie znajdą, i ze saba wzięłam kanapkę, jakoś poszło, ale czeka mnie glukoza z obciązeniem i tu bedzie cięzko:( na samą myśl zygać mi sie chce, blleeeeCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014