Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie też w nocy burza. A ja się panicznie boję, więc poleciałam na czas burzy do męża (na razie z racji chorób śpimy osobno
). Raz huknęło tak, że w kilku autach się alarmy włączyły.
Ja muszę jeszcze odebrać wyniki krwi i zrobić jeszcze glukoze i mocz. -
Mi właśnie objawy się uspokoiły nawet piersi też mniej bolą, a momentami wcale i to od niedzieli...No ale może tak być więc się nie denerwuję, zresztą wczoraj na wizycie wszystko grało jutro idę bo skierowania na badania do giną NFZ ciekawe czy będzie miły czy buc, a 15.07 wizyta u mojego giną i będę wiedziała ile fasola urosła
-
nick nieaktualny
-
Hej hej kochane
ale dzisiaj piękna pogoda taki chlodek delikatny mhmm aż miło 
Wy już macie te swoje wizyty a ja muszę czekać do 22.07 i tak już niecierpliwa jestem.. I Teraz w sumie zorientowalam się że mi lekarz karty ciąży nie założył bo jak byłam y niego w gabinecie zarodka nie było widać a potem w szpitalu na dyżurze byłam... I nic nie mam
-
Cześć dziewczyny, ja dzisiejszej nocy nie mogłam spac, wszystko mi przeszkadzało, uczucie gorących nóg nie do wytrzymania. A jak w końcu sen to oczywiście głupi, tym razem wątek polityczny. Przyśnił mi sie Jerzy wenderlich, z SLD. Opierdzielil mnie za całe młode pokolenie... Ze jest zle
. Co ciekawe oglądałam z nim program w niedziele, a nie wczoraj. Juz mam dosyć tych celebryckich snów.
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
hej, witam się i ja
Samopoczucie do dupy, sił brak i do tego ta pogoda strasznie mnie męczy.
Wczorajszy dzień to był jakiś meksyk
Zaczęło sie niezbyt miła wizytą u gina z medicover, baba łąche robi ze mi skierowanie wystawi, bo ona nie widzi potrzeby, choć mój inny lekarz prowadzacy jest innego zdania.
Firma m płaci kupe kasy za złotą karte a ja jeszcze musze sie prosić o badania!!!!
Utopiłam w wiaderku z proszkiem mój nowiuśki telefon, oczywiście gwarancja nie obejmuje takich "wypadków" nosz k@#@%%$a mac. to za co ja płace!!!!
Ale najgorsze w tym wszystkim jest to ze nasze meble kuchenne na wymiar nie zostały tak do końca na wymiar zrobione, pan się pomylił. nie wiem jak wybrniemy z tego problemu bo wczoraj nawet nie chciałąm z nimi gadać bo myślałąm ze sie porycze jak dziecko, a takie sprawy załatwiać lepiej bez emocji.
Jak ja nie cieprie remontów!!! aaaaaaaa
Trzymam kciuki za dzisiejsze wyzyty
Miłego dnia
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny

robię próbę suwaczka.
u mnie lekarz jak jest np. 9 tydz i 2 dzień wpisuje w karcie 9/10 tydz
dzisiaj w końcu się ochłodziło. Aż miło
podczytuje Was regularnie ale widzę, że dużo dziewczyn poznikało. wszystkie powyjeżdżały na wakacje ? -
hej znacie się na tokso
Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgG 0,0 IU/ml
Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,24 S/CO
tak mi wyszło i nie wiem co o tym myśleć, mam toksoplazmoze? bo czytam, ze jak igm wyjdą dodatnie to jest infekcja
Ja też dziś źle spałam, wyniosłam się aż d drugiego pokoju bo się kręciłam strasznie. Brzuch mi po czymś wzdeło że myślałam, ze pęknie. I śniło mi się ze żywą krwią plamię obudziłam sie zdołowana. Oczywiście poleciałam do łazienki od razu i uświadomiłam sobie że to sen. -
Hej
U nas też burza w nocy i teraz zachmurzone
może będzie dziś w końcu przyjemniej 
Dziś 1/4 ciąży za mną
nieźle 
Miałam jeszcze wczoraj pisać, że ja za wizytę płacę 100 zł i jestem bardzo zadowolona z mojej gin
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze, Justikf, Pianistka i resztę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, spokojnie z ta toxoplazmoza, w naszym wypadku najważniejsze sa IgM, bo świadczą o wczesnej infekcji, pojawiają sie ok tyg od zakażenia, mniej więcej. Masz 0,24 to raczej niewiele, nie wiem jakie masz normy, jaki lab. Ale RACZEJ nie musisz sie bać, jeśli robiłaś w diagnostyce to normy moge Ci podać. IgG pojawia sie pózniej, jakieś 3 tyg po.lelewela wrote:hej znacie się na tokso
Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgG 0,0 IU/ml
Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,24 S/CO
tak mi wyszło i nie wiem co o tym myśleć, mam toksoplazmoze? bo czytam, ze jak igm wyjdą dodatnie to jest infekcja
Ja też dziś źle spałam, wyniosłam się aż d drugiego pokoju bo się kręciłam strasznie. Brzuch mi po czymś wzdeło że myślałam, ze pęknie. I śniło mi się ze żywą krwią plamię obudziłam sie zdołowana. Oczywiście poleciałam do łazienki od razu i uświadomiłam sobie że to sen.Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH