Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, ale proszę mnie nie wyzywać od grubasów! :P

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Pianistka ;) Ale co jak co ja mam 3 razy większy brzuch ale u mnie jest trochę "sadełka" :D

7a4ap07wpy0eq58n.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i tak wciągany xD

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro postaram się też robić zdjęcie :D Mieliśmy w planach z mężem robić codziennie zdjęcia brzuszka i potem złożyć w a'la filmik ale jakoś nie wyszło :D

7a4ap07wpy0eq58n.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nic straconego :P

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonowa, bardzo mi przykro z powodu babci :(:(:(:(. Trzymaj się !

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuszki poogladane, można iść spać :D dobranoc :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tu też się żegnam, dobranoc :)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was,

jak co ranek. Życzę dobrego i ciążówkowo nudnego dnia.

Ja nie bardzo mogłam zasnąć i średnio spałam - chyba trzymały mnie jeszcze emocje po wizycie. Teraz jestem średnio wyspana.

Dodatkowo nie ma to jak zburzyć swój wewnętrzny spokój kilka godzin po wizycie i już czekać na następną (21.07). Podczas poranno-taletowego parcia wyleciało ze mnie nie tylko to co mogłabym nazwać brązowym, czy beżowym brudem. Było tego jednak niewiele - więcej nie ma - i zachowuję spokój.
    Obserwuję, ale puszczam w niepamięć.
    Niech ten pęcherzyk rośnie, rośnie i wypełni co ma ! Nie chcę już tego przechodzić.

Dziś zostaję w domku, ale zamierzam efektywniej popracować.

• Taru Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dołączam do średnio wyspanych. Zastanawiam sie czy czasem nie mija mi ten czas gdy ciagle bym spała, tylko czy to nie za wcześnie? Tak wiec, chce mi sie spac, a nie moge :/. Justikf głowa do góry, Twoj dzieciaczek jest silny i na pewno sobie poradzi :).

Taru

https://www.maluchy.pl/ci-71245.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to wyspana i zamiast spać bo jestem w domu kolejny dzień to ja wstałam wcześniej niż idąc do pracy :/ I miałam głupi sen byłam córką Cezarego Pazury więc to z serii celebryckich snów jak u Taru chyba :p Miłego dnia ja dziś mykam po skierowanie na badania krwi :)

Taru lubi tę wiadomość

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justikf, mi lekarz powiedział ze skoro po brązowym plamieniu robiłam USG i było ok to jest niegroźne... Jeśli po krwi mnie badał i robił USG i wszystko ok to też nie jest groźne... I następnym razem mam nie jechać do szpitala z kropką krwi... Ale gdyby wyleciało tyle co przy okresie to pędem... :)

justikf lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Justikf, mi lekarz powiedział ze skoro po brązowym plamieniu robiłam USG i było ok to jest niegroźne... Jeśli po krwi mnie badał i robił USG i wszystko ok to też nie jest groźne... I następnym razem mam nie jechać do szpitala z kropką krwi... Ale gdyby wyleciało tyle co przy okresie to pędem... :)

Też mi tak powiedział. Dlatego już zrobiłam najpilniejsze zlecenie i troszkę odpocznę bo brzuch mnie boli. Jeśli ta krew, która tam jeszcze ewentualnie jest musi i tak wylecieć to nie wiem czy lepsze, aby tak mnie zaskakiwała co jakiś czas z delikatnym nasileniem, czy raz a dobrze. Chyba dla mojego wewnętrznego spokoju lepsze to pierwsze.

• zosiaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Muszę w końcu wyleźć z łóżka, bo na badania chcę pojechać :) a jak wrócę to wybieramy się z siostrą na zakupy ciuchowe :D

Miłego dnia :)

justikf lubi tę wiadomość

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Max Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was w nowym dniu.
    Katar mi dalej nie przechodzi, gardło ciut pobolewa, czyli jest poprawa. Nie wiem czy jutro nie skoczyć do lekarza, bo od poniedziałku mi się ciągnie, chociaż temperatura juz spadła.

Dodatkowo zniknęły mdłości, chodzenie w nocy do toalety. Nie wiem czy się martwić czy się cieszyć.

15.06 - 128,3
    17.06 - 370,6

xnw4csqv9cg1u5ee.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Ja byłabym szczęśliwa jakby mdłości i wymioty w końcu odeszły! Męczą mnie rano strasznie. Dobrze ze chociaż w ciagu dnia mam spokój.

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja wymeczona przez dzieci i mojego synka w nocy ehhh ale po zatem ok zaczynam 9 tydz czyli 8+0 najgorszy jął dla.mnie dwie ciążę w tym tyg 8 straciłam i jedna pozamaciczna miałam

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Taru Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilka85 wrote:
    Ja za to wyspana i zamiast spać bo jestem w domu kolejny dzień to ja wstałam wcześniej niż idąc do pracy :/ I miałam głupi sen byłam córką Cezarego Pazury więc to z serii celebryckich snów jak u Taru chyba :p Miłego dnia ja dziś mykam po skierowanie na badania krwi :)
    U mnie dziś celebrytów nie było, tylko 3 panów, w samej bieliźnie zapasy trenowało. Gdzie te czasy gdy sie tych głupich snów nie pamiętało...Ehhh :/.

ilka85 lubi tę wiadomość

Taru

• Sylka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss masz piękny brzuszek! <3 Zazdroszczę strasznie...
    Mój brzuch wygląda strasznie po poprzedniej ciąży, prawdopodobnie gdy zdecydujemy się już nie mieć więcej dzieci, zrobię sobie plastykę brzucha..

Ja dziś muszę jechać do firmy po ciuchy i od poniedziałku wracam do pracy po macierzyńskim...

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Taru Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss ładny, fit brzuszek. :).

Taru

‹‹ 380 381 382 383 384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ