Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Wszystko ok
krwiak się opróżnil. Na szczęście mój lekarz prowadzący miał dyżur. Maleństwo machalo wszystkimi kończynami. 33 mm orientacyjne bo ciężko było zmierzyć. Chyba mi kolejny wielki ludek rośnie
uf kamień z serca 
Uffff - super.
mandragora lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:ja o ile mdłości nie mam i nie miałam, to przy myciu zębów też się takie akcje zdarzały

U mnie za to biegunka poranna od kilku dni... i wiecie co? najgorsze co może być to mieć poranną biegunkę i mieć na sobie jednoczęściową piżamę typu kombinezon! Masakra jakaś xD myślałam że nie zdążę xD
Hahahah jak się uśmiałam
-
Jaka ulga! Cudowniemandragora wrote:Wszystko ok
krwiak się opróżnil. Na szczęście mój lekarz prowadzący miał dyżur. Maleństwo machalo wszystkimi kończynami. 33 mm orientacyjne bo ciężko było zmierzyć. Chyba mi kolejny wielki ludek rośnie
uf kamień z serca 
-
Ja mam nerwa na męża jpr mam go b dość pow mi ze jedzie tylko po części do auta a on Kuzwa jeszcze w Orange jest i mega kolejka no nie mogę prasować to za rok będę bo przy synku się nie da bo ciągnie kabel deskę do prasowania przesuwa wrrr mam mam dość ciśnienie 300/300
-
zosiaaa wrote:Dzięki dziewczyny, na pewno dam znać po

A powiedzcie mi od którego dnia dokładnie mierzy się przezierność i kość nosową? Czy moja gin może to już dziś zrobić czy za wcześnie?
Od 11 tyg do 13 tyg 6 dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:23
-
hej wszystkim
mandragora super.
co do objawów ja tez tak mam. Apetyt osłabł. Siedzę jest po 10 a ja nawet głodu nie czuję, a jeszcze dwa dni temu aż mną trzęsło, piersi tez już nie bolą i sa mniej napiete i powiem wam, ze też czarne myśli mnie nie opuszczają. Zwariuję do środy, aż mi się płakać chce z bezsilności, że nie mogę się dowiedzieć czy serduszko bije
Wczoraj myslałam, ze jakaś infekcja mi się rozwija, ale dziś nie jest gorzej, czuję takie łaskotanie jakby lekkie i sama nie wiem czy dzwonić po lekarzach czy ktoś mnie przyjmie czy za bardzo panikuję. Zaczynam świrować i emocje biorą górę.
Pianistka wiem, zę to nie jest smieszne, ale rozbawiłaś mnie tym kombinezonem i tym snem. Ale i mi się zdarza, zę się budzę wściekła na swojego bo w śnie coś nawywijał. Brak przytulasek nam w snach wychodzi
I powodzenia wszystkim wizytującymWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:29
-
nick nieaktualny
-
Lelewela, przecież tym stresem to Ty się wykonczysz biedaczko. Może spróbuj coś porobić - idź do kina, z przyjaciółka się kawy napij albo szydełkowac się naucz! Jak Ty teraz tak pakujesz to jak będzie pod koniec ciąży? albo jak Ci nagle zacznie na drabinki na placu zabaw włazić?