Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Dziś wizyta!!! :D :D w końcu :D 5 tygodni czekania to jest masakra ;) trzymajcie kciuki o 16 :)

Ja trzymam kciuki za resztę wizyt :)

Mandragora super, że wszystko ok :)

Doti zdrówka!

Pianistka ale sen :P

Doti87, ilka85, pati87 lubią tę wiadomość

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka też już miałam sny że mój gdzieś tam jeździ zdradza mnie i tak zła się budziłam że przez pół dnia nie odzywalam się do niego... Hehehe wiem ze to głupie ale jakoś tak emocje mną rządzily..

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiaa trzymamy kciuki!!! :) Daj znać jak wrócisz co tam Twoja fasolinka porabia i jak się czuje :)

zosiaaa lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Doti87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia trzymam mocno kciukasy!! :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Wszystko ok ;) krwiak się opróżnil. Na szczęście mój lekarz prowadzący miał dyżur. Maleństwo machalo wszystkimi kończynami. 33 mm orientacyjne bo ciężko było zmierzyć. Chyba mi kolejny wielki ludek rośnie ;) uf kamień z serca ;)

Uffff - super.

mandragora lubi tę wiadomość

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilka85 wrote:
    Matko ja miałam akcję w łazience w trakcie mycia zębów o mateczko :p mam nadzieję, że to jednorazowa akcja :)
    Ilka dla mnie mycie zębów to codzienny dramat!

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    ja o ile mdłości nie mam i nie miałam, to przy myciu zębów też się takie akcje zdarzały :)

U mnie za to biegunka poranna od kilku dni... i wiecie co? najgorsze co może być to mieć poranną biegunkę i mieć na sobie jednoczęściową piżamę typu kombinezon! Masakra jakaś xD myślałam że nie zdążę xD

Hahahah jak się uśmiałam :) :) :)

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Wszystko ok ;) krwiak się opróżnil. Na szczęście mój lekarz prowadzący miał dyżur. Maleństwo machalo wszystkimi kończynami. 33 mm orientacyjne bo ciężko było zmierzyć. Chyba mi kolejny wielki ludek rośnie ;) uf kamień z serca ;)
    Jaka ulga! Cudownie :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczujé miszka MASAKRA :p

miszkaaa lubi tę wiadomość

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nerwa na męża jpr mam go b dość pow mi ze jedzie tylko po części do auta a on Kuzwa jeszcze w Orange jest i mega kolejka no nie mogę prasować to za rok będę bo przy synku się nie da bo ciągnie kabel deskę do prasowania przesuwa wrrr mam mam dość ciśnienie 300/300

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• zosiaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, na pewno dam znać po :)

A powiedzcie mi od którego dnia dokładnie mierzy się przezierność i kość nosową? Czy moja gin może to już dziś zrobić czy za wcześnie?

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiaaa wrote:
    Dzięki dziewczyny, na pewno dam znać po :)

A powiedzcie mi od którego dnia dokładnie mierzy się przezierność i kość nosową? Czy moja gin może to już dziś zrobić czy za wcześnie?

Od 11 tyg do 13 tyg 6 dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:23

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilka czyli dziś już spokojnie? Bo w zasadzie zaczęłam 12 :)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem na ile te 11 tygodni z suwaczka ma się do dokładnego czasu ciąży, no i czy twój lekarz prowadzący robi takie badania?

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim

mandragora super.

co do objawów ja tez tak mam. Apetyt osłabł. Siedzę jest po 10 a ja nawet głodu nie czuję, a jeszcze dwa dni temu aż mną trzęsło, piersi tez już nie bolą i sa mniej napiete i powiem wam, ze też czarne myśli mnie nie opuszczają. Zwariuję do środy, aż mi się płakać chce z bezsilności, że nie mogę się dowiedzieć czy serduszko bije :( Wczoraj myslałam, ze jakaś infekcja mi się rozwija, ale dziś nie jest gorzej, czuję takie łaskotanie jakby lekkie i sama nie wiem czy dzwonić po lekarzach czy ktoś mnie przyjmie czy za bardzo panikuję. Zaczynam świrować i emocje biorą górę.

Pianistka wiem, zę to nie jest smieszne, ale rozbawiłaś mnie tym kombinezonem i tym snem. Ale i mi się zdarza, zę się budzę wściekła na swojego bo w śnie coś nawywijał. Brak przytulasek nam w snach wychodzi :)

I powodzenia wszystkim wizytującym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:29

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilka no tak jak na suwaczku to tak jest :) nie wiem jaki będzie wiek z usg, ostatnio był trochę młodszy. I moja gin te podstawowe parametry mierzy, w poprzedniej ciąży też mi mierzyła :) no nic, okaże się na wizycie :)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiaaa wrote:
    Ilka no tak jak na suwaczku to tak jest :) nie wiem jaki będzie wiek z usg, ostatnio był trochę młodszy. I moja gin te podstawowe parametry mierzy, w poprzedniej ciąży też mi mierzyła :) no nic, okaże się na wizycie :)

Dokładnie :)

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia dzieciaczek musi miec minimum 4.5 cm ale nie wiem ile maksymalnie. Jeżeli tyle bedzie mial to moze zmierzyc

• lelewela Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i ja przytyłam od poczatku coś ok. 1,5 kg kilka dni się nie ważyłam a dziś rano wchodzę na wagę a tak 1kg mniej. A nie wymiotowałam, biegunki nie mam.
    Mówię wam ja psychicznie nie wyrobię chyba do tej wizyty.

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Malvinka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelewela, przecież tym stresem to Ty się wykonczysz biedaczko. Może spróbuj coś porobić - idź do kina, z przyjaciółka się kawy napij albo szydełkowac się naucz! Jak Ty teraz tak pakujesz to jak będzie pod koniec ciąży? albo jak Ci nagle zacznie na drabinki na placu zabaw włazić? :) nie możesz się tak zamartwiać, to naprawdę do niczego dobrego nie prowadzi!

‹‹ 448 449 450 451 452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ