Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Max Ekspertka

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka - jak się wrzuca zdjęcia? To pokaże Wam jakie dostałam prezenty od siostry. N urodziny moje kupiła mi butki dla dziecka. Teraz była na wakacjach w Angli, to mi przywiozła małe skarpeteczki i dwie bluzeczki. Jak tak dalej będzie szalała, to nie będę musiała nic kupować ;-)

Ja wstałam o 8, żeby zadzwonić do pracy i zgłosić nieobecność. A później mi się przysnęło i tak wstałam pół godziny temu - tylko dlatego, że telefon mi zadzwonił :P

Miałam mieć jutro wizytę, ale jak pisałam, przestawiłam na czwartek, żeby iść już prywatnie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

15.06 - 128,3
    17.06 - 370,6

xnw4csqv9cg1u5ee.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, nie załamujcie mnie z tym wiekiem :) jesli was pocieszę to z tego co tu widzę jestem najstarsza. I jak nie udawało się z ciążą na początku to marzyłam, ze chocaz tylko z dwójką wyrobić się do 35 r.ż. ale nic z tego. teraz się modlę, zeby z jednym sie udało, bo jak urodzę faktycznie na poczatku lutego to będzie miesiąć przed moimi 35 urodzinami.

Ja za pappa zapłaciłam 370 zł też w warszawie, bo tam się leczyłam i tam prowadzę ciążę, nie wiem ile jeszcze damy za usg genetyczne.

Pianistka śliczne :)

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    max ja dodaję zdj przez tę stronę tylko w "rozmiarze" wybierz message boardi potem wklej link :) http://pl.tinypic.com/
    moja siostra już dzierga na drutach skarpetki i kocyk, i ma jeszcze czapeczke zrobic :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • lelewela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Iriss :) ja nie mam jakiegoś większego problemu z tym. Zawsze marzyła mi się moja własna mała rodzinka, a ze musze na nią trochę poczekać to widocznie tak miało być. Zawsze marzyłam o dwójce dzieci, ale kto by przypuszczał, ze to bedzie takie trudne.

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Cynamonowa Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    PeggyOlsen wrote:
    Doti, ja płacę 450zł u znanego i dobrego lekarza w Warszawie.

a mogę zapytać u kogo? bo ja też w Warszawie, ale poniżej 600 pln nie mogę znaleźć :(

Podłączam się do pytania, bo ja też w sumie poniżej 600 zł nie znalazłam jak dzwoniłam.

qb3ckqi1kauxi3zl.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    lelewela, może to będzie banalne, ale na to co wspaniałe warto poczekać :D, a w tym czasie oczekiwania i trudów możemy zauważyć tych, którzy są obok nas wspierając i walcząc z nami.

Ehh idę ogarniać moje małe mini spa :P, rozczulona dziś jestem maksymalnie, chyba zatulę męża jak wróci ;D
    wiem, masz rację. Ja akurat na swojego faceta bardzo mogę liczyć i nie zawiódł mnie w ciężkich chwilach leczenia :) a na cud pewnie, ze warto czekać :)

Myslę nad obiadm i nic mi do głowy nie przychodzi. Ale na razie nawet nie mam siły iść po zakupy.

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka* wrote:
    Madragora, można w ciąży usuwać kamień ultradźwiękami ??
    Można. Nawet masz refundowany skaling dwa razy do roku a nie tak jak normalnie raz.

Bianka* lubi tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Max Ekspertka

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1ymjpv.jpg

Mam nadzieję, że weszło

domiii, Pianistka, Doti87, A.W., pati87 lubią tę wiadomość

15.06 - 128,3
    17.06 - 370,6

xnw4csqv9cg1u5ee.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihihi ja na samym początku kupiłam dosłownie kilka rzeczy i teraz mam spokój i nie męczy mnie na kupowanie.
    Ale śliczne są te wszystkie body, pajacyki itp

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Max cudności :)
    Ja na razie nie kupuję. Trochę też dlatego, ze nie mamy gdzie tego trzymać, bo czeka na mały remoncik przed przyjściem malucha na świat. Ale jak już ruszę na zakupy to chyba całą wypłatę wydam :) nie moge się juz doczekac pierwszych zakupów dla naszego maluszka. Do tej pory jak kupowałam coś takiego to dla kogoś. A dla swojego to zupełnie inna bajka :)

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Max Ekspertka

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelewela, ja na razie też nie kupuję ;-) Ale moja siostra zaczyna szaleć z zakupami dla mojej dzidzi :)

15.06 - 128,3
    17.06 - 370,6

xnw4csqv9cg1u5ee.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po przerwie.
    Myślałam że ultradźwięki są zabronione w ciąży. Czym się różnią 'ultradźwięki stomatologiczne" od tych kosmetycznych?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Ooo Agnesia, postanowiłaś wrócić? ;)
    Pisałam że tylko na trochę zniknę:D musiałam odreagować troszkę i wróciłam już do was:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na wyniki krzywej cukrowej i się stresuje:( po 15 mają być tylko nie wiadomo czy na necie będą czy muszę iść sama odebrać:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wyszła mi za wysoka glukoza na czczo. Wytrwałam, ale zasłodziłam się mega:) miałam 3pkt czyli pobranie przed wypiciem, po godzinie i po 2ch godzinach:D wzięłam książkę i czytałam przez ten cały czas, ręce mnie bolą od ukłuć. Jak będę musiała mieć kolejne to zakładam wenflon, moje żyły są mało widoczne i Pani kuła mi 2razy w tym samym miejscu, a tak to tylko będzie krew spuszczała:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 12:37

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam na zakupach, kupiłam sobie same pyszności których nie lubi mój mąż i piwo bezalkoholowe :D
    Posprzątam w domu i biorę się za jakiś film :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym dzisiaj zabiła za cheesburgera a Maca. Chyba musze sir przejechać po pracy :D

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mac powinien mieć opcję dostawy ^^

miszkaaa, zosiaaa lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • A.W. Przyjaciółka

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie zaczęłam jeszcze kupować, czekam do prenatalnych :) siostra i szwagierka czekają na płeć i zapowiedziały,że ruszają na zakupy :)
    Mam nadzieję że w 13 tyg na prenatalnych będzie już coś widać :)

hchyyx8dalykvedv.png

23.06.15 beta-HCG 4895,0
    25.06.15 beta-HCG 9643,0 :)
  • Max Ekspertka

Wysłany: 20 lipca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj byłam na tortilli i kawie w Mac :) Chociaż ledwo zjadłam tortille, ale kawa mi tak smakowała :D

15.06 - 128,3
    17.06 - 370,6

xnw4csqv9cg1u5ee.png
‹‹ 504 505 506 507 508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ