Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonowa, domiii - ten mój lekarz to Grzegorz Południewski, link do gabinetu:
http://grzegorzpoludniewski.ginweb.pl/kontakt/
Prowadzę u niego całą ciążę, jeszcze zanim powstała
Super miły i konkretny facet. USG z Pappa to 450 zł, tylko zaznaczcie od razu, że chcecie samo badanie bez wizyty, bo inaczej doliczą wam 150 zł za wizytę.
Pianistka, Max ale piękne rzeczy! W moim stylu w 100% - beżowe, szare - no cudne
Mnie jeszcze nie ciągnie do kupowania, może po prenatalnym i wynikach testu pappa mnie ruszy. Na razie nie zapeszam.
Dostałam wczoraj na urodziny 3 komplety bielizny od męża - matko, mam rozmiar D!! Zawsze miałam małe C, takie C z pushupem
A teraz 70D. Nie mogę w to uwierzyć 
Jak u was z wagą? U mnie przed ciążą było 51,6 potem spadła do 50,2 a teraz od 2 tygodni mam 51,2 i nic nie rośnie. Brzuch i cycki urosły, ale waga stoi. To normalne? -
Peggy Olsen, ja też jeszcze nie wpadam w szał zakupów... planuję od października zacząć zakupy pełną parą
Ale byłam w lindexie i szukałam na dziale ciążowym jakichś jeansów bo nie mam co na tyłek wsadzić i po prostu jak zobaczyłam ten ciuszek z tym napisem to MUSIAŁAM
zwłaszcza że to 100% organiczna bawełna i ma regulowane zapięcie więc rozmiar pasuje na 50-56 cm 
U mnie waga +1,5 kg... ale i tak dobrze bo zaraz koniec trymestru a ja nie miałam wymiotów, na dodatek apetyt mi dopisuje
-
nick nieaktualnyNie masz podanej normy po 2ch godzinach. A ile obciążenia miałaś 50g czy 75g? ja mam po 2godzinach tylko o 6mg/dl wiecej niż na czczo więc organizm walczy i wytwarza insulinę.kada24 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0b8013f9f95.jpg
Tu są normy jak ja robiłam zeszłego roku
Norm nadal nie ma, jutro pójdę po odbiór wyniku i zobacze. Robie w laboratorium ALAB ale juz mam dość go bo babki robią jakby pracowały za kare... będę robiła w moim laboratorium diagenu normalnie
-
Witajcie ,widzę ze juz zakupki robicie ja narazie nie robie póki nie poznam płci
No ale koleżanka przysłała mi prezent dwie pary bodow uniwersalnych ,a siostra kupiła body typowe dla dziewczynki bo wie,ze chce dziewczynkę i czuje ze tak bedzie i dlatego kupiła body dla dziewczynki 
Jutro mam kolejna wizytę
milka1 lubi tę wiadomość
-
A ja wróciłam z zakupów, przeszłam przez dział dziecięcy ale też nie chce jeszcze zapeszać więc tylko popatrzyłam.
Gotuje się zupa meksykańska dziś u mnie
Glukoze mam 79 aż zerknęłam jak o tym napisałyście.
I nadal mi niedobrze. jak mi się po tym pobraniu krwi rano źle zrobiło tak trzyma, i do tego zgaga doszła.
Peggy Olsen ja zaczynałam od wagi 49,5, a teraz po tygodniu nieważenia weszłam i dzis pokazało mi 51,7.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 17:01
-
nick nieaktualny
-
Mi glukoza na czczo wyszła idealnie pośrodku normy - a martwiłam się, że mogę mieć zawyżoną, bo mam nadwagę niestety ( chociaż już ponad 2 kg zrzuciłam wg mojej wagi).
Właśnie piję coffee mama waniliową - też była przecena, ale tylko na ten jeden smak.
Dostałam zwolnienie do piątku, teraz czekam na wizytę do czwartku, mam nadzieję, że z dzidzią dobrze po moim przeziębieniu i leczeniu zęba.
A ciuszki będę kupować pewnie po połowie ciąży - te co mam, to na razie prezenty od siostry
Sama też nie chcę zapeszać.
-
Bianka* wrote:Peggy, tu większość robi Pappa i Usg genetyczne, więc na pewno będziesz miała porównanie
Ja mam 10 sierpnia
Mamy genetyczne tego samego dnia
Ja już odliczam dni to zarazem będzie pierwsze usg na którym zobaczę fasolkę lub dwie
Bianka* lubi tę wiadomość

13.08.2014