Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
madzia2526 wrote:Dzień doby
Dzisiaj kiepsko się czułam, pojawiło się więcej śluzu więc ciągle panikowałam aj aj.
Ja chcę do Maca!!!
Ha! Ja dzisiaj ze smakiem pochłonęłam cheeseburgerka
Ale jutro mamy dzień! Tyle wizyt! No ja odliczam do 17.00 juz nie mogę się doczekać.
domiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak to będzie pierwsze usg na którym zobaczę malucha. Ostatnie miałam w 5 tygodniu i było widać tylko pęcherzyk. Lekarz stwierdził, że nie ma potrzeby robić do 11 tygodnia usg chyba że bardzo będę chciała. Miałam wizytę u niego w 7 tygodniu ale stwierdziłam że i tak pewnie niewiele zobaczymy a to zawsze 150 zł. Teraz kolejną wizytę mam 31 lipca to już zostanie mi tylko 10 dni do usg więc pewnie też nie zrobię
Trochę mnie to stresuje ale jak już tyle wytrzymałam to chyba dam radę
i tak by to nic nie zmieniło
kada24 wrote:Czekam na męża i jedziemy a serce mi wali hihi
Już w 10 tygodniu robisz genetyczne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:17
kada24 lubi tę wiadomość

-
Dzidzi wyszła na 10 tydz 1 dzień ma 3 1,8 mm serce ładnie bije prenatalne na 10 sierpnia zdjęcie później wstawię na fb Ahaa termin według dziecka ma 14 lity
miszkaaa, lelewela, Bianka*, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
wiecie co mam wyniki progesteronu. 07.07 miałam 76 ng/ml a dziś 63. Ja wiem, ze i tak jest w normie a nawet wyższy z tego co patrzę na normy, ale ogólnie powinien rosnąć w ciązy cały czas, a mi trochę spadł?
Zmartwiłam się. Ale teraz tak myślę, że 26 czerwca miałam wizytę i lekarz kazał mi odstawić luteine po język, przez 4 dni brać po jednej tabletce i potem odstawić. Czyli badanie robiłam tydzień pod odstawieniu tej podjęzykowej jak prog. wyszedł 76. Może organizm dostosował sie do nowej dawki i dlatego ciut spadł?
Kada super
gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:40
-
Też się jakoś bardzo nie martwię tym chudnięciem, muszę tylko dbać o to żeby zdrowo jeść, skoro taki mam słaby apetyt. O macu nie ma mowy

kada, super! Używaj proszę znaków przystankowych, bo strasznie ciężko się Ciebie czasem czyta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:45
kada24, Pianistka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014

Łykam witaminy więc mam nadzieję, że maluchowi niczego nie zabraknie.