Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
madzia, mi jak by 5 kg spadło to bym pewnie do szpitala popędziła, bo bym ważyła 45 kg :)Też tak myślę, grunt że łykamy witaminki i próbujemy jeść tyle ile możemy i zdrowo a nie puste kalorie. Pewnie apetyt ruszy i jeszcze będziemy się martwić czy za dużo nie tyjemy
Podobno od 13 tygodnia powinnyśmy przybierać 0,5 kg co tydzień.
-
Bianka* wrote:Dziewczyny, znacie jakiś naturalny, skuteczny sposób na zaparcia? Mam już dość
Podobno zaparcia świadczą o wysokim poziomie progesteronu, ale to w tej chwili marne pocieszenie 
Mam ten sam problem. W nocy w weekend spać nie mogłam, tak mnie brzuch już bolał. Podobno pomaga picie dużo wody, dużo warzyw i owoców, też suszonych
ale czy na prawdę pomoże to nie wiem
-
Zjedz płatki czekoladowe z mlekiem...Bianka* wrote:Dziewczyny, znacie jakiś naturalny, skuteczny sposób na zaparcia? Mam już dość
Podobno zaparcia świadczą o wysokim poziomie progesteronu, ale to w tej chwili marne pocieszenie 
Rozwolnienie murowane
-
Dziewczyny, ja się chyba odłączę od internetu... Mam jakieś dziwne przeczucia, sny... Może dlatego, że z mężem nie mogę się dogadać. Boję się, czy z moim Bąbelkiem wszystko dobrze, jakoś podświadomie obawiam się że coś jest nie tak. Nie wiem jak wytrzymam do środy ;( Jeżeli coś jest nie tak, to... Nie przeżyję tego. Sorry, że wam truję, ale nawet nie mam z kim pogadać... Najchętniej położyłabym się i ryczała... Nie wiem co się ze mną dzieje. Muszę być silna, wiem, ale to nie takie łatwe... No masakra jakaś...
-
Niezapominajka a czemu uważasz że coś jest nie tak? Skończyłaś 1 trymestr, objawy pewnie słabną ale jak widać hormony Ci dokuczają i przez to zły nastój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 21:36
-
Herbatka z kopru włoskiego, kawa inka z mlekiem, śliwki suszone i picie dużej ilości wodyBianka* wrote:Dziewczyny, znacie jakiś naturalny, skuteczny sposób na zaparcia? Mam już dość
-
Niezapominajka nie martw się. Może hormony Ci wariują. Ja też miewam takie negatywne myśli, nadal do mnie nie dociera, że w lutym się dzidzia pojawi. Ale staram się te negatywne odrzucać.
Idę jutro zrobić kilka badań krwi. I tak dzisiaj przez chwilę pomyślałam sobie, żeby progesteron jeszcze zbadać. Nie wiem czy się bawić w to czy nie. -
nick nieaktualny
-
Bianka* wrote:Jutro zrobię mix, oprócz Inki, bo w tej chwili żadnej kawy nie jestem w stanie wypić, a rozpuszczalnej, to już w ogóle nie pijam

Ja jak piłam inke codziennie tak teraz mi nie wchodzi ale ma dużo błonnika
ewentualnie moze wspomóż sie activia. Ja jak czuje ze się problem zaczyna to wieczorem pije herbatkę z kopru włoskiego i pomaga
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

raz jest go mniej a co jakiś czas ma wyrzuty