Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHahahah - głupie to. Ale ucieszyłam się tak - jakbyście potwierdziły, że macie takie same objawy jak ja !!! W związku z czym nie mam się czym niepokoić !
OK - czyli wszystko z dzieckiem dobrze. Paranoja
)) Pozwólcie, że zrzucę to na hormony.
Ja dziś zawalczę i popracuję. Nawet odbędę spotkanie z klientem, na które muszę troszkę pojechać autem. A od czasu leżakowania nie dość, że się z nikim nie spotykałam to jeszcze zaprzestałam sama jeździć autem. -
Justikf - jak mi się ostatnio zatrzymał suwak, to tak samo tu paranoicznie pisałam, ale na szczęście dziewczyny mi to wybily z głowy

Ja czekam, żeby zadzwonić do pracy, że mnie nie będzie no i mam nadzieję, że dostanę jeszcze na ten tydzien zwolnienie. Brzuch mnie boli, mdlosci są i to uporczywe swędzenie
Widzę, że grad przeszedł w wielu miejscach, u nas wczoraj po 22 się zaczęło. A jeszcze na klatce schodowej w suficie jest kawałek szklany, wiec dopiero było słychać walenie. Ale szyba najwyraźniej mocna, bo nie poszła.
Udanych wizyt, spokojnych dni
ps. Ja od kilku dni mam ciągle wrażenie, ze mam strasznie mokro. Wczoraj jak pojechałam na zakupy i weszłam do WC to faktycznie miałam sporo mokrego. Ale w większości przypadków to głównie takie odczucie, bo na papierze nie ma więcej niż zwykle. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim. Dzisiaj witam się w podłym nastroju. Śniło mi się, że byłam gdzieś na imprezie i zaczęłam krwawić...
Leżę jeszcze w łóżku i nawet ruszyć mi się nie chce
A muszę wstać, wyjść z psem, skoczyć po bułki...
Życzę Wam Kochane dobrego dnia, a wizytującym samych dobrych wieści
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014