Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez sie cieszę. Okazało sie ze tego lekarza żona niedawno urodziła i mówił ze tez długo sie starali i wkurzyłoby sie gdyby ona musiała pracować fizycznie w ciazy i tez jej dawał zwolnienie xD najlepsze jest to ze na zwolnieniu finansowo wyjdzie mi to 3 razy lepiej... Wiec zero skrupułów
-
Ja dzisiaj idę do internisty jedynie prosić o zwolnienie. Też chciałabym dostać jak pianistka do 11 lub 12 sierpnia, wtedy będę miała prenetalne i wtedy pogadam z ginekologiem co dalej. Szczerze - moja praca mnie stresuje i nie lubię do niej chodzić wiec nie wiem czy chciałabym wrócić.
Pianistka to super, że trafiłaś na lekarza, ktory dobrze rozumie Twoja sytuacje. -
Max wrote:Ja dzisiaj idę do internisty jedynie prosić o zwolnienie. Też chciałabym dostać jak pianistka do 11 lub 12 sierpnia, wtedy będę miała prenetalne i wtedy pogadam z ginekologiem co dalej. Szczerze - moja praca mnie stresuje i nie lubię do niej chodzić wiec nie wiem czy chciałabym wrócić.
Pianistka to super, że trafiłaś na lekarza, ktory dobrze rozumie Twoja sytuacje.
Znam ten ból, tzn niechęci chodzenia do pracy ze względu na stres i atmosferę czasem.
Pianistka super ze zwolnieniem
Jutro idę na USG na 16:50 i już nie mogę się doczekać
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 09:43
-
Pianistka super
to odpoczynek nadal, super. Ja mam zwolnienie do 12.08. A zeby było śmieszniej to dostałam dodatek 16% do mojej skromnej pensji na lipiec, sierpień i wrzesień haha czyżby ktos przeoczył że jestem na zwolnieniu od 10 czerwca 
A ja szukam nadal czegos nad morzem do wynajęcia od niedzieli i lipa, wszystko zajęte -
nick nieaktualnyMy z psinką dotarłyśmy już do domu. Wybudziła się, nawet juz próbuje wstawać, kamień z serca:) Trochę się martwię bo sama niosłam to 11 kg na 3cie piętro do domu ale robiłam przestanki na odpoczynek
teraz leży obok mnie w łóżku i chrapie
lubię jak chrapie bo wtedy wiem że jest ok 
Jeszcze 11 dni:D będę tak odliczała
Rodzina poszła z moim tatą na miasto a ja z racji tego że pilnuje pieska siedzę w domu:) zaraz zjem sobie płatki na mleku
-
nick nieaktualnyWejdź na stronę Szczecinianki na fb i napisz pytanie o nocleg. Dużo osób nie ogłasza sie tak typowo w internecie, a i dziewczyny są pomocne i pomogą cos znaleźćlelewela wrote:Pianistka super
to odpoczynek nadal, super. Ja mam zwolnienie do 12.08. A zeby było śmieszniej to dostałam dodatek 16% do mojej skromnej pensji na lipiec, sierpień i wrzesień haha czyżby ktos przeoczył że jestem na zwolnieniu od 10 czerwca 
A ja szukam nadal czegos nad morzem do wynajęcia od niedzieli i lipa, wszystko zajęte
-
Zapisałam się właśnie na prenetalne na 11.08 przed południem. Miałam iść z mężem, ale on akurat nie będzie mógł i mi szkoda, bo jeszcze nie widział dziecka na monitorze, jedynie na zdjęciach.
To teraz oby tylko dostać zwolnienie do 11.08 -
Max nie dziwię się, że Ci go szkoda. Mój narzeczony jutro zobaczy po raz pierwszy dzidzię "na żywo", w sumie to jutrzejsze USG głównie dla niego będzie. No i też mam prenatalne 11 sierpnia, ale po południu. Dzięki temu mój K będzie mógł iść ze mną i znów podejrzeć co u naszego Szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 12:30
-
No a ja po wizycie poszłam do labu pobrać krew na oznaczenie RH... babka nie mogła znaleźć żyły najpierw w prawej ręce szukała, rozwaliła rękę, potem w lewej... nigdzie krew nie leciała!
potem znowu w prawej i się udało ^^
Pytałam lekarza o wyniki i najprawdopodobniej miałam WZW B ^^ Ale baaardzo dawno temu...
No i na koniec poszłam do pracy zanieść zwolnienie, wszyscy tacy mili, pytali jak się czuje, mówili że brzuszek już duży...
No i powiedziałam szefowej że po 11 pewnie przyniosę kolejne zwolnienie jeśli się uda... Nagle nie ma z tym żadnego problemu 
-
Hej Babole Moje
Po kilku dniach przerwy jestem
Cieszę się wszystkimi dobrymi wieściami
Mnie udało się w sobotę kupić jeansy ciążowe, ale wygooooda
I jaka ulga
Muszę sobie fotę strzelić i pochwalę się Wam moim bębenkiem
Trochę mnie zaniepokoiła ta glukoza, bo w pierwszym badaniu na czczo miałam 105, co zaowocowało skierowaniem na badanie z obciążeniem 75g już teraz-idę w piątek, trzy kłucia... Ale będę miała przy sobie męża, więc mi nie straszne
Mam tylko nadzieję, że to żadna cukrzyca... 
-
niezapominajka, jakie jeany kupiłaś? Te z H&M? Ja też muszę, bo mam tylko takie fajne materiałowe spodnie, a przydałby mi się dżinsiki

Kupiłam w Peak&Cloppenburg super spodnie ciążowe, za 2 stówy, ale są i ładne i bardzo wygodne - i przyszłościowe, bo teraz trochę nie mam czego w nie wsadzić