Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze nie mam żadnych spodni dla ciężarnych. Muszę się kiedyś wybrać i kupić.
Znów dzisiaj wróciły mdłości i wymioty, tylko w weekend miałam chwilę spokoju. Idę do lekarki, u której byłam tydzień temu po zwolnienie, więc mam nadzieję, że przedłuży, bo jak nie to na 17 do pracy, a nie widzę tam dzisiaj siebie.. -
Peggy ja kupiłam w C&A, naprawdę fajne
Niestety w H&M nie było w ogóle działu dla Mam, więc będę musiała się wybrać do Galerii. Trochę szkoda, bo nigdzie nie mogłam namierzyć żadnej fajnej sukienki ciążowej, a przydałaby mi się chociaż jedna "odświętna"... W ogóle ciężko znaleźć coś takiego powalającego dla przyszłych Mam 
-
Ja też chodzę w legginsach ale tylko w domu bo nigdy nie lubiłam tunik itp więc większość mojej garderoby to krótkie koszulki i koszule. więc stwierdzilam ze łatwiej mi kupić 2-3 pary jeansów niż całą szafę tunik... które w Norwegii są strasznie niemodne i nigdzie tego nie ma
-
Tak, dzięki Kasiu

Ja w zeszłym tygodniu miałam urodziny więc jestem poszkodowana bo zawsze tylko jeden prezent dostaje:P
Ja na razie kupilam jakiś w miare tani balsam na rozstepy a potem myślę o elancylu
-
tak opanowana, ale obiad musze kończyć i sałatkę sobie wymyśliłam i teraz z jedną ręką ciężejIriss wrote:Ojej biedna, mam nadzieję że sytuacja już opanowana?
No ja chciałam coś kupić przed powrotem do pracy, ale może jutro cos ogarnę, bo jadę po wyniki końcowe z prenatalnych (pappa) więc może gdzieś zahaczę po drodze
ale dam radę. Mam zupę krem z porów, nie robiłam nigdy nawet dobra wyszła 
No i Tobie i innym Aniom na forum wszystkiego najlepszego oczywiście
A macie doświadczenia z tym Elancylem? czy dobry i jest i jak się wchłania?
Bo ja jak na razie mam Palmersa, ale nie podchodzi mi i jak go skończę to chcę wypróbować coś innego. -
Czekam na info z wizyt dziewczynki

iriss, stresujesz się wynikami Pappa? Ja pewnie będę, nie wiem po jaką cholerę to robię ;P
Ale mam dzisiaj fajny dzień - wolne, obżeram się porzeczkami i słoneczkiem, mój ukochany zestaw na lato
Idę jutro upuścić trochę krwi, dużo tych badań ciągle kurde ;P
A w ogóle wrzucacie wagę na wykres do belly? Moja wygląda tak:

Mam nadzieję, że się w II trymestrze odbiję, bo dziwnie mi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 16:07
-
Mnie rozstępy nie oszczędziły rownież podczas okresu dojrzewania... mam sporo na udach i biodrach, na piersiach... ale to już takie stare białe ledwo zauważalne

Iriss, A.W ! spóźnione ale szczere, wszystkiego najlepszego wszystkim Aniom
A ja mam badany mocz przy każdej wizycie u fastlege i do położnej też mam nosić (ale do tej położnej obowiązkowej, nie na USG )
Jestem dzisiaj taka śpiąca że szok.. po obiadku chyba utnę sobie drzemkę
-
Justaw, to ja ostatnio wiedziałam przecież że muszę zanieść mocz... wizytę miałam o 8 rano... Wstałam rano i zapomniałam nasikać do kubeczka xD dopiero po fakcie się zorientowałam... i do badania poszło dosłownie 10 ml wyduszonych ostatnich kropel xD
-
Justaw, ja też piłam wodę cały czas a te 10 ml zbierałam przez godzinę... trochę w domu, trochę już w przychodni

Muszę kupić sobie kilka pojemników na mocz bo już nie mam a na każdą wizytę mam nosić
18.08 mam wizytę u położnej, ciekawe jak to wygląda 
No i w środę idę do ginekologa, może na USG coś popatrzy więcej niż położna, może pomierzy malucha...
-
A.W. wrote:Tak, dzięki Kasiu

Ja w zeszłym tygodniu miałam urodziny więc jestem poszkodowana bo zawsze tylko jeden prezent dostaje:P
Ja na razie kupilam jakiś w miare tani balsam na rozstepy a potem myślę o elancylu
Ja też mam małą różnicę między urodzinami i imieninami - 4 dni.
Spóźnione życzenia Aniom
Ja wróciłam od lekarza, zwolnienie do 11.08 czyli do prenetalnych. Jakoś mnie dzisiaj brzuch szarpie, mam nadzieję, że jest ok.

, prosił coś lekkiego bo mu ostatnio waga skoczyła
... no to już wiemy gdzie te ciążowe kilogramy haha ;P