Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
justikf wrote:No nic - muszę wyluzować. Mój maluszek nie wyglądał dziś na ruchliwego - może spał - skoro takie niskie tętno.
A co do wielkości to dziwnie te pomiary wychodzą - bo w porównaniu z Szarą Myszką jest dobrze - wręcz duże to moje maleństwo, a z Max - bardzo blado to wychodzi.
Ale ze mnie panikarz !!! Mój mąż załamał ręce jak wyszedł z gabinetu nie mógł uwierzyć, że się nie cieszę ... Wariatkowo !
Justikf - a ile Twoje ma? Moje jest malutkie: 2,43 cm
Ale liczę, że urośnie, na 11.08 musi mieć ponad 4,65 bo chyba tyle musi być min na prenetalne?
Kurczę, mam dzisiaj takie szarpnięcia w brzuchu, dziwne i niefajne uczucie. I ze stresu znów zaczęłam biegać do wc sprawdzać... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Można dołączyć do lutóweczek 2016? Mój termin porodu, to 20 luty 2016, ale myślę, że będzie duuuż szybciej, bo w moim brzuszku rosną dwa Bąbelki.
Pozdrawiam
justikf, Taru, Doti87, miszkaaa, zosiaaa, pati87, domiii, Kasia02, szara myszka lubią tę wiadomość

-
Witam się i ja kupiłam wczoraj buty tylko buty sportowe bo w ca nic nie było na mnie raczej były ładne spodnie ale nie dam 190 zł by mnie pogielo pojadę jeszcze do hm może coś będzie
jednomarzenie witamy i gratuluję podwójnego szczęścia -
Cześć dziewczyny
.
Jednomarzenie witaj.
Nie swędzi mnie brzuch ale czytałam, ze to normalne, przy powiększaniu sie brzuszka, skóra sie rozciąga. Ja jesli miałabym cokolwiek powiedzieć na temat swojego to tyle, ze cały czas delikatnie lewa strona jest bardziej wystająca od prawej. Dziwne to jest.Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Taru wrote:Cześć dziewczyny
.
Jednomarzenie witaj.
Nie swędzi mnie brzuch ale czytałam, ze to normalne, przy powiększaniu sie brzuszka, skóra sie rozciąga. Ja jesli miałabym cokolwiek powiedzieć na temat swojego to tyle, ze cały czas delikatnie lewa strona jest bardziej wystająca od prawej. Dziwne to jest.
No to ja mam na odwrót - po prawej stronie bardziej odstaje i ogólnie wygląda jakby był krzywy
-
Dzień dobry
Ja już od wczoraj w 14 tygodniu 
A.W. taaak, mnie strasznie swędzi skóra na brzuchu, ale domyślam się że to objaw jej rozciągania się, bo rozmiar brzucha też się zmienił-na plus oczywiście
Taru, też zauważyłam, że z lewej strony taką większą "wypukłość". Podejrzewam, że to dzidzia z całym "majdanem" szuka sobie miejsca
Dobrego i spokojnego dnia życzę
Lecę popracować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 08:24
Taru lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

13.08.2014