Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Wiecie co.... Szkoda nerwów na kłótnie...
Z tego co ja widzę to nikt nikogo nie atakuje jeżeli wyraża się swoje zdanie np ze ktoś chce nosić chuste bo to zdrowe itp
Dla mnie spoko chociaż ja nigdy nie byłam za tym, jakoś mi się to nie widzi i to moje zdanie.
Ale już ocenianie innych że są idiotami bo mało czytają i opierają się na własnym odczuciu to już mnie to wkurwia i określanie że będą biedne te dzieci....
No błagam... To tylko pokazuje jak ktoś jest płytki i że to on ma mało w głowie i aż szkodaa nawet komentować takie głupoty....
Ooo takie moje spostrzeżenie
posikałam się ze śmiechu
przypomnij sobie jak po mnie pojechałaś jak napisałam, że przy plamieniu będę brać luteinę, magnez i pić dużo wody a nie latać po usg, bo częste usg może szkodzić dziecku!!! a to i tak nic nie pomoże, jak ma być poronienie to i tak będzie i tysiąc piąte usg na tym etapie nic nie zmieni
hipokrytka z Ciebie i tyle!!!
wy wszystkie zachowujecie się tu jakbyście odchowały 10 dzieci i pozjadały wszystkie rozumyzero merytorycznej dyskusji!
tak tak, to też ciążowe hormony!
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBianka* wrote:W takim razie po co do nas zaglądasz i nas czytasz ???
-
"posikałam się ze śmiechu"...
Zaczyna mnie drażnić poziom co poniektórych dlatego w sumie zaglądam tu jak zaglądam.
Jakby kiedyś przyszło nam przenieść się na fb to ja bardzo chętnie. Tutaj już nie mam ochoty na bardziej osobiste wywodyBianka*, zosiaaa lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Powodzenia na wizytach dzisiejszych.
Tutejsze wątki też mnie nie ruszają, za to na męża się szybko wkurzam niestety...
Mam dziwne odczucie w brzuchu dzisiaj, ale trudno mi je opisać, coś jakby mnie lekko mrowiło w środku czasami. Nie wiem co to jest...
PS. Na pappę - na czczo się idzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:05
-
marissith wrote:hahahahahahaha
posikałam się ze śmiechu
przypomnij sobie jak po mnie pojechałaś jak napisałam, że przy plamieniu będę brać luteinę, magnez i pić dużo wody a nie latać po usg, bo częste usg może szkodzić dziecku!!! a to i tak nic nie pomoże, jak ma być poronienie to i tak będzie i tysiąc piąte usg na tym etapie nic nie zmieni
hipokrytka z Ciebie i tyle!!!
wy wszystkie zachowujecie się tu jakbyście odchowały 10 dzieci i pozjadały wszystkie rozumyzero merytorycznej dyskusji!
tak tak, to też ciążowe hormony!
No zgadza się wszystko. Tylko przypomnij sobie droga koleżanko dlaczego to zrobiłam?!?!?!?!?!?
Bo wysmialas dziewczynę że panikuje bo zobaczyła krew i jedzie do szpitala od razu!!!! Nic nie jest bez przyczyny.....
Nie jestem ani agresywna ani hipokryta bo chyba nie wiesz co to znaczy ale jak już pisałam nienawidzę jak ktoś kogoś ocenia wysmiewająć się w taki sposób jak to zrobiłaś wtedy i bardzo dobrze pamiętam ta sytuacje bo mam świetna pamięć!!!! I to będę zawsze tepic bo nie lubię takich ludzi.... -
Dziewczyny, a co sądzicie o tych chustach?
http://www.babytula.pl/collections/chusty-do-noszenia-1
elastyczne, od pierwszego dnia, wyglądają na dość łatwe do zamotania. Potem można zmienić na tkaną jak dzidzia będzie coraz cięższa. Czy lepiej od razu tkana? -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:No zgadza się wszystko. Tylko przypomnij sobie droga koleżanko dlaczego to zrobiłam?!?!?!?!?!?
Bo wysmialas dziewczynę że panikuje bo zobaczyła krew i jedzie do szpitala od razu!!!! Nic nie jest bez przyczyny.....
Nie jestem ani agresywna ani hipokryta bo chyba nie wiesz co to znaczy ale jak już pisałam nienawidzę jak ktoś kogoś ocenia wysmiewająć się w taki sposób jak to zrobiłaś wtedy i bardzo dobrze pamiętam ta sytuacje bo mam świetna pamięć!!!! I to będę zawsze tepic bo nie lubię takich ludzi....
Bosh, jak facet się dowie, że Doti87 z kafeteri wyśmiała jego radę może to złamać jego karierę, dlatego mu nie powiem, że się śmiałaś z tego, co powiedział -
Wiesz co? Szkoda z tobą w ogóle dyskutować...
Też mam swojego lekarza bardzo dobrego i nie chwale się gdzie co robi i jemu będę wierzyć a nie jakieś lasce która ma problemy ze sobą.
Dobrze pamiętam tamta dyskusje. I dalszą rozmowa dla mnie nie ma sensu. -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Wiesz co? Szkoda z tobą w ogóle dyskutować...
Też mam swojego lekarza bardzo dobrego i nie chwale się gdzie co robi i jemu będę wierzyć a nie jakieś lasce która ma problemy ze sobą.
Dobrze pamiętam tamta dyskusje. I dalszą rozmowa dla mnie nie ma sensu.Bardzo tu milusio
Doti87 lubi tę wiadomość