Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
madzia, jesteś moim mistrzem zen cierpliwości
Doti87, właśnie, nie wkurzaj się, bo masz rację - nie Ty zaczęłaś tamtą dyskusję, wystąpiłaś tylko w obronie którejś z dziewczyn jadące z krwawieniem do szpitala - co chyba każda by zrobiła. Chill
Pianistka, Doti87, Taru, milka1 lubią tę wiadomość
-
Peggy, doti, tak kupiłam tą z allegro. Motherhood.
Czytałam dużo dobrych opinii a u mnie jej nie ma... Fakt, że za samą wysyłkę zapłaciłam prawie drugie tyle, ale te norweskie poduchy jakieś dziwnewcale nie takie zawinięte w "C" tylko takie wałki...
czekam na odbiór, w tym tygodniu powinna byćzdam relacje
-
PeggyOlsen wrote:madzia, jesteś moim mistrzem zen cierpliwości
Doti87, właśnie, nie wkurzaj się, bo masz rację - nie Ty zaczęłaś tamtą dyskusję, wystąpiłaś tylko w obronie którejś z dziewczyn jadące z krwawieniem do szpitala - co chyba każda by zrobiła. Chill
Doti mnie broniłabo przecież ja - wyrodna matka chciałam wiedzieć czy moje PIĄTE dziecko żyje
Ale co tam, inni wiedzą lepiej co się wtedy czuje
-
Anabel wrote:Hej dziewczyny, dawno mnie nie było
Troszkę urlopowałam, nie da rady was nadrobić, ale trzymam mocno kciuki za wszystkie dziś wizytujące, sama zmierzam na 11 na usg
Pozdrawiam w ten uaplny dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:47
Anabel lubi tę wiadomość
-
agisia wrote:Doti badanie prenatalne to póki co najlepsze USG na jakim byłam
wzięliśmy sobie płytkę z badania i nie żałujemy. Przynajmniej rodzina mogła pooglądać
U mnie dawno ciąży w rodzinie nie było, więc chętnie oglądają jak technologia się zmienia i ile teraz można zobaczyć
U mnie fajnie lekarz robi bo nagrywa mi wszystko na pendrive który od niego dostajesz i co wizytę wrzuca ci kolejne fotki i filmik i faktycznie dla rodziców to super sprawa... Bo się zachwycali że taki mały ma 2,51 cm a tak fajnie widaćzobaczymy za ponad tydzień czy będzie dużo fikal hihihihi
-
Anabel, dopiero doczytałam, że masz wizytę! Zdaj relację
Pianistka, a no właśnie, Ciebie Doti broniła! To już w ogóle, jakaś absurdalna sytuacja...
Doti, lelewela już jeździła w swoim adapterzeJa swój kupię za parę dni, jak wypłata przyjdzie, bo dziś miałam "brak środków" w spożywczaku hahaha
Oszczędnościowego konta nie ruszam, bo jest na urządzanie mieszkania, jestem więc biedakiem cebulakiem na razie
Anabel lubi tę wiadomość
-
malvinka sorry ALE rzymu nie zbudowalas swoja wiedza masz jedne dziecko i radzisz zeby inne robili tak jak ty i wiesz wszystko na temat rodzicielstwa chyba nie doroslas dziewczyny jedne sa tu pierworodki i najlepeij jak sie doradza swoim mam albo poloznym nas tez maga sie radzic ja bede 3 dziecko i za kazdym rodzeniem uczylam sie czegos nowego a nie kazde dziecko jest takie same mama moja mi duzo pomagala bo jest doswiadzczona matka a z polozna mam do dzis kontakt a do chust neurolog nie radzi przez pierwsze dni zycia zeby bylo noszone dzwonilam nawet polozna odradza wiec krzywdz swoje dziecko i mniej stalowy kregoslup zeby ponad 10 kg nosic na plecach brzuchu bo ja teraz syna ledwo utrzymac moge ! i nie zycze zebys obrazla inne matki ktore zaczynaja swoj nowy rozdzial w zyciu bo kazdy wychowuje dziecko po swojemu
mandragora, Taru, Bianka*, A.W., tysiaa93, Anabel lubią tę wiadomość
-
Doti87 wrote:A kiedy wracasz?
Chodzi też o to, że szef bardzo zredukował mi zmiany bo jestem niewydajna... dupek...
Jeśli finansowo mi to nie wyjdzie ok, to spadam na zwolnienie ponownie.. ale chcę spróbowaćmilka1 lubi tę wiadomość