X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwoli wyjaśnienia. Nie jestem zakamuflowaną obrażaczką nikogo. Daleko mi do narzucania mojej opinii komukolwiek (oprócz drugiej połówki :) tym bardziej kłócić mi się nie chce, bo wg teorii Pianistki ciepłe kluchy się ze mnie zrobiły a nie hormonalna fajterka. To będzie moje pierwsze dziecko więc tak samo jak wy jestem zielona/przestraszona/szczęśliwa. Teraz jak już w sytuacji kryzysowej odważyłam sie "otworzyć gębę" to na pewno będę się udzielać jeśli wątek nie padnie. I na pewno też powiem o sobie wiele dość osobistych rzeczy.

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaw wrote:
    Inaczej by sie potoczyła akcja, gdyby nie jedna z Was podczytujących, która na wstepie zaczęła miec pretensje i wyzwala nas od gówniar z gimnazjum.... No chyba nie dziwi Cie to, ze w takiej sytuacji tym bardziej wiekszosc z Nas przestala miec ochote na dalsze udzielanie się tutaj?

Justaw Twój wpis jest złośliwy. Nagle zrobiło się grono "podczytujacych" i "nas" zaszufladkowałas i "na nas" naskoczyłas. Jak już masz miec pretensje to miej do mnie (bo inne tego nie napisały) i miej zasadne. Nie zwyzywałam Was od gówniar ale zachowanie przyrównałam do gówniar z gimnazjum. Nikomu nie ubliżam, nie obrazam i nie jestem zlosliwa. Atakujecie mnie (w sumie nie tylko), bo napisałam, ze fajnie było czytać Wasze rady a na forum zamkniętym się nie da? No jak dla mnie to chyba powod do radosci, że ktos czerpał z Waszej wiedzy i chciałby dalej. Te ,które psuły tu forum, faktycznie chwilę popisały a pozniej było milo i z przyjemnoscia się tu wchodzilo. Przyjmenie przestało byc, przez złośliwości.

• Skierka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

to naturalna kolej rzeczy, że kształtuje się grupa osób bardziej zżytych. Gdyby te, które tylko czytają pisały cokolwiek o sobie, miałybyśmy możliwość się wzajemnie poznać. Tymczasem nie miejcie teraz pretensji, że część dziewczyn chce mieć prywatne forum.

Monkey lubi tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Proszę Ciebie, bo ja nikomu się tłumaczyć nie każę. Nie napisałam, że osobiście czuję się gorsza(A może napisałam? Gdzie?) W regulaminie nie ma napisane, że jest obowiązek udzielania się na TYM czy innym forum. I spójrzcie co zrobiłyście. Naskoczyłyście na mnie, a miło mi było czytać Wasze cenne rady. A teraz już nie będę mogła, bo się nie udzielam, nie witam i nie "spoufalam" A szkoda.
    W regulaminie też nie ma wzmianki o tym że nie możemy się przenieść

Monkey, mandragora, zosiaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    W regulaminie też nie ma wzmianki o tym że nie możemy się przenieść

Nie ma. Nie ma tez napisane, że muszę się udzielać, witać czy pisać cokolwiek o sobie żeby się z Wami zżyć, żeby Was czytać i korzystać z rad albo szukać ich gdzieś indziej. Nie ma podziału na "udzielające się", "podczytujące" i Bóg wie jeszcze na jakie. Jak napisałam, wcześniej, dla mnie bardzo miło się Was czytało, rady były mniej lub więcej cenne i tego się trzymam. To moja pierwsza ciąża, ani wiedzy ani doświadczenia nie mam, więc się nie wypowiadam a nie czuje potrzeby pisania np co dzisiaj jadłam (nie wytykam tu nic nikomu, żeby nie było). Nikt nie ma obowiązku udzielania się tutaj, żeby to forum czytać. Nie jestem złośliwa, niemiła. W sumie to zaskoczyłyscie mnie poziomem swojej agresji w stosunku do osob nie udzielających się, wyrażających swoje zdanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:01

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po co ciągnąć ten temat? Te które będą miały ochotę, będą nadal tutaj pisać, a te które nie będą chciały nie będą. Proste.

Doti87 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się Tysia!!!!!!! Masz całkowita rację. :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    I po co ciągnąć ten temat? Te które będą miały ochotę, będą nadal tutaj pisać, a te które nie będą chciały nie będą. Proste.

Masz racje, niepotrzebnie wdałam się w dyskusję. Napisałam swoje zdanie, z kończącymi pozdrowieniami a bezsensu się rozwinęła burza. Nie miałam zamiaru nikogo obrazić swoimi wpisami i z góry wybaczcie jeśli kogoś uraziłam. Ja będę czytać dalej właśnie to forum i czerpać wiedzę.
    Pozdrawiam, życzę więcej zrozumienia, mniej agresji i miłego wieczoru oraz zdrowia dla maluszków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:07

• Skierka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida Ty tak serio? Wiesz, pytam, bo to co piszesz jest absurdalne. Wpadasz tu ni stąd ni z owąd i masz pretensje do wszystkich.

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Masz racje, niepotrzebnie wdałam się w dyskusję. Napisałam swoje zdanie, z kończącymi pozdrowieniami a bezsensu się rozwinęła burza. Nie miałam zamiaru nikogo obrazić swoimi wpisami i z góry wybaczcie jeśli kogoś uraziłam. Ja będę czytać dalej włąsnie to forum i czerpać wiedzę.
    Pozdrawiam, życzę więcej zrozumienia, mniej agresji i miłego wieczoru oraz zdrowia dla maluszków.
    Wzajemnie.

Jul_ka90 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Froggie Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, chyba trafiłam na burzę :) Dziewczyny spokojnie, hormony nam szaleją, żadna pewnie nie chciała nikogo obrazić :) Mam nadzieję, że wątek nie umrze i będziemy się dzielić sprawami ważnymi i tymi ważnymi inaczej :)

I gratulacje dla Dziewczyn, które miały dziś wizyty :) cieszę się, że nasze forumowe Maluszki tak dzielnie sobie radzą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:46

1gtgZZu.jpg1gtgp1.png
  • niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh... To było takie fajne miejsce.

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka_86 wrote:
    Eh... To było takie fajne miejsce.
    Przecież nadal może być ;)

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nadzieję, że możne jeszcze jakoś ta moja "wpadka" tutaj da się wyprostować i nie będę intruzem. Nie to miałam na myśli - na pewno nie takie "wejście smoka". Niech będzie fajnie jak wcześniej - nie można hejterom dać satysfakcji.

Doti87 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga my naprawdę miło witamy nowe koleżanki. Ale nikt nie lubi być oceniany i dziwnie porównywany.
    Wiem wiem ze to nie ty, ale faktycznie w kiepski moment trafiłaś hihihihi

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łolaboga ale tu się zadziało 035.gif
    zawsze jak znikam na jeden dzien to jakaś masakra sie dzieje :)

i tak ode mnie......zrozumcie !!! nikt sie nie obraża, my chcemy po prostu być w swoim gronie, w takim w którym się dobrze czujemy !!! i to wszystko :)

dobra spadam na fb nadrobić co tam z tym forum prywatnym wymyśliłyście.

Dziewczyny po wizytach, gratulacje z udanych wizyt :)

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zrobiłyście bagno! Na wszystkich forach aż o Was głośno. Żeby wszystkie kobiety uciekły z powodu dwóch bab szukających zaczepki.... Robicie ze swoich ciąż temat jakiegoś tabu jakbyście były jakimiś gwiazdami. Każda z Nas przechodzi przez to samo i chętnie wymieniłybyśmy się doświadczeniami ale Wy księżniczki wolicie mieć swój świat i swoje kredki. Macie swoje forum więc tam siedźcie i nie podczytujcie innych bez przywitania! Obowiązkowo trzeba się ujawnić bo inni też pouciekają! Nie piszcie też po innych forach po rade bo przecież same wszystko wiecie najlepiej.Śmieszne ale prawdziwe :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej nocki :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picasso ciekawe skąd to wiesz jak to jest twój pierwszy post???? Czy nowy nick ale jakaś stara znajoma... Proszę cię... Hehehehehehe

Każdy robi co chce i tyle :-) jego prawo :-)
    A jak o nad gadają super :-) tylko się cieszyć

tysiaa93 lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peggyolsen jak po wizycie!?? Hallo kochana??

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
‹‹ 613 614 615 616 617 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ