Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNormalnie się nie udzielam ale tu musiałam. Jestem z tych podczytujących i zbierających rozumy po różnych forach. Wy też nie jedno przegrzebałyście nie ujawniając się więc nie wiem o co Wam chodzi. Śmieszne Jesteście
Niczym się nie różnicie bo przeszukałyście internet wzdłuż i wszerz a do innych macie pretensje że Was czytają. Opamiętajcie się.
-
Picasso wrote:Normalnie się nie udzielam ale tu musiałam. Jestem z tych podczytujących i zbierających rozumy po różnych forach. Wy też nie jedno przegrzebałyście nie ujawniając się więc nie wiem o co Wam chodzi. Śmieszne Jesteście
Niczym się nie różnicie bo przeszukałyście internet wzdłuż i wszerz a do innych macie pretensje że Was czytają. Opamiętajcie się.
bo wcale nikt nie uciekał tu przed podczytywaniem...
Tylko hejterskimi przepychankami, obrażaniem i obrzucaniem błotem... Ale to było zbyt wiele stron temu abyś raczyła cofnąć (zacznij od początku lipca).
Jak przeczytasz wszystko to się wypowiesz. -
nick nieaktualnyOk macie teraz swoje prywatne forum to tam sobie piszcie a nie tutaj.Szkoda że tak łatwo dałyście się wykurzyć dwóm wiedźmą bo na prawdę fajnie się Was czytało. Wszędzie jest pełno debili i nie da rady ich uniknąć. A uciekanie nic nie da bo i tak Nas dopadną choćby na ulicy. Dobranoc.
-
Picasso wrote:Ok macie teraz swoje prywatne forum to tam sobie piszcie a nie tutaj.Szkoda że tak łatwo dałyście się wykurzyć dwóm wiedźmą bo na prawdę fajnie się Was czytało. Wszędzie jest pełno debili i nie da rady ich uniknąć. A uciekanie nic nie da bo i tak Nas dopadną choćby na ulicy. Dobranoc.
-
Sorry, ale to troszkę tak, jakbyście zabroniły mi udzielać się we wszystkich grupach i forach, do których należę....Dziewczyny, co z Wami?
Nikt nikogo stąd nie wyklął. Nikt nikomu pisać nie zabronił. Dziewczyny uczciwie napisały,że mają prywatne forum. Co w tym złego?
Na innych wątkach padają obraźliwe teksty w naszą stronę.....nie wiem, ale mnie nauczono w życiu nie oceniać, bez poznania racji drugiej strony.
Watek lutówek tutaj jest i będzie. Kto chce, ten pisze. Kto ma chęć dołączyć do forum zamkniętego, ma prawo pisać do dziewczyn.
Gdzie widzicie ten WIELKI problem?Picasso, tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnylelewela wrote:
jeszcze jakaś złota rada?
a tak już poza tymi miłościami, jakie miałyście przezierności karkowe? -
Picasso wrote:Ale zrobiłyście bagno! Na wszystkich forach aż o Was głośno. Żeby wszystkie kobiety uciekły z powodu dwóch bab szukających zaczepki.... Robicie ze swoich ciąż temat jakiegoś tabu jakbyście były jakimiś gwiazdami. Każda z Nas przechodzi przez to samo i chętnie wymieniłybyśmy się doświadczeniami ale Wy księżniczki wolicie mieć swój świat i swoje kredki. Macie swoje forum więc tam siedźcie i nie podczytujcie innych bez przywitania! Obowiązkowo trzeba się ujawnić bo inni też pouciekają! Nie piszcie też po innych forach po rade bo przecież same wszystko wiecie najlepiej.Śmieszne ale prawdziwe