Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnabel wrote:NT powyżej 2,5 mm, według niektórych źródeł nawet 3mm może niepokoić dopiero więc spokojnie
Wszystko dobrze
tylko zastanawiało mnie to określenie do, bo zawsze dziewczyny piszą konkretną wartość
-
marissith wrote:Wiem, wiem, lekarz mówił, że wszystko dobrze
tylko zastanawiało mnie to określenie do, bo zawsze dziewczyny piszą konkretną wartość
także wynik naprawdę dobry...
Skierka lubi tę wiadomość
-
Uff, dotarłam do domu. Badania wyszły bardzo dobrze, wszystkie parametry w porządku
Maluch mocno wierzgał i dużo się ruszał, słodziak naprawdę
!! Przezierność mamy 1,6. Coś tam mu dyndało między nogami, ale lekarz powiedział, że dopiero na następnej wizycie będzie mowa o określaniu płci.
Z okazji dobrych wyników zjadłam 1 rolkę sushi z surowym łososiem (boska!!!) i obupiłam się w Benettonie
Dobranoc dziewczynki, zdycham ze zmęczenia.
Błaga, obudźmy się jutro bez awantur!Pianistka, tysiaa93, marissith, justikf, zosiaaa, tulipanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Uff, dotarłam do domu. Badania wyszły bardzo dobrze, wszystkie parametry w porządku
Maluch mocno wierzgał i dużo się ruszał, słodziak naprawdę
!! Przezierność mamy 1,6. Coś tam mu dyndało między nogami, ale lekarz powiedział, że dopiero na następnej wizycie będzie mowa o określaniu płci.
Z okazji dobrych wyników zjadłam 1 rolkę sushi z surowym łososiem (boska!!!) i obupiłam się w Benettonie
Dobranoc dziewczynki, zdycham ze zmęczenia.
Błaga, obudźmy się jutro bez awantur!
A jak to jest z jedzeniem surowej ryby? Też bym zjadła sushi ale lekarz zabronił właśnie przez rybę.
-
Pianistka wrote:Ja w książce jaką dostałam od położnej doczytałam, ze sushi jesc wolno oby nie z surowym tuńczykiem...
Nie wiem dlaczego
Może dlatego, że w ogóle kobietom w ciąży nie zalecają jedzenia tuńczyka ze względu na dużą zawartość rtęci i innych zanieczyszczeń. Tuńczyk to duuuża ryba która trochę żyje wiec i zbiera te wszystkie świństwa.tulipanna lubi tę wiadomość