Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila, dokładnie ta
Polecam bardzo, kompendium wiedzy wszelakiej. Dostałam też od przyjaciółki tą:
i też fajna, ale taka bardziej na śmiesznie i raczej podstawowe info. No ale czytamy z mężem z przyjemnością
Evans, widzę że jesteś pro jeśli o zęby chodziJa miałam aparat stały przez dwa lata, który mocno ścisnął mi zęby i przez to mam problemy z przestrzeniami między nimi
No ale walczę (i wydaję fortunę).
Evans lubi tę wiadomość
-
Peggy wlasnie czytam dobrze ze tylko chwile na plecach śpię bo nie lubie .Moze spanie to za mocne stwierdzenie bo ja na plecy sie kładę zeby trochę boczki odpoczęły ale tetaz to juz bede unikać tego leżakowania na plecach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 17:56
-
wlasnie wrocilam z zakupow dużych z mężusiem, poszlam do sklepu z bielizna, na szczęście była fajna babka, pomogla mi dobrac (potrzebowałam nowych biustonoszy bo wszystkie cisna) - nosiłam duże B, a wyszłam z dwoma D i jednym E oO najdziwniejsze ze nie czuje zebym az takie miała, ale naprawdę o tych rozmiarach sa idealne, nawet się boje ze zaraz znowu będą male.
A w ogole okazało się ze zawsze zle ramiączka regulowałam - maja być dużo ciaśniej niż ja nosiłam, co wydawalo mi się dziwne ale ma miseczka przylegać itd., ale na pewno to wiecie, tylko ja taka niewydarzona i zawsze stanik na oko z bazaru byłw każdym razie teraz jak siedze w tym nowym to się tak zle czuje bo tak jakby mnie cisnely te ramiączka, ale tylko wtedy miseczka przylega jak tak sa - eh myślicie ze się przyzwyczaje, ze to jest w mojej glowie?
bo zawsze miałam rozluźnione prawie calkiem ze az się wyginaly, wywijaly ;/ -
nick nieaktualny
-
No to i ja zamówiłam "w oczekiwaniu na dziecko"
bede miala lekturę do łóżka, zamiast glupoty w internecie czytać.
Szara myszka ja to właśnie nie wyobrażam sobie ramiaczek takich jak wczesniej nosilas-luźnych co by się wywijaly i wyginaly no masakra to musiało być dopiero niewygodne :p napewno się przyzwyczaisz, bo to zmiana na lepszeI cycki będą się ładniej układać
-
no wlasnie ta babka ze sklepu tez mi mowila ze to kwestia przyzwyczajenia
mam nadzieje ze się przestawie - tez wsadze dwa palce pod ramiączko - tzn ze za ciasno nie jest tak?
-
w ogole polecam Wam wybrać się teraz do esotiq bo jest dużo przecen i ladne te staniki - ale wcześniej kupcie kosmo za 4zl bo jest tam kupon na 30zl przy zakupach za min. 100zl i drugi kupon na zakupy we wrześniu wtedy -50zl przy zakupach za 160
-
a w ogole to jak tak się zale to znowu zezarlam dziś tortille Oo
((((((((((((( masakra, tak mnie ciagnie do takiego jedzenia ze szok, nie umiem się powstrzymać - boje się ze jem smieci, ale z drugiej strony naprawdę ciężko mi się powstrzymać ;/ w tym miesiącu to już chyba 4 taka rzecz w tym stylu (poza ta tortilla to kebab, i 2x pizza) ;/
nigdy się tak nie odzywialam, jak cos to raz na pol roku na jakims wyjściu ze znajomymi a tu teraz nie umiem się powstrzymać ;( -
Ja zawsze mam ramiączka ciasno ale rozm E miałam przed ciążą... teraz jest to FF... więc nigdy w życiu nie kupiłam taniego stanika z bazarku bo po pierwsze nie ma takich rozmiarów aby idealnie pasował, po drugie przy takim rozmiarze wszystko musi przylegać i dobrze trzymać biust
z tego samego powodu nigdy nie miałam luźnych ramiączek
Teraz mam FF i powoli zaczyna być ciasno -
Hej, dziewczyny
ja zamawiam staniki raczej przez internet bo mam obwód pod biustem 64 cm, co powoduje że nie łapię się na żadną standardową rozmiarówkę. Myślę że niebawem zyskam kilka centymetrów i będę mogła kupić coś w normalnym rozmiarze
mam jeszcze kilka z poprzedniej ciąży ale gdybym teraz miała kupować nowy biustonosz to od razu z opcją do karmienia, bo szkoda później kupować takie "specjalistyczne" staniki, które potrafią sporo kosztować a biust bardzo się zmienia jak się długo karmi, więc to korzystniejsze rozwiązanie
-
nick nieaktualny