Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:W tamtym tyg kupiłam sobie jeansy ciążowe w h&m, strasznie podkreślają brzuch, wydaje się w nich ogromny... jak je założyłam, byłam w szoku!
A niech podkreślają, niech wszyscy widzą, że będziesz mamą i przepuszczają Cię w kolejkachmarissith lubi tę wiadomość
-
Ja mam jedne spodnie ciążowe, ale leżą w szafie, póki co ten "golf" to wygląda na mnie jak falbana
Brzuch jakby trochę w końcu się pojawił, ale wygląda to bardziej jak sadełko, a nie brzuszek ciążowy, a na wadze tylko 1 kg do przodu od początku ciąży, więc już sama nie wiem co o tym sądzić
-
Ja jestem gruuuuuuuba , najgrubsza jaka kiedykolwiek bylam w zyciu !!!! Wlasnie postanowilam, ze nie bede tyle jesc , Bo to juz przesada , jak ja bede wygladac w 9 miesiacy ciazy ???!!! Wczoraj bylam na zakupach , podstawowy cel to sukiennka na wesele I w kazdej wygladalam okropnie!!!!! Kupilam jedna ale do oddania , no katastrofa .... Boje sie tyc , zawsze sie balam, szczerze to nie wiem jak sobie poradze l moze mi sie zmieni jak zacznie czuc ruchy ?? Ja mam nadzieje ....
-
Joanna, wysłałam link. U mnie brzuszek też na razie wygląda jak sadełko czy wzdęcie, ale niezależnie od tego od czego się zaokrąglił, golf w legginsach i spodniach przyjemnie go nie ugniata. Ja przybrałam trochę na wadze tuż przed zajściem w ciążę, bo trochę pofolgowałam ze słodyczami. Od tamtego czasu waga stoi w miejscu.
-
nick nieaktualnyJa od początku ciąży schudłam 3 kg, ale w tamtym tyg już 0,5 kg odrobiłam. Na twarzy widać, że schudłam ale brzuch rośnie
jeszcze w sukienkach czy szortach nie widać ale w tych spodniach ciążowych bardzo
mój mąż chodzi za mną i ciągle mnie po brzuchu maca jak w nich jestem
ostatnio nawet ucho przykładał... serio nie wiem co on chciał tam usłyszeć... "siema stary" czy co?
Evans, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Marissith widzę, że mamy podobnie. U mnie też -3kg. Ale jeszcze nie zaczęłam odrabiać. Brzuszek wygląda na ciążowy - wyraźnie zarysowana "piłeczka". A co do mężów to oni tak mają. Mój już ze dwa tyg przykładał ucho i uparcie twierdził, że coś słyszy. Na nic zdały się tłumaczenia, że te moje jelita...
Evans, marissith lubią tę wiadomość
-
Aż się sama gęba śmieje jak się czyta wpisy o tym co wyprawiają przyszli tatusiowie
Mój też mnie ciągle po brzuchu głaszcze i do niego mówi
Ja w czasie tych upałów chodziłam głównie w szortach i luźnych bluzkach i nie było tak brzuszka widać. Jak ostatnio włożyłam ciuchy, które uwydatniły brzuszek to był zachwycony i szedł ze mną pękając z dumy :DDDEvans, Lexi150, marissith lubią tę wiadomość
-
Cześć
Fajnie, że wyniki nifty w porządku Evans!
Mój luby też dumny. A niedaj Boże trochę wypije to o niczym innym nie mówi. Boje się, że znajomi nas będą unikać... Hahahahahaah!
Ostatnio po dwóch tygodniach upałów ubrałam swoje normalne dżinsy i byłam zdziwiona, że nadal pasują...Evans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvans gratulacje!
ja noszę spodnie ciążowe bo mi w nich wygodnie
Wczoraj widziałam się z dobrym kolegą mojego Artura, byłam w sukience takiej rozkloszowanej pod piersiami. On się pochylił przystawił ucho do brzuch i pytał kto tam jest. No myślałam że padnę ze śmiechuWy mówicie co ojcowie wyprawiają a co on zrobił to ja sama nie umiem sobie tego wytłumaczyć
Też naczytałam się o tej nospie ale na początku brałam gdy bolało mocniej, teraz nie biorę bo nie mam potrzebyEvans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Mój mąż jeszcze 2 tygodnie temu mówił że brzuch wygląda na poświąteczny ale od 2 tygodni definitywnie ciążowy
-
Dziewczyny czy używacie jakiś "specjalnych" kremów przeciw rozstępom?Musze coś kupić i nie wiem co i w ogóle czy warto czy smarować się zwykłym dobrym balsamem ? Rozmyślam nad Bio oil albo Palmers...
p.s czy można bez obaw smarować też nimi piersi?