X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Fleur-de-lis Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    W tamtym tyg kupiłam sobie jeansy ciążowe w h&m, strasznie podkreślają brzuch, wydaje się w nich ogromny... jak je założyłam, byłam w szoku!

A niech podkreślają, niech wszyscy widzą, że będziesz mamą i przepuszczają Cię w kolejkach :P

marissith lubi tę wiadomość

f2w3rjjgwzsvlezw.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja na ból głowy też nic nie łykam ale nospę łykam często. Zalecenie lekarza. Tym bardziej, że magnez musiałam ograniczyć ze względu na ciągłe biegunki po nim.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jedne spodnie ciążowe, ale leżą w szafie, póki co ten "golf" to wygląda na mnie jak falbana :P Brzuch jakby trochę w końcu się pojawił, ale wygląda to bardziej jak sadełko, a nie brzuszek ciążowy, a na wadze tylko 1 kg do przodu od początku ciąży, więc już sama nie wiem co o tym sądzić :P

ex2bx1hp35w324su.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fleur, zaproszenie potwierdzone, dziękuję ;) Teraz czekam na linka

ex2bx1hp35w324su.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans, gratulacje wyników i syna!

Evans lubi tę wiadomość

f2w3rjjgwzsvlezw.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem gruuuuuuuba , najgrubsza jaka kiedykolwiek bylam w zyciu !!!! Wlasnie postanowilam, ze nie bede tyle jesc , Bo to juz przesada , jak ja bede wygladac w 9 miesiacy ciazy ???!!! Wczoraj bylam na zakupach , podstawowy cel to sukiennka na wesele I w kazdej wygladalam okropnie!!!!! Kupilam jedna ale do oddania , no katastrofa .... Boje sie tyc , zawsze sie balam, szczerze to nie wiem jak sobie poradze l moze mi sie zmieni jak zacznie czuc ruchy ?? Ja mam nadzieje ....

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa no mnie tez mozecie do tabelki dopisac , ja mam termin na 14 luty .... :)

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się obawiam tego tycia, więc doskonale Cię rozumiem

ex2bx1hp35w324su.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna, wysłałam link. U mnie brzuszek też na razie wygląda jak sadełko czy wzdęcie, ale niezależnie od tego od czego się zaokrąglił, golf w legginsach i spodniach przyjemnie go nie ugniata. Ja przybrałam trochę na wadze tuż przed zajściem w ciążę, bo trochę pofolgowałam ze słodyczami. Od tamtego czasu waga stoi w miejscu.

f2w3rjjgwzsvlezw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od początku ciąży schudłam 3 kg, ale w tamtym tyg już 0,5 kg odrobiłam. Na twarzy widać, że schudłam ale brzuch rośnie ;) jeszcze w sukienkach czy szortach nie widać ale w tych spodniach ciążowych bardzo :D mój mąż chodzi za mną i ciągle mnie po brzuchu maca jak w nich jestem :P ostatnio nawet ucho przykładał... serio nie wiem co on chciał tam usłyszeć... "siema stary" czy co?

Evans, Lexi150 lubią tę wiadomość

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marissith widzę, że mamy podobnie. U mnie też -3kg. Ale jeszcze nie zaczęłam odrabiać. Brzuszek wygląda na ciążowy - wyraźnie zarysowana "piłeczka". A co do mężów to oni tak mają. Mój już ze dwa tyg przykładał ucho i uparcie twierdził, że coś słyszy. Na nic zdały się tłumaczenia, że te moje jelita... :):):)

Evans, marissith lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się sama gęba śmieje jak się czyta wpisy o tym co wyprawiają przyszli tatusiowie :D Mój też mnie ciągle po brzuchu głaszcze i do niego mówi :)

Ja w czasie tych upałów chodziłam głównie w szortach i luźnych bluzkach i nie było tak brzuszka widać. Jak ostatnio włożyłam ciuchy, które uwydatniły brzuszek to był zachwycony i szedł ze mną pękając z dumy :DDD

Evans, Lexi150, marissith lubią tę wiadomość

f2w3rjjgwzsvlezw.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Fajnie, że wyniki nifty w porządku Evans!
    Mój luby też dumny. A niedaj Boże trochę wypije to o niczym innym nie mówi. Boje się, że znajomi nas będą unikać... Hahahahahaah!
    Ostatnio po dwóch tygodniach upałów ubrałam swoje normalne dżinsy i byłam zdziwiona, że nadal pasują...

Evans lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga wrote:
    Cześć
    Fajnie, że wyniki nifty w porządku
    Dzieki !!!! Przepraszam za literowki nie moge sie przyzwyczaic , Bo dla mnie to NIPT :)

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jeszcze 2 tygodnie temu mówił że brzuch wygląda na poświąteczny ale od 2 tygodni definitywnie ciążowy :)

Fleur-de-lis, Evans lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans gratulacje! :) ja noszę spodnie ciążowe bo mi w nich wygodnie :D
    Wczoraj widziałam się z dobrym kolegą mojego Artura, byłam w sukience takiej rozkloszowanej pod piersiami. On się pochylił przystawił ucho do brzuch i pytał kto tam jest. No myślałam że padnę ze śmiechu :D Wy mówicie co ojcowie wyprawiają a co on zrobił to ja sama nie umiem sobie tego wytłumaczyć :D
    Też naczytałam się o tej nospie ale na początku brałam gdy bolało mocniej, teraz nie biorę bo nie mam potrzeby :)

Evans lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dziękuję Lexi150 za odpowiedź :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Mój mąż jeszcze 2 tygodnie temu mówił że brzuch wygląda na poświąteczny ale od 2 tygodni definitywnie ciążowy :)
    Własnie sobie uświadomiłam, że w grudniu wszystkie będziemy mogły robić za bombki z tymi naszymi brzucholkami, hihi :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy używacie jakiś "specjalnych" kremów przeciw rozstępom?Musze coś kupić i nie wiem co i w ogóle czy warto czy smarować się zwykłym dobrym balsamem ? Rozmyślam nad Bio oil albo Palmers...
    p.s czy można bez obaw smarować też nimi piersi?

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri, ja najwięcej dobrego słyszałam o Elancylu :)
    piersi też można smarować ALE w końcowym etapie nie wolno smarować brodawek jeśli się zamierza karmic piersią.. poprawcie mnie jeśli się mylę ale tak czytałam :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 641 642 643 644 645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ